Du borde tänka på vad du har och inte ta något för givet..

Jag är kanske verkligen hur glad som helst nu! Och har varit hela dagen!
Började med birsta. Inhandlade en massa. Gjorde kanske av med liite för mycket pengar men de är de värt! Fick även de köksbord jag suktat efter.
Hem och montera en massa. Dock har John gjort grovjobbet. Så utan han skulle jag nog inte haft så mycket klart som jag har nu. Så de tackar och bugar jag för!
Blidde middag med John, Natalie och Jon på Allstar med för att få lite energi. Bytte bil i allsta. Hämtade de sista i mamis förråd. Så ja. Har fått mycket mer klart än jag trodde att jag skulle få idag!

Laddade för övrigt ner Göta Kanal 3 som jag tänkte lägga mig i sängen och se innan jag somnar. Lite svårt dock att slita sig från soffan och..tvn.



Peace.

Jag är aldrig riktigt nöjd..

Guuuud vad skönt!
Jag har äntligen sovit första natten i mitt nya hem, i min nya säng. Och sov verkligen huur skönt som helst!
Så igår efter jobbet for jag som sagt på ikea och köpte bland annat två orchideer. Verkligen skitfina!  Måste bara försöka att hålla dom vid liv. Blommor är ju inte min starka sida..
Sen hämtade jag John så vi fixade en massa. Ställde upp tvn, fixade in alla kläder och så. Skönt när ordningen smyger sig på. Och idag får jag tillgång till förrådet också så jag har det jag gör på min enda lediga dag.

Tror de blir lite frukost. Lite dusch. Och lite fix innan jag ska möta upp min vän.

Peace.

Hemma.

Åh herregud säger jag bara!
Jag tycker jag packar upp och packar upp men de tar verkligen aldrig slut!
Men nu har jag fått en någorlunda ordning tror jag. Måste dock på ikea efter jobbet och köpa mer galgar och mina finfina tallrikar jag vill ha! Sen till mamis förråd i stan och hämta resten av alla kläder och förhoppningsvis hämta upp John och få lite hjälp av honom! Så kanske kopplar in tvn ikväll eller imorgon beroende på hur de blir med tid och så. Men ska iallafall sova här inatt. Första natten. Ensam blir jag nog också. Hoho! Men jag har ju datorn iallafall så jag kan se film och inte ligga och stirra rätt upp i taket eller in i väggen.
Nej nu ska jag ta en snabbdusch och göra mig klar för barnen på jobbet!



Farligt gott!

 

Peace.


I wanna live!

Äntligen säger jag bara!
Hämtade nycklarna i fredagskväll. Så igår på dagen medan jag jobbade var mami och momma där och tokstädade. Så tackar och bockar för hjälpen! Sen efter jobbet körde jag de mesta med hjälp av N och mami! Satte ihop soffan och nysängarna! Mihi. Längtar efter första natten där men gruvar mig lite samtidigt eftersom jag alltid bott längtst upp och nu ska jag bo på botten. Och förresten, det låg ingen död sälbebis i frysen. Tack och lov!
Nej nu ska jag äta mina pärbullar och mysa lite innan jobbet!


Peace.

Det kanske är dags för mig att gå..

Vilken hemsk natt! Fruktansvärt hemsk!
Jag måste ha någon undermedveten ångest eller något över att jag ska flytta. Drömde om lägenheten inatt och den var riktigt hemsk! Jag grinade och grinade. Haha låg säkert och snyftade i sömnen. Tur att jag sov ensam. Kanske inte så konstigt att jag grinade när en vägg var borta. Tapeterna var hemska och dessutom! Låg de en död sälbebis i frysen!!! Nej usch vad förvirrad jag var tills de att jag klev upp och telefonen ringde och morgonen var en av dom bästa på länge!

Haft en snyftdag med Syster idag (även hon hade haft en hemsk dröm om sitt blivande nya hem). Som sagt så flyttar hon ju imorgon. Buhuuu.. Så vi har haft en heldag i birsta som vi avslutade med en solning på ego. Skönt att få lite värme i höstkylan.

Tror jag ska burra ner mig i sängen med täcke och filt och slå på lite Rena Rama Rolf och vänta på morgondagen och hoppas att jag kan köra flyttlasset efter jobbet! Håll tummarna för mig!


Peace.


If you don't love, why can't you just hate me..

Sjukt trött tjej!
Första dagen på jobbet efter semestern! Men de gick bara bra och lite skönt att vara tillbaka. Samma gamla kunder och lika trevliga är dom också!

