I love you so much I hate you

Vilken dag! Vilken plåga! Haha.
Men shit vad kul jag haft i helgen iallafall, kommer vara svår att slå den!
Sovit sönder soffan några timmar förut, vilket kanske var dumt gjort, men tror nog att jag kommer tvärslockna när jag lägger mig nu ändå.

Peace!


Helgen

Fest!


Born to be wild!

Legat i soffan större delen av dagen.

Käkade på texas med Linn och Helena förut. Gottan!
For ut på jobbet och handlade lite. Sen upp till Mikal med en blomma för att han fyller år. Grattis grattis!

Kan bli en utgång ikväll. Mehe!

 


Fantastiskt!

Har jag kanske haft den bästa utgångshelgen sen halloween förra året? - Ja de är faser mycket möjligt!
Begav mig till Linn och co i fredags och igår var de party på köpmangatan 18, me like! Blev rätt mycket folk och en massa tok.
Krogvalet för halva gänget blev Allstar, Verkligen hur kul som helst. Träffade massa kända männsikor.
Som sagt; klockren helg!

Lutar nog åt julskyltning med Linn och Helena sen.

Peace!

Fredag   
Lördag        
Söndag


. . . . . . . . . . . . . . .

Plura har överskottsenegri! Det är 15 grader här hemma. Just! Termometern står i fönstret.. 17 kanske då..?


Don't stop believin'

Fredag. Skönt. Fast.. känns som jag har fredag varje dag. Imorgon blir det jobb på ÅF, men kan ju trösta mig med att jag kommer få äta fetgod mat!

Stan & birsta väntar!!

Peace ut!


Braiga dag!

Började med en sväng på stan med Ellen, stan med syster. Mat med syster och papi. Papi lagade våra bilar. Vi har välderns bästa papi!
Birsta med syster. En sväng runt alnö och nu sitter jag hemma i soffan med en liten bebis bakom huve. Är nämligen kattvakt åt lilla Plura. Kanske världens sötaste!

Imorgon blir de en Johanna/Lina dag. Myspys!

Vad sägs om en film och lite chill?

Peace!



Plura


"Näe jag kollar på en väldigt söt tjej som kommer nu, och hon ser vääldigt förvirrad ut"

Oj vilken dag! Kanske den bästa dagen på lääänge! Kanske med en av dom roligaste jag känner. Hur som haver har den bestått av nödvändig shopping, matlagning, hårfärgning, datainstallation och en massa jäkla skratt. Ont i både mage och kinder.

Jag fick stå för kockandet, blev kanske en aningen salt. Men Lina gillar salt. Josie med..sa hon..

Har tänt massa nya ljus och en såndär rökelse, luktar huuur gottan som helst! Filurar på att kika på lite pogram jag missat och krypa ner sen. Atlas väntar för massage imorgon. Längtar! Så fruktansvärt skönt. Jobbigt bara att man känner sig halvt som halvt överkörd efter man har varit där och han prickat på alla rätta nerver.

Peace!


Fantastiskt!


Jag har en längtan som aldrig tycks gå över.

Halvnyvaken. Nyduschad. Nyordninggjord. En dag med Josie väntar. Förbereder mig på massa tok. Me like!


What if you..

Jag är en såndär som sällan fastnar i filmer. En såndär som inte kan stänga av öronen. En såndär nyfiken jäkel. Men jag slog på en film nu för ett tag sen. Skulle ta en blomkålsbit och doppa i dippen, men nej, då är jag så inne i filmen då jag doppar ner halva näven i dippen istället. Då är man inne i en film! En såndär film som bara är en film, som aldrig kan hända in real life.

Men nu ska fröken betala räkningar sen nanna och ladda för en galen dag med Josie.

Peace!

"Pappa, korvarna brinner.. Flamberade kallas det"

Näemen tjusigt tjusigt!

Svensson Svensson, är verkligen helt fantastikt, nästan så jag är lite beroende. Skulle ju kunna döda för att få ha Max som min egen unge.

Snart blir de träna med Josie, kanske en solning efter.
Men sen vill jag gräva ner mig. Hata regnet!

Peace.


Jag vill bara vara

Hemma efter en halvt slitsam dag. Känns som jag var ut igår, sjukt seg. Jag skyller på vädret.

Jag skulle kunna sitta rakt upp och ner och bara lyssna på någon som sjunger, live. Behövs inte mycket för att jag ska få gåshud på armarna. Fantastiskt!

