9 dagar!

Träningsvärk, älskade träningsvärk!
Gårdagen började med att jag hämtade upp Emma med bilen, vi drog till Sportlife och köttade lite armar och axlar. Så fruktansvärt kul!
Skyndade oss hem till mig, tog oss en varsinn dusch, for bort till Lunden och hämtade Gabbi, sen styrde vi söderut.
Mot Ullared! - Älska spontaniteten!
Vi hade kanske hur kul som helst! Shoppade loss lite, åt god mat och myste på till tusen.
Kom hem och åt suchi, sen for jag och Emma hem till mig och hade lite skönhetssalong, så nu har jag vårigt hår och vårfina fransar!

Imorse var det uppstigning vid åtta.
Klädde på mig och begav mig ut på en 9.48 km promenad i solen, solen värmde i ryggen och solen gav mig lite färknar på nosen.
Kom hem, körde lite armar och magen. Tog mig en dusch och åt lite nyttigt och nu väntar jag på att tiden ska gå så väntar en kväll på jobbet.













Peace.

It feels like home!

Avslutade gårdagen med årets första löptur. Det var så sjukt skönt och jag somnade som en bebis när jag la mig. Trots att jag somnade sent så vaknade jag klarvaken 7.15 imorse och kunde inte somna om. Låg istället och funderade på lite träningsklädkombinationer, klev upp och provade och de slutade med att jag satt på vagnen påväg till Almedal och Sportlife.
Körde en timme på crosstrainern och jösses vad slut jag var efter. Gick på jobbet och köpte mig en banan och gainomax. När jag skulle kliva av vagnen på korsvägen vek sig benen på mig, men jag lyckades få tillbaka styrkan så de inte såg allt för dramatiskt ut. Hade sett snyggt ut utifrån om jag föll pladask rakt ut genom vagnen när dörrarna öppnade sig. Jösses säger jag bara!
Duschade och tog en tupplur på en halvtimme eller nåt för att orka med Ikea med storebror och Gabbi. Och jag är så lyckligt. Barnsligt lycklig! Jag har fått kört massa bil idag! Gabbi är ju nyopererad för fem veckor sen så hon sitter hellre bredvid än bakom ratten.
Sen skämde vi bort oss med sushi och tjejsnack. Massa tjejsnack. Och en massa skvaller! Jag älskar skvaller!

Jag har haft den bästa lördagen på länge. Och det bästa av allt! Jag får avsluta den med Emma! Min bästaste egna Emma! Ska gå ner till 4-gott och köpa massa onyttigt godis och mysa i mjukbrallor till en film eller två. Och såklart sumera våra två dagar vi inte setts så mycket. Haha vi har nog gått och blivit lite beroende av varandra. Men jag gillart!
Jag har Emma ner för backen och storebror två våningar upp. Jag är för bortskämd! Ska försöka lura hit Gabbi till våra kvarer också, då är potten fylld liksom!

Nu ska jag skruva upp volymen lite för högt och strunta i odet hänsyn tills Emma hör av sig innan jag går ner för att möta henne.



I miss you dady!!! <3

Peace.


14 dagar!

Sitter på korsvägen och väntar på vagnen mot jobbet.
Det är mulet och lite kyligt i luften, men de stoppar inte mig från att inviga mina kritvita skor med rosa detaljer på. Dom lyser verkligen.
Men lyser inte solen så får jag fixa nåt annat som gör mig glad!

Vaknade 7.28 av ett sms från Emma med en fråga om morgonpromenad. Trots min sjuka träningsvärk så bangade jag inte!
Blev ca 5 km, sen äggfrulle på de. Underbar start på en fredagsmorgon!

Kommer hem efter åtta ikväll, får se om det blir promenad eller gym då, nåt av det iallafall!!

Idag är det för övrigt bara två små fjuttiga veckor kvar tills jag kommer stå på centralen och invänta Helena.
Helt sinnessjukt vad jag längtar!
Sen är det du och jag sistah!!

Peace!


Wa pababababawe're in love, oh kyss mig!

Här har jag precis kommit in från min dagliga promenad. Ätit två äggmackor och fil med flingor, och nu sitter jag och dricker en stor kopp the, med Biggest loser på tvn. Livet leker och är lika fantastiskt som vanligt!
Jobbade 9-18 idag och imorgon blir de 11-20 och det blir förmodligen en promenad efter jobbet där också. Klarar inte av att hålla mig inne när de är så skön tempratur på kvällarna och man har varit inomhus hela dagen.

