So far gone.

Tog på mig ett extrapass igår också, 8.30-18.30. Sisådär ett fint 10 timmars pass.
Handlade lite efteråt och for till bror och självdog framför tvn med lite söndagsmys och Beck. Han kom hem efter en stund efter att ha spelat beach. Så vi surrade lite sen var båda så trötta så vi somnade nästan så fort vi lagt ner huve på varsinn kudde.
Vaknade av mig själv runt nio. Slog på fyran med Nyhetsmorgon och nu är det Efter tio. Som för övrigt har blivit mitt favoritprogram på morgonen. Vilka vuxenprogram jag plockar!

Min tanke var att ta en promenad. Men vädret är så sjukt tråkigt, så jag skjuter upp den ett tag till. Jag vill ju ha sool! Kanske slår på en film och njuter av min lediga dag. För imorgon är det jobb igen!
Beställde lite mer nagelgrejer igår. Så hoppas jag får dom i veckan så jag kan göra om dom jag har nu!

Peace.

Yeah I'm chilling on a dirt road.

Hoppsan!
Var längesen nu. Men har inte orkat lägga ner någon tid här för jag har haft rätt mycket omkring mig.
Tiden hemma i Svallet var hur bra som helt. Jag bodde ute i Allsta med mami och Kenneth. Hur mysigt som helst och jag fick känna mig liten igen, vilket jag tror kan vara lite nyttigt.
Jag, Helena och Jennie var ut på lördagen och träffade massa roligt folk och hade huur kul som helst! Vilket tydligen resulterade lite blåmärken märkte vi dagen efter.
Tåget återvände hit till Götet söndag klockan 15.52 tror jag det var, och jag var framme strax innan tolv och dök ner under täcket och sov som en gris.
Sen var det dags för jobb igen. Och det var riktigt skönt och kul att vara tillbaka på mitt Ica.

Igår klev jag upp halvtidigt och begav mit bort till torget som den lilla nörd man är. Men gick därifrån barnsligt nöjd med en ny fin vit Iphone 4s. Aah! Dock krånglade Telia till de så jag kan inte börja använda den förän på onsdag. Men den är så fin att bara titta på när den ligger bredvid min Macbook. - Tönt.
Packade lilla väskan och for bort till Guldheden och inväntade bror så begav vi oss ner på stan för han ville ha hjälp att hitta skor, han hittade ett par skor, och jag med, som jag fick av han. Eftersom jag fyllt år. Världens bästa bror! <3
Vi var rätt nöjda efter allt spring mellan alla affärer och tog vagnen hem igen, handlade en påse karra och en varsinn kebabtallrik som vi njöt av till fullo.

Jag avlutade gårdagen med en fredagsmysfika på Condeco med Alexandra. Var ruskigt skönt att prata av sig med en människa hemifrån och vi hade så sjukt mycket att prata om så tiden bara sprang iväg.

Idag blir det jobb! 15-22.15. Ledig helg egentligen men tog på mig en extratid för längesen. Funderar på vad jag ska göra fram tills dess. Tänkte ta en promenad. Eller så kanske jag leker lite med min nya Phonie. Så allt är klart och så att det bara är att köra igång när jag väl kan börja använda den!

Ses och hörs!




 

 

 

Peace.


18 oktober 2011

Dagarna här i Svallet går så sjukt fort. Det är redan mitten på veckan och snart återvänder jag till Götet, längtar faktiskt måste jag erkänna!

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt, men kunde inte somna om. Ringde momma och frågade om hon hade nå frukost hon ville bjuda på eftersom de är så tråkigt att äta själv. Så mjukisbrallan och gåskorna åkte på och jag gick bortöver och blev barnsligt bortskämd. Traskade hemöver, duschade, och begav mig mot stan där jag mötte upp mami och syster, fikade och letade resväska till mig förjäves, men gick därifrån utan..
Mami begav sig hit till Allsta för att påbörja tårtbakandet till morgondagen och jag och syster for vidare till Birsta, även idag. Haha jag har saknat mitt Birsta tydligen! Blev lite shoppning även idag kan jag ju avslöja.
Sen begav vi oss ut till Bergeforsen på finmiddag hos papi och Ac, och där har vi vardagslyx i allra högsta grad!

For en liten tur i vår stora stad sen och utforskade lite med massa skratt och fotografering.
Rattade sen hemöver och nu sitter jag här. Dödstrött men vägrar lägga mig än för jag vill sova längre än åtta!

Peace.


Stop Crying Your Heart Out.

