Tvåtusenelva.

Fantastiskt!
Kom ner till Göteborg i onsdagskväll. Bilresan med släp tog ca 10 timmar. Väl nere pulade vi in allt i lägenheten och jag borde iordning det mesta på bara några timmar. Vilket kändes fantastiskt skönt!
Begav mig sedan bort till Guldheden och utflyttningsfest. Var dock så sjukt jäkla trött så jag var nykter och åkte hem rätt tidigt!

Blev uppstigning runt tio, då Mami och Kenneth kom och plockade upp mig och vi brände ut till Ikea och jag handlade en tv-bänk bland annat som jag fick hjälp med att sätta ihop idag.
Var tänkt att jag skulle jobba idag men vaknade mindre pigg. Ont i halsen och snorar och nyser. Usch fy och blä!
Har inte tid att bli sjuk nu!

Peace.


Sundsvall->Göteborg.

Sista natten i Svallet.
Julen här har varit helt överlägsen!
Julfirandet blev i år ute på landet i Allsta. God mat, fina klappar och sjukt mycket skratt!
Har städat ur hela min lägenhet. Fått soffan och bordet sålt, delat upp de som ska till Götet och de som ska vara kvar här.
Myst en massa med syskonen och massa annat. Även fast jag har legat i 120 hela tiden så har jag inte ens hunnit med hälften än vad jag skulle viljat..

Utgången på juldagen blev helt crazy.
Skulle vara här hos bror runt 19. 18.15 kom jag på att jag skulle bränna ner på Ica och köpa en hårfärg och hälla i den i huve. Tackvare min otroliga skicklighet så kom vi bara några få minuter efter alla andra.
Halkade ner på stan, till allstar, invito, Jack's, invito och slutligen allstar igen. Jonatan var hemma och hälsade på från USA, så vi tillbringade hela kvällen med han och hans mannar vilket var helt sjukt kul. Längesen vi umgicks, så vi hade ju mycket att ta igen.
Hur som haver kom jag och Helena hem runt 05.00 efter att ha blåst bort och inte fått igen taxidörrarna.
Sagolik kväll!

Bilen går ut till Allsta 06.30 imorgon sen väntar mitt Göteborg på mig!

Peace.


Fail! Feääst! Big eyes!


Feääst! Big eyes!


Kärlek <3


God Jul då!


Mange ger dig allt du vill ha, FUCK yeah!

Fötterna mot framrutan och är hemma om ca 30 minuter.

Klev upp runt nio och gick lös i lägenheten. Packade klart och städade lite.
Tröck in all packning som var bra mycket mer än planerat i bilen, for och tankade fullt och mötte upp G på Ica där vi handlade lite färdkost. Slog på gpsen och tröck plattan i mattan norrut!
Jag körde de första ca 50 milen till Valbo där vi stannade och käkade sedan blev Herr Lindberg chaufför.

Hela resan har gått över förväntan. Bra före, lite trafik, överlägsen musik och en grym respartner!

Passerade just Sundsvalls Komunskylten. Det är nära nu.

Ska släppa av G hos P. Sen i på jobbet och hämta paket sen till Helena på kuben och mysa gärnet!!!

Peace out my friends!


High on life.

Nu är denna kväll kommen.
Min sista natt som sambo med G. Min sista natt i Västra Frölunda.

Jobbade 9-18 idag. Gick fantastiskt bra och fort. Skjutsade hem Ollie, sen begav jag mig hem. Tanken var att jag skulle packa och göra klart inför morgondagen, men de enda jag gjorde var att peta på kläderna, gick och surra med Gustaf och tillbaka till soffan igen. Så sjukt slut och noll krafter.
Tog dock mig själv i kragen och har gjort klart de mesta nu. Finslipar resten imorgon. Har ju tid på mig eftersom vi inte ska åka förrän efter tolv.

Gustaf har laddat mitt usb-minne med musik. Så jag ser fram emot denna roadtrip, kommer bli niice!

Dags att bädda på min divan nu och krypa ner!

Peace.


Välkommen in.

Då var vi ännu en dag närmare jul.
Gårdagens jobb var 12-21, idag 9-16 och imorgon 9-18. Sen tar jag och Gustaf gula faran hem på fredag efter klockan tolv då han slutat.

Efter jobbet idag for jag hem, hämtade ett paket med massa roligt i på Hemköp, sen for vi till lägenheten med dom sista grejerna innan hemgång. Eftersom jag bara levt på en macka och två korvar idag for vi ner och käkade en pizza på ett litet, högljutt ställe med massa sunkiga gubbar, en av dom visste inte om han skulle leva om ett ögonblick och tyckte att han själv var för full. Stackare..

Nu får det bli en dusch, film sen sova!

Peace.


Kvällens outfit:


Let me come home.

Sitter på köksgolvet och väntar på att min gormemiddag ska bli klar, köttbullar och makaroner. Kylen och frysen är nästan tom jag jag är inte sugen på något alls. Men lite middag måste jag peta i mig eftersom dagens kost har bestått av två mackor till frukost på jobbet och två till lunch. Fantasifullt!

Öppnade maxi imorse klockan sju och jag har varit mer död än levande hela dagen. For hem efter klockan två då jag slutat och tvärslocknade i soffan till Sunes Jul.

Helena ringde förut. Riktigt skönt att få prata med henne "på riktigt igen".

Ikväll tänker jag inte göra många knop. Jobb 7-15.05 imorgon!

Peace.


Wish right now.


