Men vad gör du!? - Jag dansar med fräsen!

Vaknade imorse och tänkte ta mig en promenad men var så sjukt slut.. inte alls likt mig för jag brukar ignorera tröttheten, klä mig och bege mig ut endå. Skäpning skärpning!
Hoppade istället in i duschen och begav mig till andra sidan stan till Camilla och barnen. Camilla hade nå ärenden på stan så jag stannade hemma med barnen. Agnes sov så gott i vagnen medans jag och Elvira målade naglar och grejade på.

For ut till papi, käkade och pratade strunt med han. Sen drog jag ut till Allsta där mami och syster väntade på mig så vi kunde göra klart mommas morsdagspresent och de slutade med att vi skrattade så tårarna sptutade på oss alla.
Ja jag säger då de, dom där Nylunds!

Nu är de dags för att hoppa i säng för imorgon väntar ett 7-16 pass i kylskåpet med Josie!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace.


Det var han som ville kyssa mig.

Åååh så skönt de var att vara ledig fredag och lördag!
Fredagen började med en prommis. For sedan ut till birsta och handlade en outfit inför kvällens festligheter. For hem och grejade iordning mig sen begav jag mig ut till Alltsta och Klingstagården där de var studentfirande på gång. Sjukt trevligt! God mat och dryck, och massa trevligt folk!
Jag och bror tog oss en promenad hem till huset när firandet avtog. Pratade massa skit och skrattade. Kändes som att vi var två nyfyllda tonåringar som smakat alkohol första gången för jäklar vad fnissig vi var. Haha så otroligt roligt!

Senare på kvällen kom N och K och hämtade mig så for vi och handlade och begav oss till Navarn. Grillade vid vattnet och myste vid brasan långt in på natten.
Lördagen vaknade vi, busade lite, trampade trampbåt, solade, grillade, och bara var. Begav oss hemöver rätt sent på kvällen.
Söndag var de dags för jobb igen. Ett 13-21 pass som jag trodde skulle bli döden, men de gick jättefort och smärtfritt så de var ju skönt! For ut till Allsta en sväng, träffade bror och sa hejdå till han eftersom han for tillbaka till Götet imorse..
Så idag vaknade jag med regn utanför fönstren så jag låg kvar och kikade film innan jag klev upp och for ut till momma för att kika hur klänningen blev, och den blev över förväntan!
Plockade upp min käre vän efter 16 så for vi ut till Kronan och käkade middag innan mys på havet väntade med fiske och massa bus. Slutade med att vi satt på bryggan och bara surrade om allt mellan himmel och jord. Älskade vän. Jag är så glad att jag har dig!

Så jag kan inte säga annat än att jag har haft en otrolig helg och att jag njuter fullt ut av mitt nuvarande liv. Och ännu gladare blir jag när jag tänker på att de är bara en månad kvar tills jag anländer till Götet idag!


Fredag:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lördag:

 

 

 

 

Måndag:

 

 

 

 

 

Peace.


Så jävla bra!

Vaknade imorse. Ringde och väckte Josie. For upp mot söder och tog en promenad i skogen på 7.65 km. Sen blev de en sväng på stan och efter de väntade jobbet till klockan 20.30. Handlade lite, for hem och svidade om och begav mig ut på en spring och gå tur. Sprang från Bosvedjan till Norrporten Arena utan ett enda stopp och gick över Haga hem. De blev 8.56 km. Så sjukt nöjd med dagens insats!
Nu väntar jag på att ägget ska bli klart sen ska jag få i mig lite kvällsfika innan sängen kallar. Sen imorgon blir de promenad och massa fix innan Linus student hemma i Allsta!

När jag var ute nu ikväll luktade de nyutslagna blommor, nyklippt gräs, moppeavgaser och allmänt sommar. Inte nog med de så var de riktigt skönt i luften. Känns som att sommaren är näääära nuuu!
Så hoppas på att vädret är fint imorgon så man kan klä sig lite sommarfin!


Peace.


"Du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in. Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker. Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min!"

Igår bokade jag biljetterna. Så nu är de klart.
Jag firar midsommar i Göteborg!
Åker ner 23 juni och kommer hem 27, och har då med mig Helena hem. Så nu längtar jag som en tok och hoppas på att de kommer gå fort!

Tog mig en promenad ner till stan igårkväll. Tog ca 1.5 timme. Sjukt skönt. Men blev lite väl mörkt på hemvägen. Tänkte ta en nu ikväll också men jag är lite för mörkrädd..

For till momma imorse efter promenaden och fixade med klänningen som hon håller på hjälpa mig att sy in och fixa till. Sen var de dags att jobba av mig lite sen. Så kom nästan nyss hem och slog ner arslet o soffan men tänkte förflytta mig till sängen snart och invänta morgondagens uppstigning och promenad. Sen lite ärenden och så lite jobb  på de såklart!


Peace.