Ingen mår så bra som jag

Jobb. Kyrkan. Söndagsmys.


http://www.youtube.com/watch?v=y1r473dDx5A


Halvtrött tjej?

Nej riktigt jäkla heltrött! Kom precis hem från jobbet. Rätt skön dag. Lagomt med sura kunder.
Känns halvtråkigt att åka hem och lägga sig i soffan en lördagskväll, men just nu orkar jag inte röra en fena. Känns som jag blivit överkörd av en ångvält. Riktigt skön känsla!

Kanske ska peppa och hitta på något. 





















.


Jag har en såndär känsla i magen som när man är kär. Jag är inte kär!?



Jag blev lite brydd när jag loggade in på min blogg. Såhär brukar den inte se ut..? Men sen kom jag på mig själv att jag bett en om hjälp att göra om den. Senil som man är.

Dagen har varit bra. Hälsade på momma med mamma och Helena. Tog en tur till papi sen en fika på charm med Helena, sen kikade Ida-Marie förbi eftersom hon kom hem från umeå idag. Jag är överlycklig! Sen väntade middag och tjejsnack på Bite Line med Helena, Linn och Ida-Marie, ruskigt mysigt.

Blev lite spioneri sen för min och Ida-Maries del, uuh, saknar sommaren, bilturerna som ledde till de ena och de andra. Me like spioneri!


MITT HÅR?!




Hittade mitt borttappade usbminne med massa kort på. (Jag är ruskigt bra på att tappa bort saker). Får ångest ända in i benmärgen när jag ser kort på mig själv från förra året. Mitt hår! Mitt älskade långa egna hår! Vad hände!? Varför envisades jag med att jag skulle sätta in dedär böglöshåret!? Sen var mitt bara förstört när jag tog ur de :( (gör vanligtvis inte smileys i mina inlägg, men jag måste få fram vilken oerhörd ångest jag verkligen har över detta!)  Men ja jobbar på att få tillbaka de, men det verkar ta en eeevighet. Uuuh, trött jag blir på mig själv ibland. Visst de är jäkligt kul att ta spontana beslut, men jag kanske skulle ha lyssnat på Ida-Marie och Helena den gången, det ångrar jag djupt. Men men, man lär sig väl av sina misstag, eller något..




Gaaaaaaaaah!



Helt värdelös dag!

Men jag har min granne här på andra sidan väggen som gör mig glad genom att bara skicka en låt.
Jag gillar min granne!

Soon it's gonna change.



Kom precis hem efter en lång biltur med Jessica. Känns som en lättnad i kroppen efter allt man fått sagt. Vad berörd och vad man tar in saker när man lyssnar.

Klev upp vid nio för tid hos Atlas för ultraljud och massage väntade. Kom hem. Mådde sjukt konstigt. Började sedan att tvätta. Förstår inte att man aldrig lär sig tvätta typ en gång i veckan, näe men nu väntade jag så jag orkade knappt bära ner allt för trapporna, då har de spårat ur iallafall. Var klar runt sju. så har i stort sett bara legat i soffan, kikat film och tvättat idag. Chilldag!

Filurar på att lägga mig i min renbäddade säng, yeey!

Pies.





.

Såld



Varit ute och åkt bil. Haft deeptalk. Det regnar. Mysigt.     






God natt!    


You don't know me..



Ibland hatar jag verkligen mitt jobb. Men en dag som denna är det helt fantastiskt! Började 16, slutade 22. Har nog aldrig jobbat när det gått så fort som idag.

En sak jag hatar. Det är att vakna när jag drömmer. Hur kommer det sig att man drömmer? Varför ska vi drömma om vi bara blir besvikna när vi vaknar? Blir så matt. Konstig känsla imorse när jag vaknade, en känsla av osäkerhet. En känska av overklighet. En känsla av.. saknad..

Nu ska jag sluta grubbla och vara så djup!

 





.


Det var för längesen för att ens komma ihåg.



Guuud vad illa jag mår. Har jag fått svinisen!? Nee de vägrar jag! Ska jobba ju. Dehär går inte. jag får ligga till jag ska åka och hoppas på att det blir bättre.
Ser samma film idag; center stage turn it up, den är verkligen heelt fantastisk!

Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut..



Har för övrigt sett bästa filmen någonsinn nu ikväll. Center stage turn it up, helt sinnessjukt bra film!
Filurar starkt på att sova alldles snart. Riktigt snart!