Jag gick inte och la mig som jag borde gjort i torsdags, utan jag begav mig ut på äventyr..
Tog en tidig spårvagn på fredagsmorgonen in till Centralstationen där jag mötte upp bror eftersom vi skulle ta samma tåg. Resan gick över förväntan och sjukt fort, och älskade mami mötte oss på stationen.
Så for vi direkt upp på systers jobb för att hämta min bil. Underbart att få köra bil igen!
Drog hem till Allsta och invigde mina nya nagelgrejer, och shit vad bra dom är!

Hoppade snabbt in i duschen och gjorde mig redo för en kväll på Jop´s med mina gamla maxianer. Obeskrivligt kul det var att träffa alla igen (även om inte alla var närvarande) och sjukt vilken kul kväll vi hade!!! Kvällen avslutades på Jack´s bar och tequila.

Gårdagen började med att jag hämtade upp Isabelle i stan och vi spenderade några timmar ute i birsta innan hon skulle iväg på fotbollsavslutning. Så jag for ut och hälsade på papi och Ac, och sjukt vad jag saknat dom också! Hämtade vintersulorna till bilen så nu sitter dom där dom ska!

Efter sjukt lite sömn inatt också efter att telefonen ringt hela tiden så klev jag upp, åt frulle och följde med mami till momma på en kopp kaffe och lite struntprat. Plockade sedan upp Isabelle så for vi ut till birsta igen och spenderade massa. For hem barnsligt nöjda till ett dukat bord och åt världens godaste mat som mami gjort!

Har avslutat kvällen mittemellan mami och Kenneth i soffan och har fått känna mig liten igen. Underbara känsla!



Peace.


!

Imorgon klockan 06.42 går mitt tåg hem till Sundsvall.
Det känns inte alls lika roligt att åka hem nu som när jag bokade resan.. Allt har förändrats så mycket och jag trivs verkligen som fisken i vattnet!
Jag kan ju egentligen inte säga att det ska bli tråkigt att åka hem.. Men det kommer bli tråkigt att åka härifrån, men jag kommer ju tillbaka. Jag får sluta göra sån förbannad stor sak av de!

Jobbade 9-17.45 idag. Gick bara bra. Var rätt trött imorse men de gick över.
Kom hem och hetsade lite med G. Sen har vi försökt packat på varsitt håll men de har ju gått som de gått.. Men nu tror jag att jag har packat de mesta, bara de som jag ska använda imorgonbitti är kvar nu.
Sjukt tidigt jag måste kliva upp! Och mitt största problem.. Vad ska jag ha på mig!?

Hur som haver, måste nog stänga ner och lägga mig snart för vagnen går härifrån 05.52 imorgon!

Peace.


And they'll meet one day, far away. And say, I wish I was something more. And they'll meet one day, far away. And say, I wish I knew you, I wish I knew you before..

Avslutade gårdagskvällen på Villan med bror och massa folk som kollade på fotbollen. Sjuk match för övrigt!
Sen gick jag och bror hem till han och slocknade ganska omgående, eller.. han gjorde. Jag sov inte många timmar denhär natten heller och jag börjar bli sjukt less!
Har varit riktigt bra i nacken nu hur länge som helst. Givetvis så fuckar den upp sig när jag inte får sova.
Aja slut på gnället!

For hem och tvättade, påbörjade packningen och tog mig en PW på 7 km. Mami ringde så jag fick sällskap på vägen. Gick iväg till torget, bytte mina nya skor som gått sönder.. handlade lite käk, traskade hemöver och har nyss petat i mig de.
Tänkte greja lite med naglarna sen ska jag banne mig bädda ner mig och sova sönder tills imorgon när klockan ringer och då är det dags för sista jobbdagen, sen väntar 10 dagars ledighet och 9 dagar i Sundsvall!


Peace.

Jag och min bästa vän.

Jag och min bästa frukostvän!
Nu har mitt kaffeberoende kommit tillbaka.
Jag är en såndär fjant som bara dricker kaffe på hösten och vintern. Jag tycker inte den varma drycken gör sig lika bra på sommaren.

Och som för några nätter sen. Så har jag inte sovit många timmar inatt heller. Kollade på klockan 4.30 och då kändes de som att jag bara hade legat och blundat.

Så idag är svart kaffe min bästa vän på jobbet! 12-20.30.

Peace.

 

 


Dermal Anchor.

Blev kvar hos bror inatt. Vi pratade massa nödvändigheter och kollade på en serie. Sen vart klockan så mycket så jag orkade inte åka hem.

Sov ju som sagt sjukt dåligt igårnatt så jag tänkte sova ut imorse, jo men tjena! Vaknade strax före nio av mig själv.. Låg kvar ett bra tag, skypade med en vän och åt lite frukost.

Fick sedan sms av bror att mina grejor från Maros Of Sweden hade kommit, så nu längar jag till grejerna från Nail4You kommer så jag kan börja någon gång!!

Måste hoppa in i duschen nu, ikväll vankas det jobb!

