Don't look away, don't run away, Baby it's only life, Don't lose your faith,don't run away, It's only life.

Idag.. är de en såndär.. konstig dag.. Med massa konstiga känslor. Massa bubbel i magen. Massa vrid i magen. Och jag har ingen som helst aning om vart allt kommer ifrån.

Fick ju välja ny fåån idag. Sjukt nöjd! Blev en Samsung Galaxy S. De skulle tydligen vara bra grejer. Och den funkar ju än iallafall så de må väl vara ett plus.

Gjorde några timmar i minihuset sen. Inge kiss i brallan idag. Utan vi ritade massa pumpor och myste. Småbarnen och jag!

Sova snart kanske. Känner mig dock lite för rastlös för de.. Vore jag inte så mörkrädd skulle jag tatt mig en prommis..


Peace.


Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem..

Sedär ja! Ny dator. Inte ny ny, som i ny. Utan nyformad och heelt återställd. Så sjukt skönt eftersom den bara gav upp där i slutet av förra veckan. Fixade de trådlösa förut idag också. Plus att jag hämtade ett skönt ljud så nu fattas de bara att jag kan koppla den till tvn och få de att funka som verkar vara fullt omöjligt..

Efter jobbet i söndags tog jag gula faran och drog söderut. Nämligen till Orsa för att hämta hem Helena. Sov där tills på måndag sen så kom vi hem i måndags. Lite spännande att åka på en liten tripp bara sådär.

En kille från media markt ringde idag. Han räddade ungefär min dag. Dom tänkte inte laga luren för att de skulle kosta för mycket så jag ska få välja en ny. Så sjukt glad över de. Har dock inte hittat någon jag vill ha ännu.. Så får se om jag hittar någon imorgon.

Kom hem från mami och Kenneth för en stund sen. Dom bjöd mig och Helena på middag och efterrätt så är så mätt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Ska ta och kika på lite töntiga såpor jag missat nu!



Peace.

20101019

Det var den dagen..
Sång på jobbet var fint!
Och tack för alla gratulationer och presenter!
Sitter nu halvt död men samtidigt lite speedad av allt kaffe. Farligt dedär. Lite bullar och kakor och urdrickna glas och muggar på bordet. Precis som de ska vara. Kan inte säga annat än att jag är förbannat nöjd med denna dag. Trots misslyckadet med att brygga kaffe som jag och syster lyckades med. Men till slut fick till med massa skratt.

Sängen ser förbannat inbjudnade ut. Ska slå på en film och gosa ner mig tror jag och invänta morgondagen och se vad den har att erbjuda.


 

Buketten som väntade utanför min dörr när jag kom hem från jobbet.

 

Mami.


Styvpapi.

 

Bigsis leker fotograf.


Tårtan mami gjort.


Belåtet födelsedagsbarn.


 

 

Presten av Josie, Tubbie & Hunkie.


 

Peace.


Jag är, är du?

Jag måste verkligen sova!
Jobb hela dagen sen står de kalas på schemat.
Grattis grattis till mig..

21 år. Va sjukt! Vart har åren tagit vägen? Dom säger att de är nu livet börjar. Så jag får väl lyssna och lita på dom erfarna.

Fått massa gjort idag vilket jag är sjukt nöjd över! Tackar och bockar för all hjälp och alla skratt!

Nej nu ska jag sova sova sova sönder min nybäddade säng gott folk!



Peace.


No one there to catch you in their arms!

Nu sitter man här.. igen. Som ett frågetecken och lite förbannad men ändå lite knäsvag. Önskari bland att någon annan bestämde över vad skulle göra osv.

Är ledig idag, så får se vad jag hittar på. Skulle behövt fixa lite, men får se om jag tar mig tid. Sen kom jag på att.. imorgon fyller jag år också. Hade jag helt glömt bort, inte riktigt, men nästan. Så då hoppas jag på snö! När jag var liten och fyllde år kom oftast första snön på min födelsedag.. Vill att de ska vara som då!

Sen önskar jag att jag kunde trycka på en knapp så att de böev söndag så jag får jobba klart och ta min gula babe till Orsa för att övernatta där sen ta med mig den för nuvarande mest saknade människa hem! Usch vad jag längtar!

Peace.

Du håller ingens hand du tror att alla skulle titta då men jag håller din ibland för det är kallt nu och jag fryser så..

Haft en superdag!
Började med att hämta J, så for vi och lämnade in min lur för femtioelfte gången så hoppas på en ny efter denna gång! Åkte en sväng sen. Bevag mig till papi för att städa ur goffen eftersom den ska säljas, och förhoppningsvis nu i veckan! Tog med mig babysis en sväng till birsta för lite mat sen handlade vi hårfärg åt henne så fixade jag utväxten på henne.
Papi och låtsasmami kom hit på lite fika och mys i soffan framför tvn. Så sjukt skönt att verkligen ha ett hem nu så folk faktiskt kan komma hem till mig, mysa och stanna ett tag istället för att nästan behöva vända innan man kommit in. Som papi sa; dehär är ju jättefint jämfört den andra lilla skrubben som du hade. Haha, de har han ju faktiskt rätt i!
Just nu sittligger jag i min favoritställning i soffan med tvn på och datorn i knät. Soffpära! Laddar inför nattens äventyr. Mihi!

Håll lite tummar för mig!


Gammal

 

Ny

 

Åsså var jag tvungen att stödja Rosa Bandet lite idag!

 

Peace.


Jag är nog påväg att packa min väska.. istället för att slåss..

Då sitter man här. 1 oktober som jag längtat efter hur länge som helst! I bilen med mami och Kenneth påväg till Orsa för att hälsa på Helena.
Tog mig en tur till Övik igårkväll med mina kära pojkvänner. Tur man har folk som ställer upp i ur och skur. Vad de än gäller. Man är nog lite bortskämd. Men jag bjöd dom på mat och dryck iallafall.
Och hem fick jag med mig min nya babe! Min nya skönhet och min nya livskamrat. Haha ful jag är! Lite skoj såhär på fredagsförmiddagen. Humorn ligger nog så långt ner den kan komma nu. Knappt sovit något i natt, så de har nog med de att göra.

Tog och hälsade på Anneli imorse och åt lite frukost med henne innan jag begav mig, och hon sa; jamen de blev ju en kvinna av dig till slut också!
Jag; Kvinna!?
Hon; Ja.. vad är du då?
Jag; Ja jag känner mig ju inte som en kvinna för fem öre, mer som världens rackarunge!
Så är det nog.
De var även en på jobbet som sa till mig att jag skulle ta vara på livet som ung och göra allt jag vill och vara spontan.

Satt..
Livet leker här i baksätet. Solen ligger på och just nu ser jag nog inget negativt med något alls!
Hejhopp!


Här är hon!

 

Peace.


RSS 2.0