Det här är svårt att förklara kanske inte bara en vanlig låt om min vardag!

Sjukt konstig dag alltså!
Jobbdagen var sjukt lång men den gick samtidigt jättefort. Knepigt..
For och hälsade på kära A eftersom jag jobbade på vår mysdag så tog vi en kvällsmacka i soffan framför tvn istället. Så fick mannen hennes hjälpa mig med bilen.. igen.. Men blev så sjukt less i lördagsnatt på fulla, odrägliga, döva och totalt hänsynslösa människor. Som inte hör ett dugg på vad man säger. Men men. Ingen stor skada skedd tydligen. Men de är nog dags att vandra vidare. Min lilla älskiling..

Sen har jag kommit på en sak. Tror jag ska töja lite i ett av mina hål i öronen. Och sätta i en yttepytteliten spiral. Kommer bli niice!

Pratade just i tele med systeryster.
Iiiih kommer bli en great midsommar i år!!!!


Jag tror jag saknar mitt oranga hår lite..

Peace.

Life is a bitch!

Sitter i soffan och trycker lite frulle.
Helgen har jag för de mesta tillbringat ute i Allsta. Har inte orkat gjort något annat. Idag mår jag sisådär. Men jag tog en tablett och hoppas att den biter.

Skulle vart ledig idag, men Louise ringde och frågade om jag kunde ta 12-20 passet. Oja! Eftersom jag tappade timmarna i fredags och lördags så tar jag gärna igen dom nu!




Lördagkväll, sitter ensam på en öde perrong nynnar samma sång.

Hur hamnade jag här?
Skitsallad som jag åt i torsdags!
Var och fixade bilen i torsdags och sen jobbade jag kvällen. Natten blev mindre rolig när jag mådde så illa så jag kunde inte sova. Usch fy och blä för matförgiftning!
Så blev hemma igår eftersom min magmun är helt mongo och gör så att jag mår illa till och från flera dagar även om jag bara kräkts en gång.. Så blev hemma idag också. Just för att vila. Men de suger att jag tappar mina peningar.. Skulle kunnat jobba. Men. Inge kul och sitta i kassan när man har så ont..

Så for ut till Allsta förut idag för att ta igen mig, och tog med mig en klänning momma ska hjälpa mig att sy in. Men är hemma tillbaka i soffan nu igen. Och här tänkte jag nog sitta tills jag ska inta sängen. Så sjukt ont i huve också. Så trött på denna huvudvärk!

Och inatt ringde telefonen runt 04. Älskade fyllesamtal!

Ska se om jag har något jag är sugen på. Skulle behöva äta någonting. Men är inte alls sugen. Men de är väl ett måste.


Peace.



You can't stand beside me. And think you know me. I am waisting my time. I pray, to cut you free of me!

Det är lite kul det där. Att folk man inte vet vilka de är vet tydligen mer om mig. Än jag själv vet.
Rykten. Älskade rykten!
Men å andra sidan bryr jag mig inte ett dugg. Utan jag skrattar hellre åt de. Men är lite nyfiken på hur de hela började, eller de vet jag ju på ett sätt. Men ja.. Som sagt. Kul å kunna underhålla folk. Moahaha.

Sen så är jag där igen. Jag drömmer om en person jag inte alls vill drömma om. Igen, igen och igen.. Och de är bara dom drömmarna jag kommer ihåg. Träligt sånt där.
Fast idag har jag hängt upp mig på en helt annan. Haha vilken röra allt låter som. Men så är icke fallet. Utan jag filurar lite bara. Sånt kan vara nyttigt ibland!

Nej nu ska jag snart svida om och bege mig till Bilhallen och balansera däcken och göra en framvagnsinställning. Så skönt att de äntligen blir gjort och jag hoppas att jag kommer att märka skillnad! Och jag kan inte annat än att tacka för all hjälp jag får.


Peace.


Jag hör vad du säger men jag bryr mig inte!

Var ledig igår. Guud så skönt de var!
Började med en promenad på 8.2 km med syster. Sen hem och chilla lite, duscha lite, och drog sedan ner på stan och mötte upp brudarna för massa chill i solen.
Hämtade upp John runt halv fyra, så vi drog och käkade sen for vi ut till Skatan och satte oss i båten och håvade upp nå gäddor! Åkte till SVK:s brygga och la oss rakt upp och ner på bryggan och bara glodde på himlen samtidigt som solen gick ner. Underbart!

Imorse vaknade jag av massa dunder och brak. Förstod nog inte riktigt vad de var förän jag hörde allt regn mot fönstren. Sjukt mysigt att vakna till åska och regn!
Så låg kvar i sängen och kikade på film, tills solen kikade fram så då förflyttade jag mig till altanen istället.
For och jobbade sen blev de middagsdejt med Papi!

Sitter under min gosefilt i soffan nu med tvn på. Sen blir de promenad med J!


Pics från gårdagen:

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace.