 

Här kommer bilden, på mina små hemlisar!

- Barnsligt nöjd!

Peace.


If you lean on the sun. If I lean on you. If I get better with time. If you have patience with me.

Även denna dag börjar nå sitt slut. Sjukligt trött är jag! Och klaga tänker jag göra!
Jobbade 11-17 idag. Gick bara bra. Kunde dock inte sova inatt, av någon anledning? Så har varit dödligt trött hela dagen.

Gick tillbaka och läste lite gamla inlägg, från midsommar bland annat. Då skrev jag att vi skulle hålla tummar och tår inför intervjun. Och nu är jag här, bosatt i Götet. Va sjukt! Men nice.
I torsdags var det en månad sen tågkonduktören sa när han såg min packning "men oj, det ser ut som du flyttat till Göteborg", och mycket riktigt! Känns dock som jag vart här mycke mycke längre.

Väntar på att bror ska kliva in genom dörren. Dags för lite syskontalk känner jag nu!

Peace.

Jag skrev mitt namn i vattnet så du vet vart jag finns.

Somna med ont i nacken och vakna med ont i nacken..
Hoppas det går över under dagen!
Jobbet igår gick bara finfint, dock den absolut segaste eftermiddag/kvällen jag någonsin varit med om. For hem och gjorde ingenting tills jag skulle sova och imorse hade jag ställt klockan på rätt tidigt, solen sken och jag tog mig en PW på 7km!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen åka och slå ihjäl en dag på jobbet.
Dagarna går rätt snabbt nu känns det som och det gillar jag!

Peace.


Håll still, jag snurrar dig!

Lovely måste jag börja med att säga!
Vaknade tidigt och solen sken. Kollade klart på filmen jag började kika på igårkväll. Klev upp och gick ut och gick 5.24 km.
Mina benhinnor mår inte alls bra nu, och jag blir så fruktansvärt less på dom! Känns som jag stapplar fram emellanåt.. Men det går väl över!

Tog bort tejpen förut. Ohohooo! Så jäkla fränt!
Tog mig en dusch och nu sitter jag och dricker en proteindrink, äter keso med banan och väntar på att två ägg ska bli klara!

Sen ska jag klä mig, packa väskan och bege mig hem, måste ner på torget innan jobbet och köpa lite grejer och hämta ut mitt paket från Nelly.
Sen väntar jobb 17.15-22.15.

 

Peace.


Jag saknar dig mindre och mindre.

Fantastiska dag!
Sen senaste inlägget har jag gjort en liten hemlis, och jag är så oförskämt nöjd!
Och lär bli än nöjdare imorgon!

Jag har åkt spårvagn idag, yrat runt på järntorget, gått två steg åt ett håll, tillbaka, tre steg åt ett annat håll och två steg åt ett tredje håll.
Jag har åkt buss med gpsen påslagen, och gått, men gick vilse.
Men tillslut kom jag till rätt destination!

For till bror igen och åt lite mat, tänkte åka hem men de blev så mörkt så jag vågade inte, så jag bestämde mig för att baka undertiden bror tränade.
Jag läste dock fel på MSK och TSK, midre lyckad sockerkaka. Kladdkakan blev däremot väldigt bra! Har dock inte smakat ännu..
Låter bror smaka först!

Annars fick jag ett samtal nu ikväll under bakningen som var kanske hur kul som helst, och de kan bli, verkligen huur bra som helst!
Håll tummarna för mig nuu!

 

 

 

Peace.


So if I said I want your body now . Would you hold it against me?

Då var det dags!
Impulsiv, och spontan är nog de två ord som beskriver mig bäst!

Hade ställt klockan på tidigt, men vaknade än tidigare när bror gjorde sig iordning men somnade om en stund. Kikade runt lite på datorn, svarade på ett mail som jag skickade igår.
Tänkte ut och gå men det regnade. Dock avtog de så jag klädde mig och begav mig ut på lite äventyr. Henke försökte visa på en karta hur jag skulle gå till jobbet härifrån, det började bra, sen vart jag vilse sen vips var jag framme. Så då tog jag vägen som jag vet hem, så de blev en runda på en timme iallafall.
Hoppade in i duschen, åt lite och nu väntar jag på att klockan ska bli 14.10 så jag får gå till vagnen och bege mig på lite äventyr.

Ikväll ser det ut att bli ett pass på gymmet med G och F. Ska bli otroligt roligt!

Peace.



Perfekt och oförstörbar, som jag..