Nu knep de till i magen. Konstig känsla dedär..



       Bara för att jag är jag när jag är med dig..!

Det regnade idag och det finns en mening med det.



Har nog legat i soffan större delen av dagen. Runt tre ramlade Robin in, fikade kaffe, bulle, kikade på Svensson Svensson och spelade fifa 10. Ronia kikade även in en sväng. Dom gick för ett tag sen.
Hämtade mina glajjor förut, mihi! Sjukt skönt att vila ögonen när jag sitter framför en skärm större delar av dagen.

Sitter och läser lite på kriminalvårdens hemsida. Lite intressant tycker jag.

Annars är det Melissa som har förgyllt min dag. Hon är verkligen helt fanrastisk. Hade svårt för henne förut, men nu. Usch jag är såld på hennes texter..

Pies!

Is it dark yet outside?



Idag är det en riktig latisdag känner jag. Jag vill inte göra någonting alls. Men ändå är jag snart påväg in i duschen för att göra mig iordning och för att bege mig en mil åt något håll. Förflyttade mig från sängen till soffan med kuddar och filt och har kikat på One Three Hill ett bra tag. Det är ganska verklighetsbaserat på ett och annat sätt. Life sucks emellanåt även i kärleksserier, yey som i real life.

Jag vill ha metervis med snö nu. Nyspolad is och strålkastare. Står man mitt på planen ska man kunna se upp på den kolsvarsta himlen med massa mönster av stjärnor. Snön ska ligga som ett litet lätt duntäcke som yr om man rör om i det. Glittra. Just nu är ingenting perfekt känns de som. Det är survädret som trycker ner en i skosulorna. Det som gör att man inte orkar kliva upp med ett leende på läpparna och tänka att "dethär blir en bra dag". Om man lyckligtvis skulle vara någorlunda pigg så börjar man gäspa bara för att de är så grått och trist. Ge mig ljusare tider!

Mitt liv är inte så mörkt som de egentligen verkar. Det är rätt tomt om jag ska vara ärlig. Jag sitter sällan och tänker så det knakar så jag blir nere av det. Även fast det är mörkt och trist ute finns det en liten liten ljusglimma inom mig, som jag egentlligen bara har mig själv att tacka.


   

 


Är du en av dom som gråter när ingen ser på? Är du en av som som berörs ändå..?



Hej och hå!
Herregud vilken dag säger jag bara!
Klev upp runt åtta. Försökte få mig själv vid liv genom att göra ingenting (bra där)!
Begav oss till Boda strax efter nio. Två fulla bilar. Klockrent sällslap! Väl framme, började dårskapet.
Lunch efter några timmar, hamburgare som flöt i vatten (?)
Sen fortsatte det. Äventyret. Galenskaperna. Skratten. ..och axlar som flög ur led. En helt överlägsen dag med andra ord!

Funderar på att ta en fruktansvärt lång dusch och sen inte göra ett dugg med tanke på att jag kommer säkerligen knappt ta mig upp imorgon.


Skin skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende, jag säger lys lys som den stjärna du är.



Älskade tidiga morgon! Not! Sitter i soffan och äter macka och youghurt, riktigt stolt över mig själv att jag överhuvudtaget får i mig något den här tiden. Men känns som att det är ett litet måste när färden mot Boda borg snart börjar. Minns inte alls när jag var där sist, men minst tio år sedan sist iallafall. Ser ut att kunna bli en riktigt nice dag med tanke på sällskapet.

Ruskigt trist väder dock. Kan sitta och kolla ut genom fönstret och ser endast massa tak och dimma och en ynka flagga  som rör sig lite med hjälp av den svaga vinden. Vart är snön är en fråga jag ställer mig? Jag vill titta ut på snöglittrande tak och en skinande sol ju. Ge mig!

Önska mig lycka till och att jag inte ska slå ihjäl mig idag!

Höj aldrig handen mot mig igen!



Jag skulle vilja påstå att jag inte mått så bra som jag gör nu på väääldigt länge. Sjukt skönt! Precis duschat, tänt en massa ljus och smörjt mig med sastumas body butter. Smells guuut!


Nu blir de Svensson Svensson och übermys!


I gotta feeling.




Personalfest på casino igår. Mycket alkohol.

Solat och promenerat idag.

Nu; dusch.
Ikväll; chill i soffan med film och tända ljus!

