Remember rights that I did wrong, so here I go.

Sovit fruktansvärt oroligt. Vaknat somnat vaknat och somnat. Inte minns jag vad jag drömde heller. Eller till och från. Om vad men inge mer.
Annars känns de som en hyffsad dag. Lite trött i ögonen. Men de är smällar man får ta. Känns dock fantastiskt att jag har bilen i garaget så den är varken kall eller snöig.

Peace.

Roll on - Kid rock

En stängnig en fredagskväll. Många tummar upp. Eller mnja. Spelar dock inte så stor roll när jag jobbar hela helgen ändå..
Blev kallad hjärtat sen stannade Ronja och kollade så jag kom iväg när vi skulle åka. Jag gillar mina kollegor! Kom hem till en sällskapsjuk kisse som älskar att hänga i alla kablar och springa tusen varv i lägenheten.

Är ju inne på min sista vita helg på min vita månad. Känns lite som att de gått över gränsen när ingen tror att jag klarar de. Haha. Men de gjorde jag!

Imorgon blir de jobb till 18 sen hälsa på Farmor på sjukhuset!

Peace.


So here I go..

Jag kan inte annat än tacka Helena, Josie, Henke och Nisse idag.
Vaknade glad. Men de gick över rätt fort. Sen vände de igen.
Helena följde med när jag fixade frippan, sen hjälpte hon mig med slingorna. Begav mig till Josie, där jag la i en annan färg själv och de var meningen att vi skulle fixa hennes hår med. Men då ville Henke och Nisse ha med oss ut på isen. Så vi åkte lite skrillor sen the/oboy/mackmys hos Nisse.
Tack.


Peace.

Hold your head up high

Sämre dagar får man leta efter.
Vilket känns piss med tanke på den fantastiska gårdagen.


Will run.

Blev jag lite förvånad? Ja de blev jag!
Har jag kanske världens bästa vän? Ja de har jag!

Igår blev de badtunna och bastu ute i bunsta med Natalie, Peter, Jocke och John. Hälsade sedan på mina favvisar. Kom kanske i säng lite väl sent.
Känns som en dag i soffan och en kväll med Josie skulle sitta som handen i handsken. Så får de bli!

Peace.

LINAS BLOGG HAR BLIVIT HACKAD! VIDTA ÅTGÄRDER GENAST!

Ey yo bro! Ida-Marie här. MED STOR BOKSTAV PÅ BÅDE IDA OCH MARIE (Lina är liksom liiite glömsk på den fronten då hon ska stava mitt namn). Hur som haver.. Shit, Linas lösen är inte det lättaste att komma ihåg. Tur man är superduperminnet number one! Jag menar, Lina gjorde såhär för ett tag sen på min blogg hon med. Men jag har ju ett så otroligt lätt lösen så nästan vem som helst kan knäcka det. Åh, saknar min sugerpie. Det blir lätt så då man bor 6758046954 mil ifrån varandra. Okeeej, kanske inte riktigt så många mil men typ 26 mil iallafall!!! Vi träffades bara som hastigas och lustigast sist jag var hemma och nu kommer jag inte åka hem på hur länge som helst. Jag försöker få hit henne och flera av mina vänner, men av någon konstig anledning vill de flesta flytta söderut. Liksom whats up with that?! Vad kan det bero på!? hehehe. Okej, för er som kanske inte vet vem jag är.. Jag är just nu bosatt i UMEÅ. Världens bästa stad om du frågar mig. Typ. Skulle kunna chansa på att New York och L.A är lite bättre. Men kan inte riktigt jämföra då jag inte har varit där. Haha.

Oj nu blev det mer text än tänkt. Vill hälsa till alla Linas bloggish läsare att Nylund är bäst! Och Tholin (moi) kommer strax efter, om inte lite före. Hehe. Men we rule! Puss och kram, skumbanan! :) ♥




Bless the Broken Road

Gick de bra att jobba?
Heeelt åt skogen!
Sönderslagna olivoljsflaskor, trasiga socker och mjölpaket. Sen när förvandlades min kassa till en svinstia? Hur som haver. Sålde för mycket peningar iaf. Plus att jag behövde inte skrapa nå is alls på bilen. Skönt!

