Keep on moving. Keep climbing. Keep the faith baby..

Idag känns de som en varasjälvdagochintegöranågotalls. Det har varit en sån än så länge.. Men jobbet väntar snart. Så dagen får avslutas på maxi sen blir de nog en kvällspromenad här i Hov.
Imorgon har jag beställt sov för jag tänkte spendera dagen uppe på byn för att sola och fixa lite hår.
Nej nu måste jag fixa de sista.

Min lilla dönick.

Peace.





I miss your smile..

Jädrans! Jag har verkligen inte hunnit med mig ser jag nu. Men å andra sidan. Har gjort saker som varit mer värt än att sitta här.
Jobbades på midsommar sen bar de av till navarn där pojkarna väntade. Spelade badminton, eldade, badade, grillade, busade och myste till tusen. Helt fantastisk midsommar så jag får tacka och bocka! Kan hända att lite bilder ploppar upp senare eftersom de knäpptes mest med dom andra kamerorna.
Idag blev de med jobb. Sen ut till skatan för att åka båt med John, Gustav och Tobbe och njöt av en räkmacka på skatans café, sjukt gos.
Bosatte mig ute i hov nu ikväll för katt och hemvakt. Eftersom herrn i huset är i bollnäs och jobbar.

Ser ut som att jag kommer få en promenadkompis nu innan läggdags. Skönt!


 

Peace.


En del av mitt hjärta..

N hade sökt mig på jobbet i måndags så jag ringde upp när jag slutat. Bobbo hade blivit uppjagad av en hund i ett träd typ 12 meter och kom inte ner. Han hade suttit där över ett dygn. Så vi har en kille som hade klättringsgrejer att tacka!
Blev övernattning där. Så vaknade på landet igårmorse. For hem och duschade. Hämtade upp John, for ut till birsta sen vidare till papi för att fixa ljudet i min bil. Blev ju bättre. Bara basen som fattas nu. Skjutsade hem han. Begav mig sedan till maxis minihus där jag tog hand om barnen i all midsommarstress.
Sen var de utflyckt som stod på schemat. Plockade upp Josie sen John sen begav vi oss ut till skatan. Underbara skatan! Tog båten ut till ön där vi bytte till den större för att glida vidare över havet, i solen på vågorna, till nästa ö. Där hade vi lite picknick, bus och skratt som aldrig förr.
Jobbet väntar även idag sen blir de middag på Oscars med familjen för att bror fyllt år!
















Peace.



För idag är de enda jag vill vara där du är..

Fredag jobbade jag. Begav mig sedan hem. N kom och plockade upp mig så hämtade vi upp H och T. Skjutsade bort dom till en fest där även J befann sig. For sedan till hov. La oss rätt tidigt för båda var helt slut. Lördag klev jag upp. Mådde inte allt för bra. Begav mig till jobbet och febern smög sig på så jag har alvedonen att tacka för att jag orkade mig genom dagen. For hem till hov där N och K väntade på mig. Sedan for vi och handlade mat. Käkade. Sedan for vi och hälsade på Hasse och co som satt och myste på hans altan. Åkte åt varsitt håll så vi for hem, spelade badminton, hoppade studsmatta, busade och åt vattenmelon och kikade någon serie och jag tvärdog. Var så sjukt trött så jag somnade så fort jag la mig. Söndag, upp och jobba igen, en lugn dag som gick finnemang. For ut till allsta till mami för att äta och tvätta bilen. Josie kom sedan så vi tog sällskap in till stan. Träffade upp T och for en sväng. Runt alnö bland annat. Där tre rådjur sprang över vägen. Träffade sedan Anki, Henke och Fragge. Dom spelade lite boll. Jag och Josie kikade på. For på max för dom skulle käka och vi skrattade som aldrig förr. Helt sjukt. Kvällen avslutades i garaget och morgonen började hos Henke. Jag och Josie kom därifrån strax efter fyra tror jag. Och idag måndag väntar ännu en jobbdag.
Jag må ha varit tråkig i helgen. Men har haft en sjukt soft och skön helg!