Pieees!


Don't stop believin'!



Jag har ont  i magen, sjukt ont i magen! Inte sjukont utan, jaa. Ida-marie, du vet vad för ont..
Började med att färga Helenas hår igår, tror de blev tjockt nice.
Snart påväg ut till birsta för att inhandla lite alkohool och smycken till kvällens partaj. Blir fördrink på jobbet sen ska vi på casino. Kan bli riktigt nice.

(Andpaus)

Näe nu får Nylund ta och skärpa till sig lite! Peppa! Jag är peppad! Så får jag nog träffa Gustaf ikväll med. Mihi, sjuukt längesen eftersom grisen flyttat till göteborg, ogillar skarpt!

Blev en rätt blahablogg dehär, men shit the same!

"Jag kan inte blinka i domhär, fransarna tar i"



Jag är rätt yr av mig nu. Har haft en massa tankar i huve idag. Både roliga och konstiga, och lite sånnadär jobbiga som bara är ivägen. Men dom sköt jag nog så gott som åt sidan. Men felet med mig är att börjar jag tänka på något någon, har jag förbannat svårt att släppa det.. Så jag får nog försöka sova bort de istället och hoppas på att de är borta när jag vaknar.

Imorgon blir de morgonträning med Josie, var på gymmet två timmar idag, sen avslutade vi med en solning, hur skönt som helst! Känner att lite färg skulle kunna lysa upp tillvaron nu. Gud vad skönt de skulle vara att bli lite brun nu, fräknar is the shiet! Får se om man bränner på lite imorgon med. Skulle sitta finfint!

Gjorde synundersökning idag, så om ca två veckor får jag mina två glajjor, nästan så jag längtar lite! Kanske jag slipper den ständiga skallebanken.

Näe tro om jag ska släcka ner och ladda inför träningen imorgon. Jag är peppad!



Pies.


What i want is what i got.




Kom precis från jobbet. Stängning idag. Lugn dag. Skön dag.
Mami bjöd mig på kina i förmiddags, huur gott som helst!

Kikade lite glajjor förut, hittade nå gobitar. För nu måste jag verkligen ha ett par innan huve ramlar av på mig.
Tänkte att Helena skulle få vara lite smakråd imorgon.

Förövrigt har jag kanske världens snällaste granne som tror att jag håller på att svälta, se vad han kom hem med till mig igår!


Iväg med bilen genom flingorna, ingenvart, ingenvart. Bara bort. Snön faller och vi med den, snön faller nog länge än.


I-M; "helt sinnes det där. aldrig förut har jag känt så starkt för en vän som jag känner för dig.."

Jag har en vän. En vän ingen annan har. En vän någon annan aldrig någonsin kommer få. En vän att lita på, en själsfrände, en tvillingsjäl. Min andra hälft och en vän som tar upp den absoluta största platsen i mitt hjärta.

Jag älskar dig <3


"Vi tänker alldeles för mycket du och jag, vi får sluta med det!"



Jag vaknade kvart i nio av ett sms från Ida-Marie. Jag hade fått fyra till under tiden jag sov. Hur kan jag inte ha vakat? Jag hat högsta volymen på. Jag måste ha sovit hårt. Inte så konstigt dock. Jag fick iallafall en bra start på dagen. 45 minuter i telefon med min sugarpiehoneybunch!

Jag har tagit upp en macka från frysen, min lilla frys. Väntar på att den ska tina så ska jag försöka vara duktig för en gång skull och äta frukost idag, för jag köpte faktiskt youghurt igår med!

Kanske blir en prommis med mami sen, eller en sväng på friskis. Känner för att inte göra nå speciellt alls idag. Kanske hälsa på momma. Som sagt, får se vad dagen har att erbjuda.

Pies!

We are one..



Lina har fällt många tårar ikväll.
Det händer inte ofta.


God natt.!

If i let you go..



Snabb jobbdag idag. Skönt!
Kom hem och har städat gärnet, för här såg bedrövligt ut!
Skönt när det är rent och fint!

Blir en dusch nu!


 Tack för rosorna Becca!


No matter what.



Var ut igår, nykter som sagt.
Blev rätt sent.
Inte nog med de så kom min kära granne in och sa hej när han kom hem.
Sen hade vi lite deep talk. Jag har världens bästa granne!
La mig och sov, tvärsklocknade. Och är verkligen hur trött som helst, och har ont i magen.
Jag är nog rätt hungrig.
Ska nog ta och tina en macka, för just, jag har ju ny kyl, med ett fungerande frysfack, me like!

