Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med..

Och idag också. Var de en unge som slog hål på läppen så hon började gråta. Men jag tröstade henne. Och torka hrm.. mjo, de fick jag också göra.
Annars tog jag en latte med Helena sen en liten klippning innan jobbet. Så skönt att få bort de slitna.
Kanske skulle ta och krypa till kojjs. För herrn här bredvid verkar redan gjort de för ett par timmar sen..


Mina och Josies fin mallar i minihuset som barnen kunde använda!

Peace.


Jag skulle gärna ha din kärlek men jag vänder här, förlåt mig.

Tront en unge började gråta igår på jobbet också. Men jag är rätt så haj på dedär att få ledsna ungar glada igen. Annars gick jobbet bara bra. Handlade lite efter och begav mig till landet eftersom jag har datorn och grejer här. Vi grejade på lite och gjorde mina älskade nattmackor som blev mer än godkända. Lite the och en skräckis på de. Jag kollade på hela så känner mig riktigt stolt över mig själv.

Och då var klipptiden bokad!
13.30 blir de av. Får se om jag hittar på nå roligt. Troligtvis inte eftersom jag vill att mitt hår ska vääääxa. Men de blåvägrar. Ska försöka bli lite skötsammare och inte blåsa och platta de varenda dag.

Stan, Helena och en kaffe väntar!

 

Peace.


Du ville träffa mig i veckan och du vill alltid samma sak du vill ha det du förlorat men mig får du inte tillbaks..

Spenderade gårdagen ute i Allsta. Tvätta och städade bilen. Begav mig sedan till stan för att plocka upp Helena så de blev en heldag i birsta innan jag åkte vidare till garaget i kolsta. Josie, Towbie och Henke kikade även förbi.

Helgen var kanske hur kul som helst! Fredag blev de jobb sen till att köra lite bil med fulla roliga människor. Lördag också jobb efter allt för få timmars sömn. Sen båtåkning och vattenskoter, sen sova på landet. Och söndag, jobb. Fantastisk helge med mycke nytt och roligt folk.

Blir jobb om en stund. 15-19. Minuhuset. Sen ska jag frissera ikväll.
Lite bilder sen helger:










Peace.

 


Som du sa, jag är hos dig igen.

Tröötttt jag blir! La mig för att sova men kan inte. Inte ett dugg trött! Klockan är mycket ju och jag vill ha morgondag!
Blev gofika i allsta förut, sen en sväng ut till västanå för att hämta min kvällskamrat sen till bosvedjan. Jäkla rännande idag! Emelie fixade mina naglar nu ikväll. Jag bara älskar dom! Så jäkla fina!
Mitt nattsällis sover nog redan, kanske ska försöka snart igen. Eller så kanske man ska ta och spela de älskade bubbels. Så får de bli!

Peace.

Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna, den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna.

Kollade vad jag skulle få i lön. En GLAD överraskning. Första gången sen sommaren -08 känns de som.
Jobbade igår. Gick bra. For till John där han hade gjort mat åt mig. Mihi. Tobbe och Emelie var också där. Emelie skulle fixa mina naglar, men vi hade lite fel grejjer så vi ska göra de ikväll istället. Fånigt, men känslan av att ha nya, fräscha tillfixade naglar är underbar!

Begav mig sedan till bergsåkers ip för att spela lite boll med Nisse, Henke och Towbie. Givetvis skulle jag vara barfota. Kliva på någon vasst. Aj, en sten, näe men så kliver jag ner en gång till. Och trycker in den än längre in i hälen. Stannar upp och kollar. En halvfet, rostig jäkla spik som sitter fast i min häl. Skönt!? Som tur var aggerade grabbarna väldigt snabbt, när jag skrek att jag hade en spik i foten och blodet rann.  Ordagrant rann. Lyckades nog bloda ner alla tre innan de var färdigt. Dom hämtade våtservetter och pysslade om mig. Så jag kunde ju inte annat än stortrivas mitt i all smärta. Haha!

Ska snart åka in till stan och plocka upp Helena för att sedan åka till allsta till styvfarmor. Hon hade 80-årskalas igår, men eftersom jag jobbade så sent kunde jag inte komma så hon ville bjuda mig idag. Gottan.
Och för övrigt är jag på fantastisk bra humör idag. Även fast jag bara kan gå på en fot.


Peace.


Break your heart.

Livet leker.


Peace.

Run this town

Äventyren väntar!

Peace.

Jag har tron på mig själv på min sida.

