Jag är nog rätt kär i mitt liv!

Heeeeeelt galen kväll igår!
Började med cola, snackbricka och hockey på dallan. Cidrarna med paraplyn och giraffer kom in och allt började bli som de skulle.
Några av oss vandrade upp på Memento där de såg stendött ut, men de visade sig vara full jäkla rulle inne. Hur som haver avslutades kvällen uppe på södra i en svit med bastu och en back öl.
Kom hem runt fem och pratade i telefon en halvtimme innan jag somnade. :)

Kunde nog inte bli så mycket bättre avslut på dehär året. Sen hoppas jag att jag få ta med mig de in i 2010.

Nu ska jag till mami och fika, sen sola sen ska John hålla mig sällskap när jag gör iordning mig!

Peace och gott nytt!


Två gånger på en vecka..

Började skriva nå rader. Men kändes inte så viktigt så jag raderade de.

Idag?
- Vet inte.

Never say never

Tur att jag var full och glad i fredags när jag ramlade och slog huve.
För resultatet är inte de vackraste. Pratade med sjukvårdsrådgivningen igår och hon sa att jag fått hjärnskakning och att jag borde åkt in direkt och legat inne för observation över natten. Men tänkte jag på de då?
Så nu väntar vårdcentralen 11.15. Jag har nog klippkort där när de gäller min nacke. Tänk vad skönt om man kunde byta ut den som en njure eller lever. Nixpix, den kommer jag får leva med resten av livet även fast den ibland håller på att ta livet av mig. De kan hända att jag är född under fel stjärna.. Har jag otur blir de väl en remiss till akuten, och dom är ju inte direkt snabb där. Inget jobb blev de idag heller, vilker suger supperhårt! Blir så fruktanvärt trött på min otur hela tiden.

Jag låter en aning bitter. Kan hända att jag är de just nu. Men snart har de gått över.


Take a minute

Jag är kär..

"Shiet vilka ögon du har!"

Förbannat skön min säng ser ut! Bäddade den inte imorse innan jag for på jobbet. Mehe. Blev outgääng med de vanliga. Sjukt kul!
Vattnet i kranen på toa rinner. Så nu ska jag tätta fejjan och nanna.

Pieees!


Heeelt galet!

Vilken kväll!
Blev hockey förut idag. Timrå-Modo, efter en bra första och tredje period så vann vi.
For till John, där även Nathalie, Tobbe och Pierre befann sig. Sjukt trevlig kväll!
Helt sinnes vad mycket snö de kommit, med jag njuter som bara den!
Imorgon blir de jobbsi.



Peace!

Klockrent!

Dricker julmust och låtsas att de är cola, samma färg iaf.

Shiiiiet vilken galen kväll de blev igår. Haha! Jag har sjukt ont i huve/nacken, inte efter all sprit utan efter vurpan jag gjorde och slog mig i en träbänk. Haha smidigt Nylund! Blev förkrök hos Viktor sen gick vi till bunkern, efter de var det stads som stod på listan. Kom in smärtfritt. Gjorde nå superfina vurpor i trappor, på golv och i snön under hela kvällen. Gick ner till allstar och träffade John, sen hamnade jag på max. En tjej skulle vara diskret och kolla på mina naglar för hon  tyckte dom var så fina och trodde inte att jag märkte något om hon tog i min tumme och kollade. Sweet.
Idag blir de hockey ute i Timrå, sen får jag se vad som händer. Kanske utgång kanske inte. Jobbar ju imrogon så får se.

Chill out!

Dagen efter.

Klar inför jobbet. Känns helt okej. Förutom att jag nog hostade sönder halsen igår och inatt. Men annars så!
Känns som att de är lite onödigt att de är en plusgrad ute, snöbollskrigsväder med andra ord. Mehe!
Sitter och äter mammas goda hemgjorda macka och dricker lite the. Jag är nog lite beroende av the. Och kaffe. Varför dricker jag jämt kaffe på kvällarna? Dumt!