Var ute och gick med Lisa igår efter jobbet. Gick förbi Ica och var in en sväng på gymmet. Släppte av henne påvägen och det var meningen att jag skulle gå hem men de var sån sjuk värme i luften så jag gick samanlagt 13.45 km. Lagade mig sjukt god mat, tog mig en dusch och stupade i sängen runt tio och sov före elva. Haha! Så sjukt slut! En skön trötthet dock!
Har ungefär samma känsla i kroppen nu efter ett nio-timmarspass på jobbet, ca 6,5 km promenad och lite kvällsfika. Tänkte slänga mig i duschen snart och krypa ner.

Min bästaste Emma kom med ett bamsestort paket åt mig på jobbet idag. Med alla mina tre skor som jag beställt! Två Nike och ett par Adidas. Så fantastiskt fina och alla passade som handen i handsken!



Peace.


Men nu är du död för mig.

Haft en fantastisk kväll med tjejerna hos Mimmi på libanesisk middag.
Massa kärlek till er!


Är smått arg, irriterad, frustrerad och besviken. Samtidigt som jag är gladare än någonsin med en känsla i kroppen som jag inte känner igen.
Varför ska jag ha så fruktansvärt svårt att smälta saker samtidigt som jag inte kan acceptera andra!?
Ibland känner jag lite för att få en stekpanna i huve så jag vaknar upp och bara kan sluta tänka så förbannat mycket.
Vad enkelt allt hade varit. Att leva för stunden. Som jag säger åt alla andra att göra. Så funderar jag sönder mig själv istället..

Låter som en lite gnällspik just nu. Men så är icke fallet.
Jag älskar mitt liv i Göteborg men var bara tvungen att ventilera lite med mig själv innan jag slår igen mina två blå.

Peace.


Vår i Göteborg.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1472213/images/2012/pic_193680997.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1472213/images/2012/pic_193680997.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1472213/images/2012/pic_193681027.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1472213/images/2012/pic_193681027.jpg" class="image">


Okej, äntligen slipper jag all ditt tjat. Och pastan du lagade var katastrof. Så ha de så bra, vi hörs, vi ses, i dina drömmar!

Igår var jag ledig. Ledig från allt! Sov tills jag vaknade, låg kvar lite till och skippade till och med morgonpromenaden!
Gabbi kom sen och vi målade naglarna och ventilerade till tusen. Så jäkla skönt att bara sitta rakt upp och ner och bara vara och prata.
Blev lite hungriga och gick på Coop och handlade lite ingridienser till våra fantastiskt fina pannkakor. Anders kom även förbi på lite middag. Dom blev kvar rätt sent, så de var riktigt trevligt! Skrattade så tårarna sprutade och jag vaknade nog med nästan magrutor måste jag erkänna!

Vaknade imorse med en mulen himmel och tappade redan där motivationen till att ta mig ut. Efter lite tv-tittande så drog jag upp mig själv ur sängen och begav mig på en liten runda iallafall.
Kom hem och lyckades locka hit Emma på lunch. Ägg, bacon och pannkakor! Haha herregud vad jag skämmer bort henne! Men det är så mycket roligare att äta med någon och vi bor ju bara ett stenkast ifrån varandra så det är ju helt fantastiskt!

Dags att börja klä på mig och gå till vagnen för en kväll på jobbet!

Peace.


Jag hör trummorna på dörren, nästa stund är jag omkull. När jag reste mig från golvet så var hela rummet fullt, oh kyss mig!

Vaknade av mig själv efter ca åtta timmars sömn. Klev upp och ringde min kära Helena som fyller ett år närmare tant idag. 23 pannor. Herrejisses säger jag bara. Vart tar åren vägen!?
Ringde några viktiga samtal och klädde mig sedan för en promenad i solen (!?) som hade försvunnit för längesen när jag och Tessie tog oss ut. Vi höll bokstavligt talat på att blåsa bort. Plus att vi svalde nog ett par kilo grus innan vi var hemma igen. Känslan när man tuggar på ett gruskorn. MUMS!

