Känn ingen sorg för mig Göteborg!

Jaha då sitter jag här.. på golvet lutandes mot bäddsoffan med Helenas dator framför mig på ett litet glasbord. Göteborgsresan börjar nå sitt slut med blandade känslor.. Jag har sett så mycket och träffat så mycket goa människor och haft den absolut bästa midsommarfesten på tre personer, någonsin!

Torsdagen klev jag upp 4.15 hemma i Sundsvall och efter ca sju timmars resande anlände jag på perrongen klockan 13.20 och Helena välkomnade mig med öppna armar och det spårade nästan direkt. Har förmågan att göra de när vi inte träffats på länge.
Vi for hem till Guldheden och lämnade av mina grejer och for sedan ner till stan igen för att kika lite affärer och inhandla alkohol inför självaste Midsommarafton.
Träffade även upp Gustaf som jag inte träffat på.. jag minns inte när, så vi käkade och planerade lite. For hem och tog oss en promenad och la oss sedan.
Fredagen började med att jag färgade Helenas hår sen for vi till Frölunda och mötte upp Gustaf så handlade vi käket till tre-rättersmiddagen som vi lagt ner hjärta och själ i.
Middgslagningen började och alkoholintaget likaså och det blev en helt sinnessjuk kväll som slutade på BryggerietAvenyn.
Lördagen började med lite lucköppning här hemma sen begav vi oss alla tre ner till stan för att försöka få i oss något att äta, och när vi klev in på matstället uppstod det en minst sagt pinsam situation och där fick vi även klart för oss att staden Göteborg inte är så stor som man kanske tror..
Blev lite chill på en bänk i solen sen for vi åt varsitt håll för att åka hem och återhämta oss innan det var dags att kliva på igen.
Drog ut till Kungssten där två av Gustafs kollegor hade tänt grillen, så kvällen fortsatt där tills vi for vidare och ner på stan. Ännu en grym kväll!

Dagen har mest bestått av slappning. For och sa tack och hej för denna gång hos mannen borta i Frölunda och tog sen en matrunda nere på Avenyn.
Har packat de mesta nu inför morgondagen eftersom klockan ringer tidigt så håll alla tummar och tår nu!!






Slänger upp mer bilder när jag är på hemmaplan!

Peace.

Jag är nog inte den du drömmer om. Men jag är det du ser.

Nu är jag så sjukt jäkla taggad alltså!
Jobbade till 24 igår. Och jag måste säga att de var en av dom softaste kvällarna på jobbet. Vilket gärngäng vi är!
Skjutsade hem Kristoffer och Susann sen for jag hem och la mig. Tog väl ett tag innan jag somnade men inatt sov jag lugnast på säkert en vecka. Klev upp, gick ut och gick, sen solade jag litegrann.
Och förrgår plockade jag reda på all smutstvätt som jag ska tvätta idag efter jobbet så de är bara att köra igång när jag kommer hem.

Nu är de nära alltså. Om ett dygn rullar jag in i Stockholm, och byter till tåget som går vidare ner till Göteborg. Guuud vad jag längtar efter min 7 månader äldre syster. Du fattas mig när vi är så långt ifrån varandra..
Men nu ska de bli ändring på de! Under sommaren iallafall och framförallt från imorgon tills på måndag. Var alladeles för längesen vi var ute på äventyr nu alltså!

Ska snart bege mig till jobbet och ett 11-16 pass i mejeriet!


Här är naglarna jag gjorde igår!

- Love them!

Peace.


Today is where your book begins. The rest is still unwritten.

Ja inte vet jag men de kanske är dags att uppdatera lite..
Gjorde desstutom just de så slutade musen på datorn fungera så de var bara att starta om..
Hur som haver.
Känns inte som jag riktigt haft tid med dehär på senaste tiden!
Sen är de rätt mycket fokus på resan kommande torsdag. Resan ner till Göteborg och Helena! Ingen är gladare än jag just nu!
Har tänkt börja skriva lite packlista några kvällar men har skjutit på de.. John brukar mobba mig för dom. Förstår dock inte varför när dom bara brukar vara på 2-3 sidor.. Är inte de normalt?
Tror dessutom att jag har börjat fått någon form av resfeber med tanke på att jag härom morgonen vaknade med båda benen utanför sängen och fötterna på golvet, natten därefter av att jag slängde tv-dosan i golvet och inatt hade jag vridit och vänt på mig när jag i vanliga fall brukar ligga still som ett ljus nu mera. Jag packar nog i sömnen eller något.

Har förresten töjt ena hålet i örat nu, som jag nämt att jag var sugen på. Nöjer mig dock med 2 mm eftersom jag inte vill ha ett titthål!
Och på tisdag tänkte jag skämma bort mig själv med att göra naglar för de är jag banne mig värd!
Annars blir de sena kvällar och nätter till veckan på jobbet eftersom vi har öppet till 24 under midsommarveckan!

Istället för att skriva massa skit så får bilderna tala för sig själv nu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace.


RSS 2.0