Snabblogg!
Är mest bara hemma och vänder. Blev myspys igår efter fiskningen. Allt känns bara så jäkla bra nu! Som en knut i magen som knytits upp. Som tyngder från axlarna har lyfts bort. Så ja. Just idag är jag verkligen stark!
Dags att bege sig till jobbet. Har stängning. Gör inte så  mycket eftersom jag jobbar hela helgen ändå.



Peace.

Någonstans vid ett vatten. I en liten stad. I ett litet land. I en stor värld.

Sov som en prinsessa inatt! Snoozade kanske längre än tänkt. Men skönt att kunna ligga och dra sig lite också! Slog upp datorn och hade fått förfrågan om att fiska. Javisst! De är ju goväder, hoppas de håller i sig. Ser dock lite grått ut. Min termometer utanför fönstret visar just nu 34.5. Aaah!! Jag njuter!

Hoppas på ikväll. Mihi! Hoppas hoppas! De lääär ju visa sig. Kanske. Men håll tummarna för mig!


Peace.

Don't tell me honey, please..

Det kan ju hända att man känner världens bästa människor. Ibland. Senaste dagarna har varit sjukt sköna. Händelserika men lugna.
Fick höra lite grejer nu ikväll. Börjar fundera på om folk inte är riktigt riktiga ibland. Om dom endast gör saker för att såra en. Och de är som jag säger, ingen, inte en enda har ju bevisat motsatsen, så jag börjar verkligen undra. De är liksom som att man blir lurad gång på gång. Man går på samma sak, every time. Men ändå lär man sig aldrig.  Varför? Men å andra sidan kanske man är lite lurad själv också..

Annars. Livet leker som fisken i vattnet och jag har nog inte allt för mycket att klaga på.

Was looking for a place to hide away
instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again..

Peace.


- - - -

Till och med pelarna i trappuppgången går in i mig..

You don't even know what you're asking me to do..

       
Don't tell me not to leave
right before I go
You don't even know
what you're asking me to do
Don't tell me honey, please
I have made a choice
There's nothing in the world
you could do to change my mind

Was looking for a place to hide away
instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again

I must admit that I
Been feeling so alone
It's what I am
it's what I've been
what I've become

Don't push it we both know
I'm falling everytime
You look at me
Like you did
When you were mine

Oh, you were mine

Was looking for a place to hide away
instead I lost the heart I gave away
Tell me how could love stand a chance again..

One last time..

Faktiskt så sitter jag i min soffa och gör absolut ingenting för tillfället. Första gången på hela dagen jag känner mig någorlunda avslappnad. Klev upp imorse och duschade så ringde jobbet och frågade om jag kunde komma tidigare, eftersom jag lovat att ha lite jour var de bara att lägga gasen i botten och skynda sig. Hann inte äta så första måltiden blev 16.15. Åt och fick jätteont i magen istället eftersom jag inte kunde slappna av. Kassan la av alldeles innan rasten och inget gick min väg första halvan av dagen. Men den slutade bra iaf!
Nästan precis hemkommen efter lite mat med C, han var bakis och hungrig och jag hade inge annat för mig så jag joinade lite.
Resten av kvällen är faktiskt rätt så oplanerad, men de lär väl bli nå sattyg eftersom jag är ledig imorgon. Mehe!

Var ju ute och rodde lite båt med John igår, sen delade jag kvällen först med I-M min älskade ängel som är hemma, och den avslutadens hos N. Hade med andra ord en fantastisk dag igår! Tack alla.








 

Peace.

Du fastnade perfekt.

Igår blev de lite navarn och holm med N. Eldade och busade lite.
Sen idag har jag färgat håret på Camilla och lekt med Elvira. Världens bästa unge!
Josie ringde och frågade om jag skulle med till hudik. Jaha? Jo, Markus hade krockat och låg på sjukhuset så vi for dit och hämtade honom. Så kom nästan precis innanför dörren. Får se vad kvällen har att erbjuda, är lite sugen på rackartyg. Men de visar sig!





Peace.

I can't hate you anymore..