Ikväll får jag se vart jag landar, har några gobitar att välja mellan. You never know with me!


Peace!

Look after you.

Jobbet väntade klockan 10 imorse, sjukt trött tjej! Men jag var på plats iallafall!
Lite mysigt att jobba jul, men synd att jag inte haft nån julkänsla alls bara. Även fast vi haft röda tomteluvor och männen tyckt vi varit söta, näe de gick inte hem! Haha.

Efter att jag slutade klockan tre begav jag mig hem för att byta kläder sen ut till allsta där alla andra befann sig. Sjukt mys, kanske liite för mycket vin för momma och låtsasfarmor, haha legender!

Har precis färgat håret och fixat naglarna så imorgon kommer jag vara queen of everything, fick jag höra. Haha sweet!

Näe nu blir de mera One tree hill innan jag ska nanna.


Pieeees!

Min pärla

Färgde håret på Ida-Marie igårkväll/inatt.
Klev upp och låg i soffan och latade mig en massa idag, klev upp, städade en massa och diskade och gjorde riktigt fint här hemma. Drog med mig John till birsta. Käkade med Tobbe och John. Myste som alla andra dagar innan jul hemma i allsta hos Fredde och Jeanette. Lilla julafton här nere med tjejerna.

For och tände hos Sebastian nu med John för jag vågar inte gå där själv. Saknar dig killen, vet att de var ett tag sen jag var där nu. Men du ska veta att jag saknar dig som aldrig förr.

 


Ibland känns de som att det finns en mening

med dig och mig..


. . .

Riktig duktig idag må jag säga.
Precis duschat och gjort mig ordning inför 12-22 passet.
Har till och med petat i mig macka och the. Weei, frulle!

Ska plocka upp Josie påvägen till jobbet för båda vi har visst samma pass idag.
Se ya on määxi!

Pies!

För, jag lever min dröm!

Det är svårt att trycka ner mig nu!

Livet är på topp för tillfället, det behövs inte mycket för att göra Lina glad. Glada människor räcker, snälla miner räcker, ett leende räcker. Du räcker.
Haha nu låter de som att jag är dyngkär, men så är icke fallet.
Nej, men, de bara e så!


Peace ut!

Fantastiskt!

What a night!
Säger bara: fantastiskt!

Dock sjukt seg idag på jobbet, men de finns orsaker. Men lätt värt. Jag menar, man lever bara en gång, och jag lever mitt ungkarlsliv som Johanna nyss sa. Och ja, de kanske stämmer, men för stunden trivs jag rätt bra med mig själv. Grymt.
Kanske har lite för stökigt här hemma, eller de som gör att de ser stökigt ut är kläderna som ligger där dom inte ska. Men så får man ha ibland!

Imorgon får jag äääntligen träffa Ida-Marie, hon har bokat mig för en färgning imorgon, och jag säger sällan ifrån.

Jag har hört att man ska köra all in, men denhär gången tror jag att jag skiter i det. Rena bullet, endast!

pieees!

Jag önskar dig allt vackert, för du är de bästa som jag vet.

Klev upp, tvingade med mig Johanna till birsta, kollade på Dragons-Solna, dragonerna vann. Käkade på dallan och nu hemma i soffan och...hostar så jag håller på att dö. Imorse vaknade jag av att jag höll på att hosta sönder, skönt!? Sjukt jobbigt.

För första gången på riktigt länge känner jag mig lite depp. Jag saknar Imi. Men jag är glad att de är snö ute och lite kallt (kanske lite vääl kallt), jag har till och med värme i min lägenehet. Ändå känns livet inte riktigt på topp. Men alla har vi dom dagarna.
Men imorgon är det en ny dag, imorgon är det ett långpass på jobbet för mig. Pengar pengar!


Peace!


Ganska fint ute när jag vaknade imorse.


