I'm quiet, you know. You make a first impression. I've found I'm scared to know. I'm always on your mind..

Jobbat hela helgen!
Blev utgång igår. Började lite smått här hemma och sen strömmade de in massa folk så vi blev väl upp mot 16 innan kvällen var slut. Dansade, sjung, spelade spel och härjade sönder. Hade så sjukt kul! For ner på stan och begav oss ner på Allstar. Träffade massa trevligt folk och hade ruskigt trevligt!
Fick hämtning på stan, blev lite mat och sen hem. Somade väl runt halv fem och vaknade tio i sju.. Så allt för mycket sömn blev de inte inatt. Sen har jag väl mått som jag förtjänat idag. Men de har det varit värt! Synd bara att de inte berodde på drycken från igårkväll..

Vart hos Sara ikväll, pillat med naglarna, kollat på tv och dippat grönsaker. Så nu tänker jag snart hoppa ner i sängen och ladda inför utflykten imorgon!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace.


Finally see you are naturally the one to make it so easy. When you show me the truth. Yeah I'd rather be with you. Say you want the same thing too - J.R

Mitt sköljmedel luktar vår och jag lyssnar på Joshua Radin. Kan inte bli mer vårigt! Ge mig vår nuuu!
Igår blev de lite mys med Anneli sen middag och hockey på stan. Fantastisk avslutning på dagen. Klev upp och pulade in massa tvätt i maskinerna, diskade undan lite och drog fram damsugaren. Men nu lutar jag mig tillbaka lite i soffan och filurar på en dusch och kanske att man hinner med stan en sväng.
Annars blir de jobb hela helgen och Helena kommer hem idag så ska träffa henne också! Annars tänker jag nog inte planera allt för mycket.

Nu har jag kommit till ett såntdär stadium när jag inte känner något. När jag känner mig sådär tom igen. Kanske laddar mit kropp inför alla vårkänslor?
Inatt när jag skulle sova såg jag på en sjukt bra film. En gråtfilm. Men inte grina jag eller. Och på dagarna går jag liksom bara och lallar på känns de som. Lite skönt endå.
Sen har man ju alltid tyngre saker som ligger och gror i bakhuve. Men för stunden skjuter jag nog bort dom. Sådär som jag brukar för att tro att dom någon gång ska försvinna och vips så bubblar dom både upp och över.




Peace.

Förlåt att jag är långt ifrån perfekt.

Ajja bajja!
Råkar sitta och snaska på några Ahlgrens efter att jag varit ute och åkt skridskor massa timmar. Skyller lite på mami som gav dom till mig.. Men jag åt faktiskt två korv med bröd innan så då är de lite okej.

Hur som haver, måndag idag. Vilket betyder AnneliochLinadag! Så vi tog oss en fika på ikea och en kort sväng inne på birsta. Dock var båda rätt hängiga idag så de blev bara en kort hängstund. For och hämtade John så drog vi ut till Kronan och käkade. Och surrade. Och.. skrattade.. Ja jag förstår då inte varför jag aldrig kan bete mig. Stackars gubbe jag skrek åt på macken. Som att han inte fick hosta? Haha stackars gubbe. De är nog jag som får dom 'äldre' att tycka illa om oss 'yngre'.

Nu ska jag hoppa ner i min renbäddade säng och gruva mig inför träningsvärken imorgon. Sen blir de fullt upp innan jobb!



Peace.

Du är en ful slyna som tror att du är bättre än alla andra när du i själva verket ser ut som en påse skit! FUCK YOU!

De var mig en tjurig förkylning!
Fortfarande lite klen. Men första tablettfria dagen idag! Det firar jag i.. soffan.
Igår jobbade jag till fem, sen for jag hem och inväntade på att bror kom förbi en sväng. Sen blir de lite mathäng med folk som får mig att le. Sen lite film och sen massa sova.
Vaknade av att mami ringde och väckte mig. Lite sent kanske men de var skönt att sova ut. Sara kom hit så gick vi på en prommis sen for jag till mami och åt och umgicks lite innan bror lämnade Sundsvall för denna gång.

Camilla ringde nyss och vill ha lite hjälp med Viran på onsdag så jag ska vara med henne nå timmar innan jag ska gå med henne på dagis. Sen på fredag kommer älskade och efterlängtade Hellanfjällan hem! Inge längesen jag träffade henne men känner att nu är de banne mig dags igen!

Nu tar jag och återligen lutar mig tillbaka och inväntar lite bra program på tvn!




Please lie to me..

Lite less nu. På allt och alla. Men mest på febern.
Ibland tror man nog mer än man vet. Blir rätt ledsen av bara tanken att tänka på de.

Hemma från jobbet idag.
Hade sån frossa inatt och inga tabletter hade jag heller.. Låg med två täcken, två filtar och överkast och höll på att frysa ihjäl. Men ändå var jag het som en kamin. De är sånna gånger jag önskar att jag bodde hemma. Då kom alltid mami och tog hand om en.
Vaknade av mig själv. Inte så pigg.. Skickade ett grattis sms och ringde och sjukanmälde mig. Tack och lov skulle jag bara vara i minihuset idag så jag missade inte mer än fyra timmarna jobb.
Hoppas dock att jag är piggare imorgon så jag kan ta en stängning. Men just nu ser de mörkt ut för jag hostar så de känns som att hjärtat ska hoppa ur mig.
Usch!


 

Peace.


Yin och yang dras mot varandra.

Absolut bästa dagen på länge!
Började med lite shoppning och fika i birsta med Anneli.
For hem och öppnade dörren där de låg en hög med post. Varav två kuvert med massa kärlek i. For och hälsade på mami en sväng och fick ett paket, men ännu mer kärlek. Gick ner till ett förbokat bord till Bite Line med gott sällskap, hockey och mat. Och dom vann ju ikväll grabbsen så de var ju extra roligt!