Baby, jag faller.

Igår efter jobbet for jag och plockade upp en bästa vän. Vi drog och handlade lite sen gasade vi ut mot Skatan och ön. Satte oss i båten, hämtade grillen i stugan och for ut till SVK:s grillplats. Grillade nå korvar, kastade nå kast med spöt och skrattade i massor!
När solen gick ner for vi tillbaka till stugan och planerade och skrattade ännu mer.

Kom hem runt halv elva. Hann inte mer än komma innanför dörren var de dags för första körningen. Sen ville syster ha hämtning i Kovland. På ett ställe hon inte visste vart de var. Slutade med att hon, en kollega och bästaste Olsson hoppade in i bilen när jag väl hittade dit dom var.
Styrde mot Sörfors. Den vägen gick bra. Sen däremellan och stan blev de nog en fem stycken luftpauser och en spypaus. Men de var de allt värt. För jäklar vad vi skrattade!

Hade rena paniken imorse när jag vaknade eftersom min lur lagt av under natten av någon anledning. Flög upp ur sängen och in i badrummet för att kolla klockan. Var bara 10.10. Så jag hann med en promenad innan jag for upp på Media, där jag inte vart på ett tag..
Sen väntade jobbet, 13-20.30. Sjukt vilken dödsdag de varit idag, inge folk och otrolig huvudvärk. Men jag klarade mig genom hela iallafall!

Nej. Nu blev de så sjukt mycket mer text än tänkt.. Men nu ska jag hoppa i säng och gå en säng innan jag ska stämpla in klockan 09.00 imorgon!


 

Peace.


Jag tittar bort och låtsas som det regnar..

Parkerat i sängen!
Stängning idag och öppning imorgon. Helt okej!

Promenerade imorse ihopp om att bli pigg. Men icke sa Nicke! Är så otroligt trött och slö. Vet inte vad de är med mig.. Trött, ont i huve, yr och allmänt ostabil.. Jag får lyssna på vad mami säger denna gång. Eller hoppas på att hon har rätt iallafall.
Sen har jag lite tankar och funderingar runt allt. Har googlat och flashbackat en del. Men känns inte som att jag kommer fram till något vettigt..

Ska försöka att lägga de på hyllan nu. Allt som snurrar i mitt huve. Försöka få en hel natts sömn utan att vakna och hoppas på att vakna pigg imorgon!


Kiss and g'night..

Peace.


Den här gången ska du inte få stoppa mig, idiot!

Dagen började såklart med en promenad och gofrulle. Sen uträttade jag de jag hade att uträtta och de känns som ett steg närmare nu.
For hem, åt upp salladen från igår och skrev lite.

Annars känner jag mig inte alls pigg idag. Huve känns som en vattenfylld ballong och jag är allmänt seg. Jag skyller på vädret!
Och eftersom de är min enda lediga dag idag tänkte jag slå på en film och bara lägga mig i soffan och bara vara. Minns inte sist jag gjorde de.


Syndar lite med druvor, gubbar och annanas!

Peace.

Blir blind när alla lampor lyser. Mm, det här är värt att dö för. Jag tror mitt hjärta blöder. Åh, kom vi sover över!

Drog ut och gick imorse också, men usch och fy vad kallt de var!
Blev nyttig frukost och sen jobb. 11-18. Gick fin fint, förutom att jag fick sjukt ont i huve på eftermiddagen. Hata huvudvärk!
For hem och gjorde gosallad och bjöd Josie på middag eftersom hon hjälpte mig att få upp min nya tavla. Den lilla.. Hrm, eller hur var de. Skämtade om att jag inte skulle få in den i bilen igår, och de skulle jag ju inte gjort eftersom jag fick kämpa för att få de. Haha!

Håll alla tummar och tår för mig nu! Jag vill verkligen dehär! Mer än något annat just nu. Skulle vara en sån otrolig frihetskänsla. Så nu köör vi!!!!



Elvis pryder min vägg nu!

 

Fick hem mina nya älsklingar idag!

Peace.

Jag vet hur du ser ut i inga kläder..

Kan du nypa mig i armen och säga att de är sant?
Ibland känns de verkligen så. Som att jag lever i en dröm.
Har man de lite för bra då?
De är ju den tiden nu. Det blir ljusare och ljusare sen skulle jag vilja säga varmare och varmare, men inte idag tydligen. För här har de snöat hej vildt!

Sista april var helt fantastiskt!
Var ute på byn med massa goa människor. Åt gott, drack gott, surrade, dansade, sjung , åkte fyrhjuling och bara mådde.
Vaknade igår och mådde ofärskämt bra tills de att jag kom på att jag var nog fortfarande full. Haha. Efter massa timmar slappandes i varsinn soffa tog vi oss i kragen och for och käkade. Sen blev de ömys i Skatan. Och igår var de min tur att håva upp fiskarna!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace.


RSS 2.0