Inhandlade mina stolar innan jobbet som precis fick plats i bilen, lite tur ska man ha ibland! For med dom till allsta efter jobbet också. Så nu är de ruskigt nära! Får förhoppningsvis nycklarna på fredag. Vill ha nuu!

Imorgon ska jag och Helena ha en heldag eftersom hon drar på fredag. Hon flyr staden och styr söderut. De slog mig faktiskt inte förän idag när jag satt i kassan att hon flyttar faktiskt på fredag. Usch jag blir tårögd när jag pratar och tänker på de..

Peace.


Be mig inte att låta bli..

Nu tar jag ett break i de hela!
Har bott i birsta känns de som senaste två veckorna. Kollat på en massa till nya lyan eftersom jag sålde nästan allt från den förra. För nu vill jag ha nytt och en nystart! Har inhandlat lite smått och gott så jag längtar sjukt mycket efter att få nycklarna i min hand nu. Får även stolarna jag vill ha av mami och papi så jag är sjukt lycklig och bordet som jag ska göra om kommer bli så fantastiskt fint!
Typiskt bara att man börjar jobba denhär veckan. Imorgon rättare sagt, efter fyra fantastiska lediga veckor! Men ska bli skönt att få en vardag igen.

Läser lite saker här och där som gör en lite osäker på vissa saker. Men å andra sidan är de väl bäst att inte känna efter så mycket. Sen de som gör mest ont är att se att de är kvar. Kvar på samma ställe.. som sist..



 

Peace.


Do you believe in second chances?

Nu är de nära. Imorgon är de lördag och lägenheten är miiin!
Har snart en dejt på stan. En efterlängtad sådan! Sen ska jag få välja ut underkläder på Sköna Under som jag vill ha för jag har en sån kär vän som vill ge mig de. Sen får man passa sig för då blir jag vass! Haha, näe men skämt å sido..
I eftermiddag kommer någon hem som jag faktiskt längtar efter lite. Jag önskar att de fanns en gilla och ogilla knapp här som man kunde trycka på.


Peace.


Not the same today..

For som sagt till papi igår. Jag och babysis var ute och gick i flera timmar inatt. Så sjukt skönt, och hon hade så mycket att berätta för mig. Kul att lyssna på. Hon är ändå snart 16 och jag känner igen mig äckligt mycket. Hon har liksom blivit så stor på så kort tid. Så när jag tänker efter så känns de som jag stått stilla under tiden hon utvecklats..
Så idag myste vi i birsta en sväng sen hemma. Sen kom papi hem och efter en stund kom även kusinen på besök. Trevligt trevligt!
For en sväng till mami för att leta reda på bankdosan som jag lyckats packat ner under flytten. Fick för mig att jag la den i en sko så jag skulle veta vart den var, men sen tänkte jag säkert utan att jag minns att där kunde jag ju inte ha den.. Som sagt, en enda stor röra..


Lappen jag såg när jag klev upp imorse som käre papi hade skrivit <3


 

Kusinens Kaisa

 

Familjens livsnjutare

 

Peace.


Varför packar jag inte min väska istället för att slåss?

Lördag. Ge mig lördag!
Då skriver jag nämligen kontraktet på min nya lya. Längtar så sjuuukt mycket nu! Till ett hem. Till mitt nya egna hem.
Jag och Helena pratade häromdagen och hon sa då att mitt nuvarande liv var en enda stor röra. Och de har hon ju lite rätt i om jag ska vara ärlig. En yr röra skulle jag kalla de.
Lagrar för övrigt posten min på.. posten.. logiskt? Så idag när jag var där och hämtade de så hade jag fått mina nya favvisar. Mina nya vita converse i storlek 35 som har varit omöjliga att få tag i! Men äntligen har jag dom!

Ska nog knalla iväg till papi snart. Sova där och vara med babysis imorgon. Ska bli skönt.
Sa senast idag att guud vad jag skulle vilja vara tonåring igen. Och göra allt jag missade. Men jag är ju inte dö ännu, så de är väl bara att ta igen!

Sitter och kikar på rättvik bilderna och längtar tillbaka. Ge mig. Ge mig här och nuuu!

 

Peace.


Mot ljusare tider!

Vad säger man?
Nu var de ett tag sen.
Men har haft fullt upp ett tag nu.
Blev en fantastiskt oförglömlig spontanresa till Rättvik.
Och idag gjorde jag mig av med min lägenhet helt och hållet! Nycklarna är igenlämnade och allt känns så jäkla skönt!
Kanske blir en tripp uppöver nu ikväll. Hoppas de. Håller tummarna!


Peace.

RSS 2.0