"Följ med på efterfest. Ni får ägg och bacon till frukost"

Vad hände igår?
Josie kom efter att hon slutat så vi hämtade Mirja och Patrik i bosvedjan. Sen stack vi ner på dallan för att lyssna på Stefan när han trubadurande. Nästan så jag blir lite rörd, så många som sa; "Lina vart har du tagit vägen? Längesen jag såg dig. Du måste komma in och hälsa på oss ibland så vi inte glömmer hur du ser ut." De är som en riktig familj. Som verkligen uppskattar att man finns till.
Hur som haver. De började med en cider och en shot. Som vanligt med andra ord. Hahaha. Sen cider och shot. Shot och cider. Upp på aveny och än mer alkohol. Så jäkla roligt!
Sen gick jag och Josie hem till mig. Fick förfrågan om efterfest på något hotell. Med ägg och bacon till frukost men vi tackade nej. Hahaha!
Men ack så lugn vi var ändå. Men ikväll smäller de nog till.

Ska snart åka till birsta innan två timmars jobb. Ses i dimman!






Peace.

Jag ler mot dig. För de är ingenting som passar mig.

Beslutsångest. Beslutångest. Hej beslutsångest!
Vad ska jag göra imorgon? Åka till stuga och mysa, eller partaja här i stan med gamla kompisar? Ååååh! Hatar när de finns fler än ett alternativ.

Jobbat idag. Gick sisådär. Har aldrig varit så nära att brinna av på en kund som jag var idag. Kärring. Usch! Grintant! Hur tusan orkar man disskutera när de inte finns något att disskutera om!? Trött blev jag på slutet också. Så guud vad skönt de var när klockan slog sju och jag fick gå hem.

Henke ringde när jag kom hem och undrade om jag skulle med han och Towbie och äta, och inte tackade jag nej eller. Gosallad blev de!

Peace.

Men jag ryggar tillbaka när du tar min hand i din.

Jag ska inte sticka under stolen med att jag har en fantastisk mami! Hon frågar hur jag jobbar och gör matlådor till mig efter de. Visst, kanske dags att växa upp och göra egen mat. Men jag hinner aldrig för jag är aldrig hemma. När jag väl kommer hem väntar sängen och då orkar jag inte ställa mig och laga mat i mitt oändliga kök.
La mig vid 12 inatt. Tvärsomnade. Vaknade av att de lät som att de var en jordbävning på gång, allt skakade och dånade kändes de som. Men jag somnade om. Hade fått ett sms av grannen strax efter som jag såg när jag vaknade. Han skulle bara koppla i sina högtalare..inatt.. Han är rolig han. Världens bästa granne!

Ska snart bege mig till kronans droghandel och bolaget. Sen blir de jobb. 12-19. Jag hinner inte med mycket annat än jobbet nu. Bra skit!


Peace.

As long as my heart is beating..

I'm alive, tro de eller ej!
Efter få timmars sömn inatt, en sådär dag på jobbet och precis nygaddad så är jag vid liv. Men rätt trött i bollen. Känner nästan att jag tänker bädda ner mig inom kort!
Kändes som att jag hade tusen saker att skriva med de står rätt stilla nu.
Så jag låter bilderna få tala:




Peace.

Så säger frun; Men se för guds skull till att bli två den här gången!

Näe men de är väl helt okej att flyga upp ur sängen 05.50 istället för 06.30. Haha dåre. In i duschen ba! Kom dock på efter en stund att jag kunde legat kvar 40 minuter till. Dock suger de att kliva upp och gå och lägga sig igen. Då är man mer död än levanade när man kliver upp andra gången. Lite skönt att vara helt färdig nu och behöver inte åka förän halv åtta. Lite frulle på dehär så!

Jobbade till 17 igår. Mötte upp H och N, vi for och hälsade på Towbie och fick med han också. Sen kom även Josie. Då blev de handling sen massa gomatslagning på Josies balle. Grillspätt, klyftpotatis och sallad. Verkligen hur gott som helst!
Sen blev de lite fotbollsspelning. Massa garv och bus. Me like!

Idag kanske jag ska tatta mig. Hoppas hoppas. Ont ont. Men guuud så fin den kommer bli!



Peace.

