Här blev jag den jag är..

Jobb 10-19.15.
8.84 km på gymmet.
Galet slut tjej!
Kom hem och tog en dusch, gjorde mig en hysteriskt god omelett och nu sitter jag mer död än levande. Ska förflytta mig från köksbordet till soffan där jag ska bädda ner mig, nå jeevulskt! Slå på en serie och bara tvärslockna!
Imorgon är det fredag, som jag haft hela dagen idag. Tro vad den dagen kommer att erbjuda. Är ledig och behöver tvätta, men har tvättid på lördag men ska se om det finns någon ledig imorgon!
Annars är livet bara fint just nu. Träningen går bra, kroppen börjar vänja sig. Och nu orkar jag absolut inte skriva nå mer!
Peace.

Timing Is Everything..

Idag var det träning av bröst och triceps som gällde och vi körde riktigt hårt och bra måste jag få säga. Jag har varit så sjukt slö i kroppen resten av dagen, men på ett skönt sätt!
Sen drog vi in till stan och gick på MM SPORTS och handlade lite gosaker!
Jag påbörjade min uppackning av resten av kläder och prylar som mami och Kenneth hade med sig, och ja.. jag har för mycket kläder, och för mycket skor. Även fast jag hivade tre säckar innan flytten.. Men å andra sidan är jag ju tjej, så då känns det helt okej!
Imorgon är det jobb igen. Ska dock köra ett pass på gymmet innan, ser faktiskt fram emot det för det är så sjukt roligt!
Funderar starkt på att bädda ner mig och se på någon fånig serie för att somna tidigt så jag är pigg tills imorgon!
Bilder från lördagen:
Peace.

Dags för förändring, på riktigt!

Dag 1
Vägning, mätning och fotografering är nu klart!
Sitter med en proteindrink i näven och ska snart gå till gymmet och träna.
Längtar tills dehär veckorna är över och att man kanske kan se lite förändring.
Peace.

För den vackraste stunden i livet..

Idag innan jobbet var jag allt annat än på bra humör, kände mig bara låg och ledsen. Men insåg senare när jag kom till jobbet, hur lite kan göra sådan stor skillnad! Jag trodde det inte, men gud så fort man kommer in i gänget. Och jag träffar nya kollegor varje dag och alla är lika trevliga. Och idag stormtrivdes jag verkligen enda tills de att jag klev av spårvagnen, tack M! I och för sig ska jag väl inte klaga nu heller. Okej lite tomt att G har åkt till Oslo för att dricka sprit och ha de trevligt, men jag köpte med mig lite karra och chips som jag ska mysa ner mig i soffan med i vår nystädade lya med tända ljus. För på måndag börjar allvaret! Rätt skönt att vara ensam en fredagskväll också.
Men som sagt, imorgon kommer mami och Kenneth! Weeei!
Och sen bestämde jag idag att jag ska åka hem den 14 oktober och stannar tills den 23! Känns oerhört bra att jag vet nu när jag kan åka hem eftersom när jag kom hade jag ingen aning om hur det skulle se ut.
Så vi ses hemma!
Peace.

Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om..

Keso och banan - mums!
Ställde klockan på halvtidigt och började med att fixa teleluren. Så nu funkar allt som det ska och jag är tillbaka i verkligheten. Sjukt vad beroende man är egentligen. Men man är ju helt lost utan!
Betalade alla räkningar sen. Och efter de diskade, dammsög och dammade jag så nu är de rent och fint här hemma igen!
Tänkte ut och gå innan jobbet också. Men min hals är inte som den ska och det blåser nå kollosalt och jag vägrar att bli sjuk nu! Så jag stannar inne, äter lite frukost och påtar på istället och laddar för en kväll på jobbet.
Peace.

Because maybe. You're gonna be the one that saves me. And after all. You're my wonderwall..

Idag är jag trött, arg och förbannat less på allt som har med min telefon att göra!
- Och lite annat..

