Kärlek!

Trerätters med syster, mami och momma på Skatans Café idag!


























































Peace.



Lucky me!

Igår tillbringade jag hela förmiddagen i Allsta. Det jag troligtvis kommer sakna mest efter flytten.
For hem och packade iordning och inväntade folket som skulle hämta mig för att sedan bege oss till stugan utanför Härnösand. Kanske en av dom finaste och mysigaste ställerna jag varit på!
Blev grillning, dartkastning, kubbspelning och massa tok. Sjukt trevlig kväll. Kom nog i säng rätt sent, och jag som är sämst på att sova länge så har jag inte sovit många timmar inatt så när jag kom hem och slog på Gossip Girl slocknade jag som ett litet barn i soffan.
Och nu har jag lite Helenaabstinens eftersom det är Snålvatten och jäkelskap på fyran. Och dom filmerna är lite av våran speciallité!

Imorgon ska jag äntligen få träffa Ida-Marie!
Så funderar på att snart bädda ner mig och sova sönder sängen!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace.


It's my time now!

Kom hem från Umeå i Tisdags. Älskade Umeå!
Hade fyra fantastiska dagar med folket där uppe. Lite sorgset att lämna dom på tisdagsmorgonen men Isabelles vardag här hemma kallade.
Haft en helt sjuk sommar. Bästa någonsin skulle jag nog kunna erkänna!

I tisdags var det prick två veckor kvar av min semester när vi körde hem från norr när min telefon ringde och jag tackade ja. Ja till ett nytt jobb, i en ny stad - Göteborg!
Så den 8 september klockan 7.57 rullar tåget från Sundsvalls station och jag lämnar staden för ett tag. För att bli Göteborgare. Känns lite sjukt när jag tänker på det. Men å andra sidan är det nog min tid nu!

Allt är fixat också. Vilket får allt att kännas lite för bra.

Ikväll blir det mys med Isabelle som de flesta kvällarna i sommar. Ska plocka upp damen efter sju när hon slutat jobba och åka hem till henne och äta ost och kex!
Sen imorgon ser det ut som att det blir en tripp till en stuga med god dryck, mat och trevligt sällskap följt av övernattning!


 

 

 

 

Peace.


But I couldn't stay away. I couldn't fight it. I'd hoped you'd see my face. And that you'd be reminded. That for me. It isn't over.

Underbara semester måste jag börja med att säga!
Kom som sagt hem från Umeå förra torsdagen men redan på fredagen kom folket från norr och hälsade på här hemma. Så det blev en helg bestående av grillning, skratt och alkohol!
På söndagen var det dags för dom att åka hem och för mig att ta med mig Helena och styra norrut, - Orsa, stod som nästa destination eftersom hon började plugga i måndags igen.
Så på tisdagmorgon klev jag upp tidigt och begav mig mot Falun där jag for och hälsade på Robin, vi spenderade dagen på straden.
Dagen blev kväll och jag ringde mina kära vänner som jag visste befann sig i Rättvik. Var meningen att jag skulle dit från start i år. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Hur som haver. Så styrde jag mot den grönvita husvagnen där jag blev bemött med öppna armar, cider och gomat. Senare tog Hasse och Joel sina nyinköpta cyklar ner till crusingen och jag satt bakpå på pakethållaren. Där snackar vi semester!
Morgonen efter blev det en dag på stranden och en liten kik inne i Rättvik. Men sen var det dags för mig att dra vidare. Norrut, - Långvind, till faster och Anders där jag sov en natt och gårdagen tillbringades på och i havet.

Kom hem igårkväll, fick med lite tur en tvättid så jag kunde tvätta de som behövdes innan jag packade om väskan för nu om ca 1.5 timme åker jag och plockar upp Isabelle så drar vi till älskade Umeå igen!





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace.


RSS 2.0