7a

Kollade på film till alldeles för sent inatt så imorse ville jag inte riktigt kliva upp.. Åt frukost och packade ihop ännu mer skor och alla jackor så nu är det också klart. Begav mig sedan bort till Torget med mina tre avier som trillade ner i brevinkastet imorse och hämtade ut mina tre efterlängtade klockor! Gud så fina dom var!
Sen var det dags för jobb. Det började bra men slutade med att Malin skickade hem mig. Massören lyckades trycka på fel eller om man ska säga rätt punkter igår. Hur som haver har nacken varit helt fucked up idag. Har inte haft såhär ont på jag vet inte hur länge. Kände mig riktig grön i ansiktet av illamående. Men jag stog ut tills dom inte ville ha kvar mig längre. Haha. Jag fick inte dra korgar eller plocka upp varor ur kundvagnarna, så det slutade med att jag stod typ rakt upp och ber och kände mig måttligt meningslös.

Ska ta en dusch och krypa ner sen!

Peace.


Like a Baaoss!

Jag är överlycklig! Ingen kan ta någonting ifrån mig just nu känns det som! Livet leker, jobbet går oförskämt bra, jag får nycklarna till min lägenhet på fredag och jag får åka hem och fira jul med min familj! Dagen började med en såkallad julklappsrunda utan att hitta några klappar. Jag hatar att köpa julklappar. Eller egentligen inte. Men jag vill köpa julklappar med Helena. Som vanligt. Det är liksom inte detsamma att snurra runt utan henne. Men nu är det bara tio förbannade dagar tills jag får träffa mig Zid! Long time no see nu. Det kom ännu en ny idag på jobbet. Therese från Småland, skitgullig tjej, jag hade henne under upplärning under dagen vilket var riktigt kul eftersom hon redan var så duktig så jag sprang mest runt och inte gjorde ett dugg känns det som. Men jag lyckades fördriva tiden rätt bra ändå och timmarna bara sprang iväg. Skjutsade hem Oliver efter vi slutat och vi spelade hög musik och låtsades att vi var gangsters och kände oss ruskigt coola i typ fem minuter. - Like a Baaoss man! Imorgon tänkte jag packa ihop ännu mer saker och försöka bli startklar så jag kan köra alla saker till lägenheten på torsdag och fredag så jag rensar helt här. Ska bli så ruskigt skönt att bo själv igen men det kommer självklart samtidigt kännas tråkigt och tomt eftersom jag har bott med den absolut roligaste och lättsammaste människa jag känner nu i ganska precis tre månader. Sitter och väntar på att jag ska få hem en film nu som jag kan bädda ner mig till och somna och känna mig nöjd med dagen. Peace.

Hjärter Dam

Påbörjade min packning idag. Packningen inför flytten, från Västra Frölunda till Kemivägen. Den största resväskan är full och två överfulla Ikeakassar fick jag ihop idag. Grymt nöjd hur duktig jag varit faktiskt!
Lagade mig matlådor sedan eftersom det är fem dagars jobb denna vecka! Tänkte nämligen köra alla grejer till Henkes förråd så jag är ute från G den 23!
Sen var det dags att bege sig bortöver till mitt kära maxi och dom absolut bästa kollegorna man kan tänka sig.
Dagen blev fylld av skratt, och i vanlig ordning så spårade det ur på slutet. Kärlek till er!

Nu blir det animerad film sen sova, och imorgon är det stängning 2 av 3!

Peace.


Tre månader i mitt älskade Göteborg.

Vad bortskämd jag blir med bilen här nere. Kör dock mest till och från jobbet. Ska jag någon annanstans måste jag använda gpsen, som jag tydligen inte förstår mig på eftersom jag kör vilse lik förbannat!

Hur som haver var det jobb som gällde idag. Dom ringde och väckte mig och frågade om jag kunde jobba en tidigare tid och halvt sovandes svarade jag givetvis ja.
Vänder mig om och slumrar till lite men vaknar i panik när jag kom på att Malin sa "bra, då ses vi om en stund", och jag hade då ingen aning om vad klockan var.. Som tur var så kom jag i tid!

Efter jobbet var det dags att skriva kontrakt!
Yes M'am! Jag har skrivit på för en liten 28 kvadratare centralt i Götet!
Känns.. KANSKE HUR BRA SOM HELST!

Sovadags till det snöblandade åskovädret..

Peace.


Yes M'am!

Sitter på vagnen påväg till Brunnis där jag ska möta upp Alexandra. Vi ska mysa på stan i de fina vädret och vi är för en gångs skull lediga samtidigt!
Bokade tvättstugan igår, 16-20, men orkar inte tvätta idag känner jag. Var mest underkläder. Får väl köpa nya om de skulle krisa rejält. Höhö!

Annars kommer jag jobba som en gris nu i december. Ledig idag sen är nästa lediga dag söndag. Men det är bara skönt. Dagarna går fortare tills jag får min lya då!
Förresten har jag inte nämnt de!
Har fått mig en egen lägenhet, centralt och nära mina fina tjejer, vilket känns helt underbart!
Så den 28 december går flyttlasset från Svallet tillsammans med Mami, Kenneth och bror!

Peace.


Plura gift dig med mig!

Datorn i knät, fötterna på bordet, gröten är svald och nyheterna på tvn. Vilken guldmorgon! Dagarna hemma i Svallet var undrbara, men stressiga. Hann inte riktigt med allt. Men de viktigaste är klart och allt känns i vanlig ordning föör bra! Tog Gula Faran ner i onsdags, endast 9 timmar tog de. Men jag körde lugnt, och det är ju inte jag känd för direkt.. Annars jobbar jag och sliter. Har blivit lite bekväm nu med bilen i garaget här bredvid så jag tar gärna den till jobbet. Dock är köra bil i Göteborg inte riktigt min grej har jag märkt.. Men med en personlig guide går de finfint! Peace.

RSS 2.0