Gört ba!

Nu är den spontana Lina back in town!


By John


Look me in the eyes..and tell me why..

Hostar sönder snart! Men jag är inte förkyld, utan de spelar ingen roll om jag var förkyld för en vecka sen så kommer jag ha hosta ett halvår framöver, typ.

Haft en kalasdag på jobbet, gjorde hyffsade siffror med så de kändes skönt när jag tog ur kassan.
Annars vet jag inte om jag har så mycket på hjärtat, men måste bara säga en gång till: far åt skogen vilken bra dag jag haft!
Dock har jag haft en å annan fundelering i skallen, men vem fasen har inte de dagligen!?



Det kan hända att jag blir smått varm inom mig.

You can never say never!

Idag är det torsdag! :)


Blev utgång igår med De sjukt härliga gänget. Sen träffade jag, eller halva stan träffade mig, så är det att vara halvkändis. Moahaha! Ne, men sjukt mycke folk som kom och; men heeeej! Då blir de alltid den fula; men heeej, är det du?! Kanske de dummaste man någonsin kan fråga.
Sen var de tydligen någon som tyckte de blev mycket för mig igår, haha visst, de kanske det blev. Men jag var iaf lugn och sansad. Lite med på G än vanligt kanske.
Sitter och äter 7-elevens kycklingwook nu innan jag ska åka och jobba.

Känns som de är en bra dag idag, de är -11 grader, torsdag, och jag känner mig allmänt glad! Så..


Peace!



"Är det där din tjej eller!?" "Ja och min tvillingsyster..!"

Josie ringde och väckte mig. Även fast jag ställt klockan tre gånger även idag och ändå minns jag bara en gång jag slog av den. Hmh!
Sov iaf som en liten gris, sjukt skönt! De som är mindre skönt är att min kära hyresvärd blåvägrar fixa värmen i min lya. De var 17.5 grader när jag kom hem igår och när jag klev upp. Nu efter jag duschat lyckas den visa ynka 18.9. Yeeey! Varmt jue! NOT! När vi bodde i huset hade vi 24-25, är de konstigt att man småfryser!? IDIOT!

Ser ut att bli birsta idag med Josie och hennes syster, måste köpa lite julisar. Jag längtar inte till jul, även fast de är vitt ute så vill jag inte ha julafton. De är en såndär dag för mig som jag måste anstränga mig hela dagen. Men, jag skulle gärna ta förra årets julafton igen...

Pieeees!

Stjärna som är din

Jobbsi idag. Sen massa tok med Josie, jag måste säga att de finns nog ingenting som slår den kvinnan! Käkade (och idag blev de inte för salt, hah!) Diskuterade boobies, vädrande puppor, piercingar, karra, och masssa masssa masssssa mer!
Knäppte massa fula kort och filmade fruktansvärda filmer. Ja herregud säger jag bara!

Jag som tänkte imorse när jag klev upp att guuud vad jag ska vara duktig att lägga mig tidigt och vad skönt det ska bli att få lägga sig igen, jojo, shi fick jag. Här sitter jag och sneglar på klockan som är 01.51. Lite ångest.
Men ska försöka komma i säng snart!







Allting stannar upp

Sitter och dricker varma koppens äpple och kanel. Riktigt god! Precis tryckt i mig två limpskivor också, sen har jag lunch att ta med mig på jobbet också, vilket känns ruskigt bra!
Sov förbannat skönt inatt, minns vad jag drömde när jag vaknade, men nu är de som bortblåst. Papi ringde och surrade lite med mig, sen var de bara att hoppa in i duschen och nu sitter jag redo för en dag på jobbet. Sen ska jag inte krypa under stolen med att jag är smått heltlycklig över att de snöar, mycket.
Så hoppet om en vit jul kanske finns ändå. Me like!


Om vi inte tar ett steg fram kanske vi
ångrar att vi aldrig lärde känna varann..