Du vet vilken blick du ska använda för att få mig att falla.

Klev upp, duschade och gjorde mig vårfräsh. Hämtade upp Helena, fixade med hennes cykel. Hälsade på V på jobbet. Åkte ut till vallen. Essviksvallen. Den låg tom och övergiven. Vilka minnen man har därifrån. Många timmars fotboll har man sett där. Essvik. Älskade Essvik.
For till John sen. Åkte ut på alnö med hans mami för att kolla på en båt. Jag är inte åkrädd av mig. Men idag var jag nog fasen de när Jannina satt bakom ratten. Haha.
Återvände till John för lite mat. Eller han bjöd mig på en sallad. Snälla han! Sen blev de lite tattooritning. Iiiih, kommer ha en ny denna vecka. Längtar så jag håller på dö. Men ack vilken smärta de kommer bli. Härda härda.
Kom hem från John, då ringde Josie som var uppe på södermalm. Så begav mig dit för att umgås med henne, H och N.
Ligger i sängen nu. Borde sova. Börjar jobba klockan tio imorgon.
Imorgon kanske de vankas grillning, öl och lite fotboll.
Nattinatt!






Peace.

Someone you cant go a day without thinking about..

Man märker när jag har något att göra. Då blir de lite skriva. Som nu tex.
Gjort något varje dag. Jobbat, spelat xbox, haft tjejmys och bara njutit.
Towbie kom hem från utlandet idag så vi har umgåtts lite med han.

Pratade en halvtimme med en gammal klasskompis förut. Shit vad jag saknar skoltiden när jag tänker på de. Man hade vardagsrutiner. Kliva upp, skola, göra något efter skolan, busa hela natten, komma hem sent och upp tidigt. Man tog vara på tiden och gjorde något av den. Hade fantastiska klasskamrater som man kanske egentligen ska tacka för de var nog mycket dom som fick en att dra sig upp på morgonen. Man var nog rätt bortskämd utan att man tänkte på de eller uppskattade lärarnas intresse för oss.

Lyssnade på en låt i bilen nu ikväll. Som får mig att tänka tillbaka. Tillbaka till slutet av oktober -08. -08 var ett bra år!
Och slutet på -09. Dagen innan nyår, natten, och nyårsmorgonen. Oförglömlig, helt jäkla galen kväll. Fantastisk rolig! Önskar lite att jag kunde få tillbaka alla roliga utgångar. Som nu ikväll sprang jag in på Memento och sa hej. Inte en jäkel man känner igen. Så jag begav mig därifrån rätt snabbt. Och nu ligger jag i sängen och ska nog slå på en film att somna till för att kliva upp och göra en premiärcykling imorgon.



Peace.

Feels so right. Allright.

Har fastnat väldigt hårt för David Gray - This Years Love nu. Den går om och om igen. Så fin!

Hade stängning idag. Gick bara bra. De var en man som tyckte han hade sån tur att han fick träffa så söta tjejer som mig. Ibland väger alla söta komplimanger över all skit man får. En liten sak kan göra en hel dag.

Köpte med mig en galiamelon hem från jobbet så har snart mumsat i mig en halv, så fantastiskt gott!
Imorgon blir de morgonprommis, sen charmhäng med Helena. Var väldigt längesen nu.

Josie lekte papparazzi igår, såhär glad personal har vi på maxi!

 

Peace.


Ögongodis ögongodis.

Det känns lite som att jag fått tillbaka energin som varit borta väldigt länge. Har dammsugit och röjt undan rätt mycket här hemma så nu kan jag nästan säga att jag trivs litegrann iallafall. Tror äntligen jag fått bort allt katthår efter lilla Plura.

Lyssnar på Ida-Maries mixed up playlist. Massa massa sommarlåtar. Nästan så jag drömmer mig tillbaka till maj förra året, och resten av sommaren. Men mest maj.

Kollade precis på klockan och insåg att jag låg en timme före. Trodde jag skulle åka och jobba nu halv, men de blir ju inte förän halv fyra. Bra Nylund! Skönt dock att vara klar och allt så är de bara att åka sen.
Igår påväg hem från Allsta såg jag min första tussilago på gårn. Sen när jag körde insåg jag att vägkanterna var fulla av dom. Haha shi fick jag!