Vaknade av.. att jobbet ringde. Åh nej tänkte jag, vill dom att jag ska jobba? Självklart skulle jag sagt ja, men jösses vad trött jag skulle vart efter förra veckans jobb. Men de var bara Erica som ville prata lite om kommande fredag.
Ringde Anneli eftersom de är måndag. LinaAnneliFikaDag. Och så fick de bli. Gjorde ikea och birsta. Sen bjöd hon på mat innan vi, hon jag och Ubbe begav oss till Holmvallen för lite fotboll. Div 6, men rätt kul match att se på. 2-2 slutade de.
Dedär med moment med folk gillar jag inte. Jo för stunden men inte när man börjar snoka. Haha nyfikna Nylund! Dåre.
Får se vad morgondagen har att bjuda på.





Vår gammla bubbla svängde utanför mig på köpmangatan idag.
Ge den tillbaka till mig!



Peace.

Jag släpper din hand och lämnar dig där.

La precis på luren efter att ha pratat med Josie i 52 minuter. Kan vara ett måste efter gårdagen och eftersom hon har varit okontaktbar under hela dagen så jag blev orolig. Herregud. Man är som en hönsmamma. Haha!
Nu får de så lov att bli sängen och en film.

Lite bilder från igår.

Peace.


Säg ingenting till mig nu.

Sedär ja, alla fem dagar avklarade på jobbet. Dom tre sista var tyngst. Vettesjutton, har liksom tvärdött mitt på dagen, varit så jäkla trött och slut, men jag tror de yr pollen i luften. Ja vi säger så.
Igår jobbade jag till 18 sen bar de av upp på södra för personalfest. Mat och trevligheter. Stannade dock bara över middagen eftersom jag och Josie skulle ut och crousa i Impalan med N. Mycket trevligt.

Beger mig mot söder!
Tjillevippen!

Peace.

Fäst dig inte för mycket vid mig. Jag kan vända rätt snabbt.

En dagens.

Tjoflöjt! Nu drar jag på jobbet!


Jag följde dig längs vägen den natten.

"Du var mitt hopp, du var mitt allt, du var någon jag kunde prata med och känna att jag var någorlunda normal, du uppehöll mig från andra drastiska saker, du tröstade mig i , du gjorde mig intresserad, du var min respirator." J.K

Någon skrev såhär till mig förut. Man kanske lyckas ibland ändå?

Äter frulle nu, gröt och hårdbrödmacka med kalkon. Mmh! Laddar inför en ny jobbdag. Vet inte om de är så peppande när himlen utanför är alldeles blå och solen står högt. Jobbar inte så länge, till 19 så jag har ju hela kvällen på mig att göra något ifall jag skulle vilja. Mami kände sig nog lite ensammen ikväll och ville bjuda på middag efter jag slutat så jag har ju något att se framemot. Mihi.

Jag måste nog erkänna att jag är fruktansvärt less på folk som myglar och ljuger om de mesta. Men thats life skulle jag tro. Men å andra sidan har jag andra saker som väger upp. Så den positiva skålen på min våg väger oftast mest.

Peace.

Girl with a broken smile.

Hade barnen idag på jobbet. Gick bara bra. Är dom snäll är jag snäll. Mehe. For sedan och lagade mat med min fru, la mig i solen ca 25 minuter också. Skönt. Sen blev de massa äventyr. Jag älskar äventyr och rackartyg. Finns inge bättre!
Tänkte slå igen ögonen nu. Jobbet väntar även imorgon.



Peace.

Im holding on to something and I do not know why I tried.

Ställde klockan på tidigt så jag skulle hinna göra något innan jobbet. Så sjukt skönt att kliva upp i tid! Fick sms av mami där hon undrade om jag var vaken och ville ta en sväng och fika på stan. Jag tackade givetvis ja. Duschade och mötte upp henne. Fikade på charm, fick mig ett par brallor och sockar. Tack mami! Har precis packat ihop alla smutsiga kläder jag har i en ikeakasse som mami får ta med sig ut till allsta och tvätta medans jag jobbar. Lite bortskämd ska man vara.
Har kortdag idag. 15-19. Minihuset. Wiho! Kan vara skönt att vara med barnen ibland så man får rita och leka lite.

Från de ena till de andra och helt ointresssant. De var en kund som handlade av mig häromkvällen och jag kände igen både han och rösten som sjutton men kom aldrig på vem de var. Tills härommorgonen när han gick framför mig i trapphuset. Haha de var ju min granne som kom in i tvättstugan för ett bra tag sen när jag såg ut som hej kom och hjälp mig. Lite kul dedär. Ser alltid massa folk på stan eller vart som helst som jag känner igen med inte kan placera, sen visar de sig att de är nästan stammisar på jobbet.

Lata mig nu lite innan jobbet.



Peace.