Sitter och myser i min efterlängtade boomfilt nu och filurar på att slå på en film och bara vila inför dom kommande jobbdagarna!


 

 


Peace.

Man Måste Dö Några Gånger Innan Man Kan Leva..

Jag kan nog inte i ord beskriva hur fantastiskt roligt jag har haft denna helg!
Började med käk med John på kronan i fredags. Senare på kvällen blev de fest i gångviken med fantastiska männikor. Sen en krogrunda. För att några timmar senare kliva upp pigg och glad och åka och jobba. De var mig en kämpig dag. Men jag överlevde! Sen igår efter jobbet var det dags att kliva på igen. Lite förferre uppe på söder sen lite krog.
För att än en gång några timmar senare kliva upp och jobba. Var både piggare och gladare idag än i lördags. Så klarade även av denna dag.
Egentligen förstår jag inte vad man ska ner på krogen att göra.. De är så sjukt värdelöst egentligen. Man har så sjukligt roligt på förfesten sen på stan splittras man alltid. Att man då aldrig kan lära sig de..

Kom precis hem från Sara!
Vi kikade Wallander, åt grönsaker med dipp och hade nagelpyssel. Sjukt mys!

Imorgon blir de fika med Anneli. Allahjärtansdagfika. Denna överskattade dag.. Kanske för att man alltid får fira den själv. Haha!


 

Peace.



River en vacker dröm..

Ibland känns de som jag inte riktigt förstår. Att när man får chansen, ska man ta den. Det är sällan den kommer tillbaka. Men har man allt man kan önska sig. Allt man beskrev i ord. Men är fortfarande inte nöjd. Varför? Man har någon som tror på en. Någon som litar på en. Någon som älskar en för den man är. Och ändå vill man ha mer. Eller var det kanske inte de man ville ha? Utan man hade byggt upp en bild för sig själv man tror sig skulle vara den perfekta. Sen när man fick det. När man fick allt. Så var de inte det man var ute efter.. Att när man fick allt. Så backade man och blev rädd och tappade all tro på sig själv. Så stod man ensam kvar. Ensam och naken. Och inte förstod var och när de gick fel..

Harder than you know..

Vilken vecka!
Bilen havererade i lördags, dagen innan roadtrippen skulle börja. Men med massa proffshjälp och engagemang så kom vi iväg på söndagsmorgonen endå. Så ett stort tack till alla som hjälpte till.
Resan började med första stopp i Orsa hos älskade syster. Gjorde Mora på måndagen och gomiddag.
Var tänkt att resan skulle fortsätta ner till Malmö. Men jag vågade inte med bilen eftersom den inte var helt kry.. min lilla stackare. Så återvände hem mot vår vilja. Men så fick de bli.

Haft en heldag med mami och Mirja idag. Började med en sväng på stan med fika. Sen handling i birsta sen bjöd Mirja på middag, kortspel, tv-tittande och glass så kan inte vara mer nöjd med denna dag än jag är.

Har precis pillat klart med naglarna och väntar på att bränningen av sista svängen på OTH ska bli klar så jag kan slänga mig i sängen och kika på de.

Och nu från detta till något helt annat.
Jag slutar då aldrig förvånas.. Jag vill inte hänga ut någon här men jag antar att någon känner sig träffad.. Hur i hela friden kan man anklaga någon för något man inte vet är sant. Sen blåvägra förklara sig..? Jag blir bara så ledsen..

 

Peace.



En svag man. Går alltid ensam. Hur han försöker. Hur han än gör. Står den mannen utanför..

Blev en tidig morgon imorse eftersom jag öppnade Maxi. Vilket gick suvetänt även idag.
Dagen på jobbet bara blåste förbi.

For på Berners och köpte den omtalade "oljestickshållare", som killen bakom disken skrattade lite och log lite mera åt mig och sa att de hette ju inte så men han förstod vad jag mena. Haha.
For ut till Kolsta och blev bjuden på mat och kaffe och sen fortsatt skruvandet med bilen men nu är allt klart. Tack å lov!

Kom precis hem från Josie. Färgat lite utväxt. Dragit lite slingor på både hår och löshår och färgat. Så nu tar jag en paus från färgandet. Men precis när jag skrev de fick jag sms om att de kanske måste fixas till lite. Tjiii fick jag.

Det låg en avi innanför dörren när jag kom hem idag. Min älskade avi som jag bara väntat på bara i en dag. Måste åka till jobbet tidigt imorgon och hämta mitt pyssel!
Sen blir det stängning på jobbet imorgon.




Peace.

Jag älskar när jag försvinner. Jag älskar när jag vinner. Älskar när hjärtat brinner och all ångest blir till sand. Jag älskar att stå ensam. Jag klarar mig på egen hand. Du e de enda som stör, du som bara illa gör. Är det mig du gråter för?

Vaknade och var beredd på jobb runt tre.
Så for och handlade lite mat och tillagade de men så ringde Elin från jobbet och frågade om jag ville vara ledig idag för det hade blivit massa missförstånd. Så jag tackade ja om jag skulle få igen timmarna, och det skulle dom fixa.

For och balanserade däcken på bilen. Handlade olja, oljefilter, thermostat, omega, och lite styling till getingen min.
For hem och käkade lite och sen bar det av till Kolsta till garaget för lite mek med hjälp av grabbarna vilket jag tackar så hjärtligt för!
Bytte även till min stereo så den blev ännu finare innuti, och det gjorde jag alldeles själv, så måste få skryta lite. Mehe.

Så nu är gula faran som dom kallar den redo för min kommande tripp neröver i landet. Så låt denna vecka gå snabbt!



Peace.

RSS 2.0