Inte gjort så mycket sen jag kom hem. Diskat lite. Duschat Pluris.  Chillat.

Igår spelade Josie, Henke, Nisse och jag guitar hero. Jag är fullständigt värdelös på de. Haha!

Får kanske besök av mina favvisar snart!







Peace.

Jag hör att du inte är vän med din hals idag..

..Sa en dam till mig på jobbet igår. Och likaså idag. Om inte värre. Sjukt täppt i nosen och hela huve känns de som. Känner heller ingen smak. Lovely!

Slingade Josies hår igår efter jobbet. For runt på lite fester och umgicks. Slutade med att vi träffade Henke, Tobbe och Nisse. Trevligt trevligt!

Back to dreams.
Samma sak inatt. Pratade om någon innan jag somnade med Josie. Och vad drömmer jag? Jooodå, precis de vi pratat om. Säkert ett halvår tillbaka har jag inte mints vad jag drömt och nu kommer jag ihåg nästan allt i detalj.

Hur som haver.
Sista jobbdagen. Ledig två dagar sen jobb.

Peace.



- -

Dedär jäkla drömmarna säger jag bara! Pratar om en sak ena dagen, och drömmer om de natten efter. Vad är meningen med de?
Macka och the till frukost. Längesen jag drack the. The är defenitivt underskattat!
Längtar tills jag kan sitta i fönstret på kvällarna. Dricka the och läsa en bok. (Okej jag läser inte böcker, men de lät iallafall bra).

Jobbet väntar!
Peace.


Vad tyckte du om kyssen pojken från byn gav dig?

Kom in för en stund sen från min morgonprommis. Fantastiskt skönt i dehär vädret. Solen skiner och de är vindstilla. Sitter med en tallrik gröt och en halv apelsin uppskuren. Gottan.

Konstigt dedär. Dedär men drömmar. Kom ihåg vad jag drömde. Jag pratade om de igår. Eller kanske i förrgår.
Hur som haver. Ska snart hoppa in i duschen. Sen väntar jobbet 12.15.

Seee you!
Peace.

Så länge hjärtat slår.

Bra dag! Fantastiskt bra dag! Jobbet gick utmärkt. For till Josie sedan, blev som vanligt bjuden på mat. När jag blir rik ska jag köp mat till henne som räcker året ut!
Kom hem till en liten Plura som saknat mig. Lite skönt att inte komma hem till tomma intet liksom.

Känns bra. Fantastiskt bra! Jobbar mycket nu. Sen flyter min vita månad på som fina fisken. Håller dock på att bli övertalad om drickning nästa helg. Men jag får allt se. Tror jag tar på mig att köra istället!

Ida-Marie har landat i stan. Me like! Ska försöka hinna träffa jäntan också.

Nattinatt.
Peace.

Jag har slutat.

Jag tror jag sov bra inatt. De känns så. Även fast jag är toktrött. Håller på att vänja av mig lite sovtimmar. Känns som att jag kanske sover lite för många. Plus att jag vill kunna komma upp på morgonen utan att känna mig som en död levande.
Ska göra mig lite frukost. Och måla naglarna. Dom ser hemska ut. Sen blir de jobb. Tills ikväll. Skönt! Får se om jag kommer hem till ett bombnedslag eller om Plura sköter sig lika bra som förra gången.

Känns som att sommaren är rätt långt borta när man ser dehär varje dag.


من برای پیدا کردن مسیر و یا ایجاد کنید

Jag blir lätt farcinerad. Det behövs nog inte så mycket. Har precis börjat följt en blogg. Endast för jag tycker sättet han skriver på är, kan man säga fint? Kanske mer ordentligt. Vuxet. Moget. Men rätt galet.
Hur som haver, har jobbat idag. Gick fina firren. For och hämtade Pluris som ska hålla mig sällskap tre veckor framöver. Skönt att slippa vara ensam. Hon ligger bredvid mig nu i soffan.

Fick hem en film igår. Tänkte slå på den. Chilla. Känna lugnet. Ladda inför en kommade jobbdag.