Kom även på att jag glömt lägga upp bilder på finbilen jag åkte och fick provköra lite i lördags.


Peace.

Walking around with me..

Guuud vad skönt de är att vakna tidigt! Eller jag fuskar lite med att ställa luren på ringning. Endast för att jag inte ska sova bort hela dagen, vilket jag har blivit duktig på..
Har hunnit med att kika klart på andra avenyn avsnittet som jag dog till inatt och en film. - All about Steve. Faktiskt rätt bra! Och ätit frukost.
Får se vad dagen har att erbjuda innan jobbet väntar. Börjar nog med en dusch.

Peace.

Whats going on!?

Jobb till 21. Hade möte med, så de blev en snabb jobbdag.
N hade sökt mig så ringde upp och dom var sugen på lite bollspel, och så fick de bli.
Sen gick de nå larm och vi stog bara som nå idioter innan vi kom på att vi kanske skulle dra. Sjukt rolig syn måste de vart.
Towbie var dock inte med nå länge eftersom han är påväg till stockholm och rohdos imorgon. Gris.

Blev lite våfflor hos Henke sen. Jag dog dock ett tag och ska fortsätta göra de nu.
Sjukt trött. Mår konstigt och fryser fast de är varmt. Inte bli sjuk nu bara!
Hämtade bebben förut idag också. Så nu går han som en klocka igen. Min trogne vän kan man alltid lita på!


God Natt!


Peace.

Du har så svårt att säga om jag ens betyder något för dig..

10-17 stod de på jobbschemat. Gick fantastiskt bra att jobba.
Sen var älskade syster snäll att hämta mig och hjälpte mig att få ut bilen till allsta. Så bebin sover gott på landet i garaget inatt. Sen bjöd hon och Patrik mig på mat så hon var säker på att jag skulle få i mig nå middag.

Funderar på att ta en prommis.
Kanske lite sent. Men rätt skönt ute ändå.
Ska överväga.



Peace.

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut.

Har inte alls sovit många timmar inatt. Vaknade dock pigg och på bra humör, och de verkar hålla i sig. Iallafall efter att jag läste horoskopet. Men ska man tro på sånt? Lite gör jag nog de.
Duschat och gjort mig klar inför jobbet. Äter lite frukost nu. Skulle brygga kaffe med, men de blev inte allt för gått så jag skippar de och tar en kopp på jobbet istället.
Mami är snäll och skjutsar mig på jobbet. Så jag hoppas på att få hjälp med bilen i eftermiddag. Lillbebben är trött nu. Stackars.

Pleasure hade fått mina grejer igår så var ner och satt i dom. Mihi, så fint!
Och Josie var snäll igårkväll och kom som starthjälp så jag fick bilen från stan. Lite stolt blev jag allt när vi stog där i och höll på med kablar och shiet. Haha.

Jobbet väntar än idag!

Peace.

..


Don't think twice it's alright.

Nehepp. Lillen ville inte starta så Henke var snäll och skjutsade mig till jobbet idag. Jag tackar och bockar. Och lift hem fick jag med Elin, tack och bock igen.
Ska försöka få igång den och flytta den från stan nu snart.

En kulen karl på jobbet idag ville adoptera mig för han tyckte att de var sån ordning på mig. Haha. Men mjo.. lite snusk kanske han var. Men de är bara att spela med.

Håll tummarna för mig nu!

Och statistiken bara ökar. Weeeei!
Peace.

The greatest feeling.

Blir på bättre och bättre humör. Bryr mig mindre och mindre. Solen skiner och det känns inte som att jag har så mycket att klaga på.
Har färgat håret och gjort mig ordning så jag är helt klar inför jobbet. Äter lite kålpudding och håller på att koka lite kaffe. Funderar på om jag gått och blivit lite kaffeberoende. Mindre bra. Men ack så gott de är!
Har stängning idag. Kan ju hoppas på att lite kända ansikten kommer förbi.

Kom även på.. vilka är alla mina läsare..?

Annars, - ha en bra dag!

Hoppas inte Owen krånglar idag.


Peace.

..just to put it in my face

Känner för lite förvändling. De är vår och vi går mot ljusare tider. Så får det bli!

