Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här nu kan det vara för sent att säga som det är..

Klev upp. For på banken. Idag igen.. och där väntade en glaaad överraskning så jag är lite glad idag! Dock krockade det lite där. Blev på lite dåligt humör där ett tag. Så orkade inte sitta hemma så jag och J begav oss ut till skatan för lite fiske och båtåk på havet i kylan. Riktigt skönt!
Satt och stirrade på månen en massa, tänkte en massa. Men försökte skjuta bort de hela..
Hälsade även på Seb på minneslunden. Tände ett ljus och tänkte lite.
Ligger i sängen och kikar tv nu och försöker hålla ögonen någorlunda öppna. Hittade nå halvbra..
Blir upp tidigt imorgon för att skjutsa Josie på jobbet. Sen hem. Lunch på stan. Birsta. Bowling. Kan bli en bra morgondag!

 

 

 

 

 

Peace.


Thinkin about us, what we gonna be?

Hej å hå!
Hunnit med de jag hade tänkt innan jobbet idag. Trots att jag vaknade senare än tänkt. Fattar inte varför jag är så sjukt trött hela tiden. Kanske att de har med en sak att göra. Men jag vet inte.
Hur som haver var jag på banken en sväng, ska dit imorgon igen. Sen en sväng till allsta och norpade lite mat, och har precis betalt av alla räkningar. Alltid lika roligt!
Ska snart bege mig till minihuset för ett pass med barnen. Rätt skönt idag känner jag. Behöver muntras upp lite känner jag och det brukar dom vara bra på!

Annars lever jag livet rätt förvirrat just nu.
Vet inte riktigt vad det är som händer just nu. Med dig, och allt runtomkring..



 

It was just a dream..




Peace.

Ge dom ett finger och värm min hand..

Jobb igår. Gick bara bra. Jag gillar nog mitt jobb mer än jag tror. Eller. Nu låter de smörigt. Men jag gick dit med ett ledset ytryck och därifrån med ett leende. Undra om de är kunderna som får en att le? Jag vet inte.
Hur som haver for jag till papi efter jobbet. Myste lite med babysis och snackade skit innan jag körde henne och två unga damer till, till en fest.
For hem nå timmar sen tillbringade jag tidig natt och senare natt hos Henke med Josie och Fragge. Spelade massa tvspel och åt popcorn.
Sov som en gris och orkade inte riktigt kliva upp när jag hade tänkt men nu snart är jag redo för et 13-20 pass.




Peace.

Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar. Han är inte bra för dig, snälla ge dig av..

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar dig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att de är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu..


Peace.

Who knows what tomorrow brings. In a world few hearts survive. All I know is the way I feel. When it's real, I keep my pray alive..

Hoppsan Kerstin! .. eller något liknande..
Det var ju inte igår. Inte i förrgår heller för den delen.
Har dock denna gång en förbannat bra förklaring. Jag och min gode vän tog och bokade en resa. Till.. Kos. Ja alldeles riktigt. Grekland - Kos! Rätt galet faktiskt. Men å andra sidan är jag inte ett dugg förvånad. För de är ju sån jag är. Spontan. Som en annan vän sa "Du är den där tjejen man kan ta med sälen en vecka. Åka i backen hela dagen och sedan schyssta afterskis på kvällarna och inget tvång att måsta vara med varann hela tiden. Utan kunna sära på varann och ses senare." Ja och de är nog precis sån jag är. Lite läskigt att vissa kan läsa mig som en öppen bok. Blad för blad, uppifrån och ner. Och andra ser mig knappt. Att jag liksom inte existerar förutom när de passar dom.

Hur som haver. Kom in på helt andra spår än tänkt.
Hade iallafall en behövlig och skön vecka med minst 30 grader i skuggan varje dag.

Imorgon blir det jobb. Öppning. Sen jobb resten av helgen också. Även måndag. Sen nästa fredag drar jag till Orsa med Mami och Kenneth för att hälsa på Helena. Håller för övrigt på att längta ihjäl mig eftersom jag inte träffat kvinnan sen hon flyttade. Uuh!


 

Peace.


I gonna miss you..lite..faktiskt!

Igår när jag badade körde jag bodyskrub på hela kroppen och peeling i ansiktet och nu sitter jag med en ansiktsmask i fejjan. Så sjukt skönt!
Gjorde lite birsta med syster förut. Införskaffade mig en bikini.. nu..?
Sjukt söt iallafall. Har velat haft den hur länge som helst och nu var den ju på rea så då är de ju bara att handla. Är ruskigt trött så, så fort jag tagit bort masken så väntar sängen. För imorgon är de tiiiidig uppstigning, närmare sagt 06.15. Hoho gruvar mig!

Näe nu är de dags att dra bort masken!


Känner att jag måse få skryta lite med hur otroligt nöjd jag är med den!

Peace.


Things I've felt but I've never said. You said things that I never said. So I'll say something that I should have said long ago, You don´t know me..

Vaknade.. och kände att jag är ju faktiskt bra i nacken idag!
Men shii fick jag efter ett tag. Stelheten och värken kom tillbaka. Men på jobbet for jag. Utan några men. Så less att nacken förstör så mycket när jag mår bra annars.. Dagen gick väl (jag ljuger om jag säger smärtfritt) men de var rätt lite folk för en fredag.
Malin tog min sista halvtimme för hon tyckte jag såg allt annat än pigg ut. Sjukt tacksam över de. Så hade jag blivit bjuden på middag också så maten var serverad när jag kom på plats. Tack å tack!
Handlade sedan med mig glass, banan och strössel hem. Sjuuukt längesen jag drack en sån milkshake! Mami gjorde de när vi barn var små. Men kommer säkerligen inte bli så gott som jag minns att de var..

Klickade hem lite kläder från junkyard innan jobbet. En burtonjacka. Som jag velat ha huuur länge som helst och två t-shirtar. Måste ju ha lite nytt i min nya garderob. Eller just walk-in-closet. Mehe!


 

Peace.


It's really good to hear your voice. Sayin' my name It sounds so sweet. Comin' from the lips of an angel. Hearin' those words It makes me weak..

Hej och hå!
Jobbig dag idag.
Klev upp tidigt och gjorde mig iordning för en lång jobbdag. 9-18. Pigg och allert tills mitten på dagen då nacken sa upp sig. Fick nackspärr från ena sekunden till den andra. Ont ont. For och köpte iprengel som V tippsade mig om. Smörjde lite när jag kom hem. Suttit med en het vetepåse och spikmatta ihopp om att de ska släppa. Men icke sa nicke. Måste legat på axeln hela natten för den är också helt mongo..  Kan knappt lyfta armen. Men imorgon väntar ännu en jobbdag. Sen ledig helg och halva veckan. Så då får jag så lov att vila upp mig!
Henke, Tobbe och Josie kom lite spontant och sa hej såhär på nattkvisten. Kul att man kan få besök nu. Skönt att kunna släppa in dom genom altandörren slipper jag gå ut och öppna. Känns som att jag kommer bli lite bortskämd med dehär.
Dags för sängen känner jag. Lite tv och film på dehär så!






Peace.

Sätt dig själv i förarsätet för en gång skull.

Du gör min dag!

 

Peace.


RSS 2.0