Du gör mig nyfiken.


But you'll think of me, you'll think of me.

Chill dag. Skönt dag.

Jag är helt otrolig. När jag körde bil nu på nattkvisten körde jag om en man. En man som gick med en cykel. I uppförsbacke. Med en ica påse på vardera sida av styre. Och något i en korg. Hann inte riktigt se vad de var. Han hade stickad tröja. Stickad mössa. Det rök när han andades. Han såg trött ut. Det va uppför. Och kallt. Stackars man.
Jag har hört att jag är blödig. Men jag kan inte se sånt utan att de gör ont i hjärtat. Vi har de helt enkelt för bra.


Resten är upp till dig.

Dötrött.
Käkat, hockey, och bastning ute i Bunsta.
Ska nog slå på en film och somna till.




Igår fällde jag tårar.
Många tårar.
Över allt och ingenting.
Men just idag är jag stark.

Jag är hos dig igen.

Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer

Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´
Jag har mina ord
Som du sa

Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar

Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört

Jag bara älskar mitt liv när de är som bäst!

Jobbade till nio igår. For hem till min trogne middagspartner och gjorde gomiddag med henne. Begav oss sedan till södermalm till Henke där även Nisse och Tobbe befann sig. Dom drack. Och spelade gitarr. Tog en ride med bilen sen, blev för sent för krogen för dom så vi hamnade på norra. Härjade lös och hade oss. Jag dök rakt ner i snön. Tobbe sopade till alla. Nisse garvade. Henke mobbade Jossan. Blev max för pojkarna sen hem till Henke igen. Alla dog. Sen skjutsade jag hem Nisse till hov. Jag självdog i sängen efter sex imorse. Inte många timmars sömn. Men kul hade vi!

Peace!


Nee ingen alls.

Jag fattar inte varför man alltid gör samma misstag. Hade ställt klockan och kände mig för en gångs skull pigg när jag vaknade. Nee men vi znoosar tio minuter, och tio minuter till. Så vaknar man trött. Värdelöst att man aldrig lär sig.
Precis tagit upp mackor ur frysen och ska göra mig frukost snart. Sen väntar duschen och jobbet.


Är de konstigt att man känner sig lite nere när utsikten förändras såhär på ca tre dygn...

'Cause if you go, I go

Vaknade. Josie ringde och vi begav oss till gymmet. Körde armar och mage idag. Jag är rätt slut nu. Men skönt att känna av! Imorgon blir de stenhårt ben.
Hämtade syster på jobbet. Sen var de middagsbjudning hos henne och Patrik. Gottan.
Kom precis hem efter att ha varit ute på jobbet och handlat lite.
Ny blir de lite programtittande sen sängen.

En apelsin

Ett päron

En banan

Lite frysta hallon

Lite hjortronyoughurt


Jag önskar de vi hade fanns.

Sitter hemma i soffan med datorn i knät efter en jobbdag, efter att ha slängt vita jackan i tvättmaskinen, ätit köttbullar och spagetti. Sitter just nu och mumsar på en kiwi.
Slängt i ett cv på en och annan sida, så nu är de bara att hoppas att dehär går vägen.
Hör musik utanför fönstret, eller mer ljudet från basar. Kan vara memento. Men ikväll blir ingen utgång, inte på en månad framöver. Känner att massa träning skulle sitta fint i Februari.
Känns ensamt efter att ha bott med åtta stycken i fyra dagar, och nu kommer man hem till en tom lägenhet varje dag. Tugnt.


Peace!



Galet!

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta Vemdalsresan med ord. Tror inte de går faktiskt. Hade så fantastiskt roligt med folk jag aldrig träffat. Bodde åtta stycken i en stuga. Fick varning efter första kvällen. Fantasktiskt underbara människor och dagar. De blev varken en lugn eller nykter stund för någon tror jag. Afterskii följt av utgång båda dagarna. Träffade ett stockholmsgäng, (skinkan) mehe. Skapade massa internskämt och massa tok. Ge mig allt tillbaka!

Avslutar nog med ett ord. GALET!



Jag säger bara; bilder säger mer än tusen ord!

RSS 2.0