Peace!

Och de värsta av allt är att hela sidorna på bussen blev täckt av älgbajs..!

Igår kanske jag gjorde nå fruktansvärt dumt, fast å andra sidan ser jag de bara som en klockren grej! Jag är rätt nöjd över mig själv.

Idag har jag haft en mer eller mindre bra. Bråkat med mami, icke bra. Mys med babysis, snö, snackat skit med John och bytt sängkläder, så nu ska jag snart hoppa ner i sängen!








Peace!

.

De kan hända att jag lurar mig själv gång på gång..

98500

Klockan är halv fyra och de är skymminig. Va sjukt!
Igår efter jobbet bjöd jag in mig själv nere hos tjejerna för att kika lite på Idol, sen satt jag och Johanna och skrattade så  vi grinade.
- "Han är lite väl bling va?"
- "Men han är ju på maskerad!"
Det är inte konstigt att jag får höra att jag är dum rätt ofta, jag förtjänar de med andra ord!
For till John och snackade massa skit, och...garvade än mer.
Heeeelt sinnessjukt rolig kväll med andra ord!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Men de löser sig!

Såhär kan Ida-Maries och mina konverationer se ut när vi varit ifrån varandra för länge.


Vem som helst skulle kunna döda för din personlighet. Jag saknar dig.

Känner mig ruskigt duktig nu! Även fast jag klev upp senare än tänkt, men är så sjukt seg på mornarna, ska börja träna nästa vecka igen, bara förkylningen vill släppa helt. 
Klev upp, fixade tvätten, duschade och lagade lite mat så jag fick i mig nu lite innan jobbet sen har jag matlåda nu med. Me like matlåda!
Jobbar 14-21, får se vad som händer sen ikväll, kanske ett skitsnackskväll med John, det vore ju inte helt fel!

Näe nu ska jag bege mig till räseln och gasa..!

Pies.

Kom och sätt dig här...

Jag blir så fruktansvärt trött och ledsen på folk som beter sig som nå smågrisar. Hur tänkte Du där? Tänk kanske efter en andra, tredje, fjärde, femte och ja, inte vet jag hur många gånger du behöver tänka för att komma fram till  att de är faktisk inte okej. Aja, ditt liv, dina probelm. För jag, ja jag lever mitt glidarliv! Mehe!
Hockey igår, sisådär va.. Sen massa massa massa folk och Stefan spelade, fantastisk man! Kom hem mer eller mindre rätt sent, men de var de värt! Lite kul att man blir utstirrad av kärringar som är ja...20 år äldre och ser en annan som ett hot. Haha. Stackars blondinjäkel! Nu blir de duschen och ta reda på tvätten sen igår!

Peace!

When the stars go blue

Blev en liten liten utång igår, en lugn sådan, men jag var peppad av någon anledning.
Gick ner på dallan där de var massa folk, kom mer och mer bekanta, så bättre kunde de ju inte bli. Upp på memento och som vanligt, please don't look at me.
Men what to do? Just smiiile! Haha näe men hade sjukt trevligt. Hade dock svårt att sova med tanke på de jag fick reda på, men fel att ta ett initiativ själv och sluta var så nöjd.
Jag hatar nöjda människor!

Mami ringde och väckte mig, så följde med till momma där jag fick frukost/lunch. Sen nu håller jag på att tvätta så jag har lite rent att ta på mig ikväll.

Peace!

Smalltowngirl

Vaknade alldeles för sent idag. Men de kan de vara värt efter allt snack med en klockren människa hela natten.
Klev upp, bråkade med min dator, så jag gav upp och tvingade Helena följa med mig till birsta, men de blev en från Phonehouse, en Copmaq, bra skit får jag hoppas!

Kom hem från hockey för ett tag sen. Timrå vann, Dragons vann och laget jag höll på ikväll vann. Sjukt bra!