Klev upp strax efter sju, bror och jag gjorde oss ordning, han cyklade iväg till Östra lite innan jag begav mig till vagnen.
Kallt och jäkligt var det imorse, blåste gjorde det också, like always.
Kom fram till jobbet och var rätt trött men de gick över rätt fort. Dagen flöt på och var en av dom bästa. Hade grymma kassagrannar och vi skrattade oss genom hela dagen.
Efter att jag stämplat ut knallade jag iväg till gymmet och sprang 6 km, solade 15 min, sen drog jag på mig bagen på ryggen och knallade hit till Guldheden, diskade upp och tog mig en dusch, känner mig helt slut för övrligt så jag ska nog bädda ner mig snart.
Haha klockan är liksom bara barnet, men jag känner mig som ett också!

Imorgon ska jag ut och motionera mig hade jag tänkt, sen ska jag nog åka och köpa mig en färgbomb till håret sen får jag se vad dagen har att erbjuda.

Nu börjar det närma sig, endast nio dagar kvar tills jag kommer till Sundsvall.
Och, ja jag saknar dig, och hoppas få träffa dig..


Jag saknar dig trollet! <3

Peace.

Då känns det lätt att vara ensam, svårt att vara två..

Vaknade halvtidigt av mig själv hos bror imorse.
Vi åt frulle och snackade strunt innan han skulle bege sig mot sjukhuset, sen satt jag bara kvar i soffan och myste under täcket samtidigt som jag såg löven falla från träden utanför.
Igårkväll bestämde jag mig nämerligen att jag skulle utforska lite idag. Så jag tog på mig promenadkläderna, sköna pjux, slog på min halvkassa GPS på telefonen och styrde mot Grafiska Vägen. Fram kom jag, på ca 30 minuter, det var ju bara nerför, jämförelse med hemvägen. Då struntande jag i GPSen och hamnade lite vilse istället.. men kom ut på en väg där jag kände igen mig så det var bara att traska hemöver.
Hämtade väskan här hos bror och for hem och hämtade lite kläder och återvände hit igen för lite hårfärgning och käk. Håret blev mycket bra och maten väldigt god!
Sen runt 20 snåret knallade vi iväg till spårvagnen och for ut på jobbet och handlade lite. Och nu är vi hemma igen. Han sitter vid bordet och pluggar och jag sitter tillbakalutad i soffan med datorn i knät och gäspar. Dags att bädda ner sig snart för imorgon är det jobb!

En bok ALLA ska ha hemma!


Peace.

Om du letar efter någon som går att lita på. Om du letar efter någon som går att ändra på.

Då kanske mitt problem är löst!
Fick tippset av Herr A att jag skulle ladda hem Firefox och använda de som webbläsare istället. Så det kan bli svaret på min fråga!

Igår jobbade jag till klockan 21. Början på dagen var ju som sagt sådär. Men den slutade helt fantastiskt. For till bror på Guldheden efter, vi lagade lite mat och snackade massa strunt. Sen så sov jag här.
Han började tidigt imorse så när jag vaknade var lägenheten tom. Men vad gjorde det!? Dimman låg på utanför fönstren så jag såg knappt huset på andra sidan vägen så jag satt kvar under täcket och kikade massa på datorn.
For hem och tvättade undan all tvätt jag hade, sen for jag hit igen. Tänkte ju träna lite, när jag insåg att i Sportlifs lokaler var det bara spackel, spadar och stegar överallt.. Jag som trodde att gymmet var klart, men icke sa Nicke.
Så jag gick på Hemköp och handlade lite till matlagningen som blev spagetti och köttfärssås, och gud så god den blev!

Henke är och spelar volleyboll. Så jag hade nog tänk att slå på en serie och glo klart på den.

Förresten så beställde jag Nail4you:s start nagelkit med ugn och grejer. Så jag hoppas att det kommer under tiden jag är i Sundsvall för jag beställde de till Mirjas adress så jag kan börja träna lite!

Peace.


Löven faller och vi med dom.

- Höstpromenad med fotografering, - Göteborg.



















Peace.

I en värld av idioter står han först i kön.

Söndag. Ångestsöndag. Vakna med ont i huve trots en nykter lördag.
Ja idag är det en riktig ångestdag, av ingen anledning egentligen, men det är liksom söndag. Och det finns ingenting positivt med en söndag!?
Jag har heller inte tvättat ännu, vilket också framkallar lite Ågren. Värdelöst.
Igårmorse var vi på gymmet strax efter sju och körde ett pass, sen var jag död hela dagen, de enda jag gjorde var att måla naglarna typ. Orkade verkligen inte.
Och idag?
Det är dimmigt ute även idag så man ser inte många meter framför sig.
Börjar jobba klockan tre, så vad jag ska göra tills dess vet jag inte riktigt. Jag låter rätt deprimerad just nu. Men så är icke fallet, har bara ingen energi till något känns det som.
Sen blir jag bara så matt när
man tror en sak om nåt.
Men det visar sig
vara helt annorluna..?
Peace.

RSS 2.0