Ida-marie ringde nyss, vi hade än mer deep talk.
´
Duscha och macka nästa!


  .

Peace!

"Dina ögon skulle kunna döda vem som helst här inne"



Hemma efter kanske tidernas bästa nyktra kväll!

Goodnight & sleep tight!


Walk of life!



Nyss hemkommer från jobbet.
Shiet vad folk det varit, finns de ens såhär mycket folk i vårt län?
Blir alldeles brydd jag!
Sen sa en kund till mig; och du låter hes du din stackare.
Är jag hes? Jag tycker inte att jag är hes.
En dam sa till mig en gång; krya på dig, jag hör att du är jättekrasslig.
Jag var inte ett dugg förkyld, men det var väl bara att säga; ja tack tack och le.


Imorgon är det söndag.
Skönt, det är sista dagen i min jobbhelg.
Men jag har ändå en klump i magen.
Usch jag vill inte!


Pratade just med Johanna två trappor ner.
Jag ska ner och äta!

Tjing!


Flying without wings



Guud vad skönt det är att sova!
Det absolut bästa som finns.
Vaknade dessutom av mig själv halv nio, än bättre.


Ligger fortfarande i sängen, men ska förflytta mig till duschen snart, för jobbet väntar även idag.

Kikar på lite kort från Umeå, älskade Umeå!


     

   

       


On my way home..


 

Sagoland..



Käkat tacos med Josie i hennes lya ikväll. Gooos!

Somnade sent, vaknade flera gånger så öppnade jag på jobbet idag. Trött tjej.

Känns som att jag ska slå på lite Ensam mamma söker som jag missat.
Yeey!


Btw vill jag till Umeå..


Om vi inte tar ett steg fram, kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann..


Det är liite liite vitt på backen här utanför. Liite liite.
Precis duschat och gjort mig ordning. Jag har mössa på mig.
Ida-Marie är på universitetet, ska åka och möta upp henne snart.
Hoppas på en bit mat då. Mehe!


 Forever and ever honeybunchsugarpie <3
.


Mina barn ska inte vara rumsrena!



Fan fan fan.
Thåström, den låten är rätt bra. Men hur kom jag att tänka på den just nu?

Ser på film, dumpa honom.
Bra skit!

 Crazy..


Du, du borde fan se dig i spegeln!



När min nuvarande sambo kom hem idag hade jag städat och tänt massa ljus, sen blev jag kallad; älsklingsLina, me like!
Har just käkat tacos och just nu är det skitsnack på schemat, me like än mer!
Jag älskar att prata skit, speciellt med Ida-marie!

Peace!

Lovely redhead!



Sitter i soffan hos Imi, hon är på Universitetet, jag myser till ljus och regn utanför fönstret och.. stampande fötter på övervåningen. Jag klagar inte.


Pratar med Helena på msn, jag skriver hon läser.
Jag har mycket att säga nu. Mycker som gör mig fundersam och ledsen..

"Jag åker ifrån min lägenhet"



Peace ut!


     
  

Oslo -09


Hallåe!?



Jahaja, hur hamnade jag här då?
Sitter just nu i Imis lya här i Umeå, härliga blöta Umeå!
Bilade upp förut idag, sjukt mörkt.
Käkat pizza, och just nu blomkål och dipp.

Påvägen upp låg vi bakom en bil med regplåt; KAFFE.
Vem fan har kaffe på regplåten!?


Peace ut!

Now it's over!



Jahaja, då var snart även oktober över. Vart tar tiden vägen undrar jag..?

Har jobbat hela veckan, eller måndag till fredag, sena kvällan och tidiga mornar.
Sen blev de middag hos mami och Kenneth i fredags eftersom bror behagade att komma hem från Göteborg över helgen. Uh saknar han..
Blev lite förparty at my place med Helena, Alex, Mattias och Robin, kvällen avslutades på Casino.
Igår var de middag för kära Isabelle som fyller 20 imorgon sen beger hon och Olle sig till Australien på tisdag och kommer hem i maj.
Blev förparty hos Sandra sen med Sara, Helena och Alex, sen stads.
Och nu..tvättar.

En fantastisk helg med andra ord.
Ska på middag till Ida-marie sen, weei!

Peace ut!

RSS 2.0