Näe nu ska jag ta mig i kragen och dra upp mig själv från soffan.
Seeee you outside!

Peace!

men Du var ju aldrig här..

Sitter i min soffa. Dricker cola. Varför vet jag inte riktigt eftersom jag blir än mer slemmig i halsen av de. Men gott. Himlen är alldeles grå och de enda jag ser är tak och en flagga som rör sig lite. Dystert. Känner en känsla av lättnad i mig. Men ändå tom. Fast å andra sidan har jag inte ätit något nästan på ett dygn. Men jag vet inte. Funderar på att hoppa in i duschen. Kanske får mig att känna mig lite piggare. Jag vet inte.




Jag vet inte, men jag försöker se det som att de inte är värt de..

Fruktansvärt trött på min äckligt slemmiga hals och glasbiten i min hand. Hur hamnade den där?
Blev ingen lång visit på jobbet idag, känner inte för att sitta och gurgla på kunderna som Helena sa.
Annars mår jag bra. Ingen feber vad jag kan känna iallafall.
Gärna en söndag med!? Dubbelt betalt och allt, men kan ju trösta mig med att jag får betalt för två och tjugo istället för en och tio.
Vägrar låta dehär vara långvarigt! Imorgon ska jag vara på benen igen för dehär har jag verkligen inte tid med!

Peace ut!


True true

Du är värd någon så mycket bättre, men han kan aldrig få någon bättre än dig..


Jag vet inte, jag vet ingenting om Dig.

Kom precis hem efter en hockeymatch, Kovland-Njurunda, slutade 4-3 i förlängning, ruskigt bra match! Helena och Alex joinade mig.

Guuud vad jag saknar dig nu! En sånhär kväll är ju som gjord för dig och mig. Kom hem nu daarling!

Annars kan kvällen sluta väldigt bra känns de som!


Peace!



I love you so much I hate you..


-_-

Laddar inför en jobbdag genom att inte göra någonting alls. Skulle börjat åtta imorse, men igår var huve mer död än levande så bytte med Josie och det tackar vi för idag. Fattar inte varför jag ska ha en ständig huvudvärk hela tiden. Tjockt jobbigt..

Igår var det julbord som serverades på Medvind, trevligt och gottan!

Sen ska jag klaga lite mer, för jag kunde verkligen inte sova inatt, låg bara rakt upp och ner och blundade. Så hur många timmars sömn jag fått har jag inte den blekaste om.

Peace!

Totally förvirrad.

Nu har jag rätt att tycka synd om mig själv. Det är 16,5 grader i min lya och jag fryser..

Annars kom jag hem efter en av tidernas bästa utgångar.
Men!
Jag ogillar folk som råstirrar på en, en hel kväll men liksom inte säger något. Säg då vad det är! Tycker kanske Du också att jag har en fruktansvärt stor dubbelhaka (som den som kommenterade mitt inlägg (och nej, jag tänker inte släppa det)), att jag kanske hade en För gul adidasjacka, eller minifötter, eller konstigt hår, eller kanske att jag  bara är helt enkelt är så vrålsnygg som Du faktiskt ser mig!? Säg något för jag blir galen på dig såna människor.
Och...det är inte första gången, utan samma jäkla sak senaste gångerna jag varit ut en söndag eller onsdag. Säg något!

Idioter!

Kiss you goodbye

Den som kommenterade mitt förra inlägg om att jag har dubbelhaka och säger att jag bara blivit tjockare och tjockare och frågat om jag glömt att bajsa kan jag tala om för att jag har haft min dubbelhaka sen födseln. Den sitter så bra där den sitter Sådeså!

Hade möte på jobbet sen tok med Josie. Nu har mitt andra lås på bilen börjat krångla med.. jak blir tokish!
Men.. annars är de bra!
Magen är lite urform sen helgen, men det är smällar man får ta.

Har fastat för en låt..


Peace!



RSS 2.0