Just för stunden är jag lite lätt förvirrad. Ena stunden skär de i mig och andra glittrar det och det känns som att jag går på rosa moln. Visserligen går jag oftast på rosa moln för jag har absolut ingenting att klaga på. Nästan så att jag känner att jag har det liite för bra ibland.

Ska snart dra fingrarna igenom min peruk och traska till vagnen för min tredje stängning på rad. Sen imorgon är jag .. LEDIG! Ska bli så sjukt skönt och jag ska tillbringa dagen med min bästa Gabbi som det var alldeles för många dagar sen jag såg nu.

Peace.



Kråkan är klumpig.

Skypade med Storasyster igår. Fantastiskt! Saknar henne så det gör ont i mitt lilla flickhjärta, men nu är det inte allt för många dagar tills hon kommer ner med mami och Kenneth. Endast 52 dagar!
Och ännu kortare är det tills Helena kommer, hon anländer den 30 mars och då ska jag stå där på perrången och ta emot henne med blommor och famfar!
Men dagarna här nere bara springer iväg så jag tror inte att det ska vara nå problem tills dess.

Var ute och gick med Alexandra i Slottsskogen nu på förmiddagen och hittade ett och annat gulligt djur, de bästa var ju lätt pingvinerna! Funderar på att kidnappa en av dom, kanske två så dom har sällskap av varandra när jag inte jobbar.
For hem duschade och åt ägg, bacon, hårdbrödmackor och kiwi. Fantastiskt gott!

Samtidigt som de spritter i kroppen på mig när jag lyssnar på massa glad musik så är jag så trött i ögonen så jag skulle nog somna på stört om jag la mig ner och blundade.
Jag får se det som att imorgon efter klockan 22 är jag ledig fram tills 16 på fredag!

Dags att klä sig och vandra mot vagnen snart! Hoppas folket stormar jobbet ikväll så tiden går fort!

Peace.

26 dagar kvar!

Igår blev de räkor och vitt vin här hemma! Fantastiskt gott och trevligt!
Hade ställt klockan på 10 idag men tog mig inte upp förrän runt elva. Gud så trött jag är. Har sovit på tok för lite den senaste veckan. Men är man ung så är man!
Har jobbat 15-21 idag. Gick hur fort som helst så de var riktigt skönt!
Handlade lite och nu ligger jag på spikmattan och kollar på film innan jag tänkte krypa under täcket och längta efter morgondagens långpromenad med Emma!

Sen blir det jobb fram tills söndag förutom torsdag. Fullspäckad vecka med andra ord!

Peace.


Kom våren, kom skratten, kom tårarna om natten. Låt mig vara, låt mig vara litet till, jag är, jag är inte beredd att gå än.

Dags att börja blogg om mitt liv i Göteborg igen känner jag!

Mitt liv är så mycket på topp den bara kan nu. Jag jobbar och sliter 5-6 dagar i veckan. Jag tränar och umgås med mina finaste vänner här. Vi har matdagar och massa tjejmys. Förra lördagen var det förfest här hemma med sex tjejer, vi dansade på borden och röjde skiten och det var helt fantastiskt!

Jag kommer av mig rätt mycket mitt i skrivandet och sitter och bara kollar ut genom fönstret samtidigt som jag lyssnar på Lalehe - Vårens Första Dag. På kanske lite för hög volym. Men det skiter jag i!
Så otroligt omtyckt och uppskattad som jag är här har jag nog aldrig varit. Sen är det nog bara en massa plus att jag är från Norrland. De är det många som går igång på kan jag ju säga. Haha!
Igår träffade jag massa mer nytt folk. Vi bowlade och drack massa gott och firade en nybliven 26-åring. Hade kanske hur kul som helst, och det känns i kropp och själ idag, men de var det värt!

Min längan efter min kära mamma och pappa är otrolig nu. Det gör ont i mig. Mamma med familj kommer ner den 27 april och jag håller på att längta ihjäl mig. Men jag vet inte när jag får träffa pappa nästa gång. Jag jobbar hela mars och förmodligen hela april också, så jag har inte en chans att åka hem och hälsa på. Tur det finns telefon, och nu har han blivit så modern och har skaffat Facebook också.
Många tycker det är fruktansvärt att ha sina föräldrar på fejjan, men jag bryr mig inte ett skit. Han får iallafall reda på allting.

Peace.

RSS 2.0