Du skulle haft nån som kan stryka handen framåtillbaka över den å pussa dej i pannan å fråga om du behöver nånting.

Precis hemkommen från jobbet. Rätt kul dag. Haft Siwan i ryggen hela dagen så kan inte annat än skrattat mig genom jobbdagen. Lite kul dedär. Alltid när man jobbar stängning kommer de folk bara någon minut i tio och ska storhandla. Puckon!

Tog en cykeltur med Helena förut idag. Drack juice, åt banan och snackade sista april eftersom vi var på olika håll. Herregud, kvinnan slår alla rekord!

Knarkar lite Jack Johnson och försöker låta bli att tänka på min onda mage.




Peace.

De är inte lätt alla gånger, de är inte lätt alla gånger när de är svårt.

Nästan nyss hemkommen, en timme sen ungefär, eller kanske 50 minuter. Hur som haver. Precis ätit frukost och har nästan lovat mig själv en morgonprommis, men duschen känns mer lockande.
Kom precis på mig själv att jag vet inte vad jag ska skriva. Satt och kollade ut genom fönstret bra många minuter.
Dom två senaste mornarna har jag vaknat ute i hov. Så fantastiskt skönt att vakna på landet. Jag vill dit igen. Ibland önskar jag att jag aldrig fyllde mer än 18. Att bo i allsta var nog de bästa. Tillgång till nästan allt när man ville. Somrarna var fantastiska. Poolen. Altanen. Gräsmattor. Fotbollsmålet på väggen som bestod av tre uppspikade plankor som skulle föreställa två stolpar och en ribba. Får nästan gåshud när jag tänker tillbaka. Vill blicka framåt, tills jag fåt bygga mitt egna hus. Precis som jag vill ha de.

Igår fick jag en känsla i kroppen jag aldrig mer vill ha och var sjukt längesen jag hade.
Oj vilket dystert inlägg dehär blev. Men nu har jag nog skrivit av mig för ett bra tag.
Nu blir de en cykling upp till sidsjön och prommis med Helena. Känner att jag måste prata av mig lite. Och syster, dig kan jag prata om allt med.

Peace.


Du gav mig allt jag ville ha.

Sista april. Kunde de bli mer fulländad än såhär?
Började med att jag jobbade till fem, vad sedan tänkt att jag skulle käka en matbit sen bege mig till haga för festligheter. Josie sa dock att vi skulle till navarn och käka sen åka in till stan. Och så fick de bli. Minus tillbaka till stan.
När vi kom fram började de med att N körde fast med sin bil. Vi kämpade och slet med spadar och pinnar. Tillslut så, säkert efter en timme eller en och en halv. När vi då hade gått med allt från bilarna till stugan och skulle sätta eld på grillen, vilken grill? Nej just vi hade ingen. Rackarns. Jag, N, Krister och Hasse tog då Kristers stor pickup till holm. Jag fick köra. Med grabbarna på flaket. Väl tillbaka igen var hälften av allt kött fryst så de blev som nå kolbullar. Men jag blev iallafall mätt. Tobbe och Henke fick de värsta tror jag. Sen bestämde Tobbe, Henke och Josie sig för att bege sig in till stan igen. Jag orkade inte så jag stannade. Vi som var kvar gick ner med lite grejer till vattnet för att göra en brasa där. Henke ringde, dom hade fått punka. Jaha..? Amen vi packade in oss i Ns bil och begav oss i dimman efter skogsvägen och hittade dom efter vägen. Några bytte däck andra stal skyltar och snubblade i diken. Haha. Påvägen tillbaka till stugan svängde vi in i holm för att hämda lite ved. Då vi hittade Hasses försvunna pucktetra, under hans arsle. Haha. Tillbaka på stranden i regnet, med filtar och en brasa. Mös vi ett tag innan vi gick upp till stugan för lite värme, som inte fanns. Men efter många skratt efter att ha ramlat genom soffor, två täcken, fyra filtar och en kudde blev vi lite varma.
Morgonen efter vaknade vi med solsken genom fönstren, gick ner till stranden för lite brasa och frukost. Sen städning och hemgång.
Kom hem runt halv fyra på söndagen.
Helt fantastisk sista april.
Jag fick som jag ville. Ute ingenstans med fula myskläder och känna sig ful. Me like!
Tack Towbie, Josie, Henke, Nisse, Krister och Hasse för en fantastisk kväll!

Foto: Lina Joanna & N. Thungren

Peace.

RSS 2.0