Somnade sent och vaknade tidigt. Känner för att göra något innan jobbet. Men vettetusan. Ska iallafall gå ner till pleasure och kolla om dom fått hem mina grejer och kanske boka en tid. Får se.

Sov hemma första natten av sex inatt.
Gick bra. Vaknade inte någon gång alls. Kanske känslan av nybytta sängkläder. Fantastiskt!


Peace.

You turn away..

Lite ledsen måste jag säga att jag är. Eller besviken kanske. Eller.. kanske inte. Vet inte. Ingen anledning egentligen. Men kanske lite ändå..?

Blev fikamys med Anneli idag. Sen var Ubbe snäll och fixade min bil, idag igen.. N fixade den igår, men de räckte visst inte. Men är på jakt efter min a4 nu. Ge mig!

Visst händer de att jag tänker på dig ibland. Att jag saknar dig. Att jag hatar dig. Men du kommer alltid att vara du. Vare sig du sårade mig som du gjorde eller inte. Idiot.



Peace.

Jag har aldrig fel, jag trodde jag hade fel en gång, men det var fel..

Ont i huve, sjukt ont. De liksom sticker. Kul såhär på en fredagskväll. Funderar starkt på att bara krypa ner, vakna och inse att jag är ledig.
Jobbade idag, 14-21. Gick bara bra. Blir dock fundersam hur dumma folk egentligen kan vara. "Kunden har alltid rätt" Bull, ren jäkla bull!
Dom som kom på den frasen kan ju ta och sätta sig i kassan ett par timmar. Skrattretande ibland.

Blir bara så less när jag ser saker och ting. Låt gärna bara bli!

Peace.

Där låg en del till en bil. En bildel.

Längesen sist nu!
Haft rätt fullt upp. Jobbat och stått i.
Bytt ut skrillorna mot fotbollsdojjorna.
Kvällsmacka och sova.
Natti.



Peace.

I don´t like myself to like you..

..cause I'm scared

Har tillbringat dagen med John ute i Juniskär. Gick en prommis med vovven, lagade mat och kollade kort sen vinter. Fantastiska vinter måste jag säga!
Blev klipp & färgkväll hos Josie sen, rensade hennes toppar och la i ännu lite slingor. Tror vi tar en toning nästa gång. Kan bli bra!
Towbie och Henke kikade även förbi.

Imorgon väntar jobb. 12-18. Får bli lite sol efter. Sen fredagsmyyyys!

Sängen, film, sova.


Peace.

Även fast man fått de man vill ha är man ändå aldrig nöjd..

Ständiga huvudvärk! Gick dock över efter fyra koppar svart kaffe på jobbet. Blev speedad istället då. Haha rätt kuligt. Vart lite med Josie. Kört minst 15 varv i rondeller och garvat. Fantastiskt! Tänkte mig en halvtidig kväll ikväll, men de sket sig rätt rejält.





Peace.

Ovärt och bortkastat.

Jobbat idag, 11-20. Gick bara bra. Åkte till en färdiglagad middag sen. Man har de för bra ibland!

Har varit rätt off på senaste känner jag. Har rätt mycket tankar och funderingar om de ena och de andra. Om mig själv och alla andra. Om hur allt kommer sluta och hur fel ute man är. Jag vet inte. Jag vet ingenting just nu känns de som. Lite yr. Mycket yr. Förvirrad. Hur så lite betyder så mycket. Hur dålig man är på att värdesätta saker. Hur duktig man är på att misstolka.


So here it is, here it goes
I could try rock and roll
Change your life forever too
If a song could get me you
I could make it high or low
Sing it on the radio
If that is what I need to do
If a song could get me you
..

Peace.

And I need you, I'm sorry

Tredje och sista påskmiddagen är över.
Ruskigt väder är de också.
Ny bil har jag hittat.
Jobba långpass imorgon.
Film sen sova.

Peace.

Lyser med sin frånvaro

Efter en helkväll i en bil kan de kännas skönt att krypa ner i sängen.
Hörs på.

Peace.

Beautiful goodbye.

Tack för en kulenkväll igår!

Filurar på en dusch, allsta, jobbet, Korsta.
Så får de bli.

 

Peace.

RSS 2.0