Alnö.

Min 6 kilos melon softar med Henke i baksätet.

 

Peace.


Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig även om det är försent att älska dig Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn..

Trist väder. Usch. Men blev lite stan och fika med mami. Fick mig även lite saker så känns inte som att jag ska klaga värst ändå. Eller lite kanske. Har varit förkyld sen i måndags, inte kännt vad något smakat men igår mådde jag bättre men idag mår jag  bara konsigt, mår lite illa och så. Men jag skyller nog på vädret.
Dags för att svida om och byta av den som går hem fyra för jag har stängning ikväll.


..vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
Peace.

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

Bra dag. Rekondat bilen hos papi och myst massa. Ringde även ett samtal som fick mig på ännu bättre humör. Tänk att de finns folk till allt. Någon gör en arg, en annan ledsen, besviken. Men Du gör mig alltid glad och på bra humör.

 

Peace.



Jag kommer inte älska dig För resten av livet Vill inte leva med tungan hängades utanför Och tycka synd om mig själv.

Känns inte som att jag kan klaga någonting alls idag. Gjorde lite stan och birsta med A. Sen blev de fiskemys med han och J. Sjukt härligt. Blev sammanlagt sju fiskar. Och tre tappade tror jag vi räknade till. Jag klev ur båten och in i en kohage men dom såg bara dumma ut så när jag räckte fram handen och skulle klappa vände dom. Dummar kor!
Precis hemkommen och hör Mementos musik från gatan. Sjukt mycket folk på uteserveringen.
Nej. Ansiktstvätt och sängen på dehär så. Plus lite unga mödrar. Haha blev lite beroende igår. Har jag lite bebislängtan tro? Nee inte än!


 


Peace!

If I could be like that, I would give anything. Just to live one day in those shoes. If I could be like that what would i do?

Braiga dag!
Dock har inget gått som jag velat men de har iallafall varit en bra dag. Avslutades med massa tok med Tobbe och John!
Hemkommen rätt tidigt för en gångsskull. Andra natten hemma sen i onsdags. Skönt med lite variation!
Träffade även bror som kommit hem från Götet. Saknar han rätt mycket ändå.
Imorgon ska jag också träffa någon som jag inte träffat på länge.

Och du, bättre lycka nästa gång! :)


20100608


Peace.

Maybe it's to late..

Stylade babysis igår till hennes avslutning i nian.
Herregud nian. Då är man liten. Eller liten och liten.. Fem år sen jag gick ur nian. Jag börjar känna mig gammal..



Peace.

you were always there when I looked back..

Tänkte skriva om gårdagen ute i skatan när jag fick ett sms av John om en artikel på ST.
Hörde och såg massa lastbilar med fulla glada studenter förut när jag och Josie gick från bilen. Tre år sen idag. Tre jäkla år!? Tre år sedan Sebastian gick bort. Sjukt fin artikel. Saknaden efter honom är otrolig. Jag förstår inte än att han är borta och kommer aldrig tillbaka. Att jag aldrig kommer möta dom isblå ögonen som glittrade dagarna i ända. Jag kommer aldrig förstå de. Aldrig.


Lånade bilden från artikeln.

 

Peace.


När någon visat mig motsattsen, först då kan jag erkänna att jag haft fel..

Det finns nog inget bättre än att ha en bästa vän som man inte behöver prata med för att Hon ska veta hur man mår. En som känner en bättre än sig själv helt enkelt. For lite söderut och utforskade lite nya vägar och surrade massa strunt i två timmar och 45 minuter nästan..
God natt.

Peace.

..så jag kunde gråta i din famn, som ett barn igen.

Så full. Så fruktansvärt full. Full av skit. Glädje. Full av känslor. Blandade. Skrivtorka. Längesen jag skrev nu. Hänt så mycket. Nämnvärt. Men orkar inte skriva något just nu. Funderar på att dra ut en sväng. Till en vän som jag vet att jag alltid har med mig. Jag tar med mig ett ljus och drar ut i sommarnatten..


RSS 2.0