..no easy way out

Igår tog jag de stora steget. Jag "flyttade". Hem denna gång dock. Första natten hemma på över en månad tror jag. Lite skönt faktiskt. Tog och sov ut riktigt rejält innan jag började tokstäda eftersom jag ska visa lägenheten imorgon.
Så igår lånade jag audin och slog ner baksätena, anlitade min trogne flytthjälp. Syster. Och började städa ur förrådet. Fick med allt jag ville. Känns sjukt skönt att ha de klart eftersom när jag ska flytta ska Helena flytta och mami och Kenneth är i utlandet.
Snart kommer A och hämtar upp mig så ska vi umgås lite innan det är dags för lite förändring här i tråkvädret. Kan behövas kan jag lova!

Peace.

En del av mitt hjärta..

I will remember You..

Just idag är de en såndär dag som jag skulle kunna skriva hur mycket som helst. Verkligen. Hur mycket som helst. Men jag känner inte att jag orkar.
Vi for till Hasse och kikade när grabbarna stod på huve i ännu en skrotbil. Men dom har ju sin charm. For sedan till birsta och inhandlade en massa. Bland annat till imorgon till kräftkalaset som jag har längtat efter hur länge som helst. Har aldrig ätit de så de ska bli spännande!
Sen nu ikväll tog vi en sväng på motorcykeln. Hur mysigt som helst. Varit ute sen strax efter halv nio och kom in för en stund sen. Gjorde nårga stopp, annars gogled vi bara.
Nej nu ska jag slå på en film och somna så de blir morgondag fortare!



 

 

 

 

 

Peace.


Still waiting..

Jag hinner inte riktigt med ser jag.
Men nu kanske de blir lite oftigare eftersom jag gick på... semester i fredagskväll vilket känns fantastiskt!
Hunnit med de ena och andra. Var ute på lörudden i lördagskväll, myste på klipporna och knäppte massa kort.
Gjorde stan förut. Och nu är de dags för en förändring, igen. Sen blev de birsta med Josie. Och nu tillslut följde hon med och kollade på en lägenhet till mig. Som jag förhoppningsvis får.
La ut min förut idag och jag har aldrig varit med om så många mail och så många samtal på så kort tid.
Och för er som inte vet eller fattat ska jag flytta. Yeheeey! Längtar som en tok.
Nu är mina ögon så trötta så jag vet inte riktigt om jag orkar hålla dom öppna så länge till. Kanske slår på en film och myser ner mig.

Peace.


I can't stand to fly I'm not that naive I'm just out to find The better part of me..

Och då var den lediga dagen över..
Blev dock tidig uppstigning eftersom mötet på banken väntade.
For ut till mami sen där Helena befann sig, sen tog vi bilen bort till campingen där grabbarna var.
Sjukt skön dag. Så bara att tacka och bocka.
Filurar på en film sen dyka ner i sängen för att ladda inför de tre jobbdagarna som väntar innan semestern tar över!

 

Peace.


Få mig att sluta hoppas till den dagen det sker.

Tidig uppstigning och en lång promenad. Lite mys på balkongen innan duschen och jobbet väntade. 12-20. Skynda in till stan för att möta upp M.
For till hov och slog upp datorn och läste om olyckan för några dagar sen. Livet är så sjukt orättvist att de gör ont i mig!
Jobb varje dag utom en nu fram till semestern. Känns nära nu! Och helt fantastiskt.
Lurar på en film sen krypa ner bredvid.

Peace.


Sommarmornar när dom är som bäst!

Gud vilket långt inlägg jag skulle kunna skriva nu. Men jag orkar verkligen inte.
Haft kanske skönaste och mysigaste helgen på länge. Och nej jag var inte på Gatufesten i år. Första på fyra år tror jag. Icke, den bojkottade jag. Och är sjukt glad över de!

Vaknade vid fyra av att N slängde sig över mig innan han for och jobbade. Men jag somnade om rätt snabbt. Vaknde och gick en lång jäkla promenad och njöt av värmen, kom hem, satte mig på balkongen och njöt lite mer. Precis duschat och ska snart bege mig till maxi för att ta sista passet innan stängning.


 

Peace.


Säg mig att vi har någon överraskning kvar..

Ikväll gjorde jag något olaglaglit. Förlåt.
Sitter och lyssnar på lite Oskar Linnros och saknar lite måste jag erkänna..
Tänkte sova lite och kliva upp lagomt och ta en lika lång prommis som imorse. Riktigt skönt!


 

Peace.


..men du vet att jag är Din

Dagarna bara flyger förbi. Helt sjukt.
Helgen spenderades på jobbet sedan i gnarp med grabbarna. Lite grillning och massa jetskiikörning. Fantastiskt. Gårdagen blev de lite strand innan jobbet. Sen bus på alnö. Och idag blev de tidig uppstigning sen alnö, sol, båtåk och massa skitsnack. Göra mat åt mig och Josie. Sen blev de västanå, vattenskoter, wakeboard och ring med grabbarna. Landade precis i soffan i lugna hov. Så ska kika genom lite bilder sen sova sönder den gigantiska sängen här bredvid. Ensammen dock.. Hoppas på att Bobbo kommer in och joinar mig iallafall..


Lördag & Söndag






 


Tisdag

Peace.

 


-



Ge mig din morgondag.



RSS 2.0