Det känns inte okej att min telefon bara dog imorse, och att mitt abonnemang är spärrat. Kan inte svara på sms, ringa eller gå in på internet. Därav mitt taskiga humör. Har dessutom varit sjukt trött på jobbet idag också. Jobbar imorgon sen är jag ledig lördag och då kommer Mami och Kenneth!!! Saknar dom faktiskt, förbannat mycket också. Dom kommer ner med resten av mina kläder och prylar. Sen på kvällen ska jag, dom och Henke ut och äta middag och mysa!
Lilla Viran fyller år idag! Lite arg att jag inte var där och grattade och kramade om min bästaste 4-åring! Men jag hoppas hon haft en bra födelsedag! <3
Ska tvätta fejset nu, och bädda ner mig. På tok för trött för att vara vaken längre. Måste försöka få ordning på luren imorgon också.
Peace.

Och jag stal något du var beredd att ge mig..

Vaknade imorse, men låg kvar ett tag.
Tänkte ut och gå, men vädret var så pissigt så jag tappade motivationen.
Så begav mig bort mot Sportlife för att kolla läget, och det slutade med att jag kom därifrån med ett årskort gym, 10 solningar och en väska med lite smått och gott som dom hade kampanj på just nu. Gick och hälsade på G på jobbet och handlade massa mat innan jag gick hem och för att ladda. Sen var det Sportlife och ett armpass som väntade, och G körde skiten ur mig idag! Men ack så roligt och skönt!
Men nu sitter jag i soffan på Guldheden hos bror, han är någon annanstans i Sverige på ett sjukhus och leker lite doktor, så jag for hit. Kikar på Idol och käkar annanas och keso.
Imorgon är det dags för jobb igen sen ska vi köra ben på Sportlife i Almedal. Ska bli sjukt kul, men sist satt ju träningsverken kvar i sex dagar, så vi får se hur det går efter imorgon, om jag kommer kunna gå resten av veckan, det kan jag ju inte direkt påstå att jag kunde efter förra gången. Haha!
I love my new life, my sportlife!
Peace.

I m y!

Prick en månad tills jag fyller år idag!
Vi tog oss en tripp till Svenska Mässan idag och kikade läget. Plockade broshyrer och kände oss allmänt bortkomna. Gick en sväng på stan sen och tog vagnen hem efter de. Jag köpte med mig sushi medans G käkade proteinröra.
Det regnar, som vanligt. Men måste erkänna att det är lite mysigt när det slår mot fönsterbrädan. Men skulle nog hellre föredra uppehåll!
Äsch, tror jag tar och bäddar ner mig.

Don´t forget me. I beg. I remember you sad. Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead.

Min första arbetsvecka är avklarad!
Jobbade onsdag-lördag och allt gick bara bra. Alla är hur trevliga som helst och jag känner mig välkommen.
Igårkväll stängde jag, så var hemma strax efter elva. Gosade ner mig i soffan med en skål karra och kikade på film.
Vaknade idag och det var regn och rusk ute så jag har mest bara kikat serie och tagit de lugnt. Tog mig en promenad bort till torget och köpte mig en Subwaymacka och gick hem igen.
Fick nyss sms av min käre sambo som varit ute på hemligt uppdrag tydligen. Godis och film står på kvällens önskelista från han, så det är väl bara att rätta sig efter det.
Nu blir det Idol för hela slanten. Nerhasad i soffan i mysbralla.
Peace.

Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans. För jag vill veta om kärlek finns..

Vaknade i panik och trodde jag försovit mig. Vagnarna var sen men jag hann precis till jobbet. Lång jobbdag som var helt okej, hade rätt mycket downs där i början men sen blev de ups!
Ica är Ica liksom.
Har sån fruktansvärt jävla träningsvärk så att gå i trappor är ju typ som självmord, och att sätta sig på huset kommer ju inte ens på frågan!
Var rätt slut där på slutet men G lyckades peppa mig och jag peppade mig själv på vagnen med massa bra musik så jag var apspeedad när jag kom hem, så då var det bara att svida om och stappla bort till Sportlife!
Var armar som gällde idag, jag var grym! G var dock ännu grymmare..
Nej, nu är de lite makrill och tonfisk till en Jönsson nerhasad i soffan!
Och hur får jag bilderna åt rätt håll!? - Förbannat!
Hur som haver, ett typiskt Linainfall igårmorse..

Peace.

Moment, oh i love moment!

Men då var första dagen över och den gick finfint!
Rätt mycket nytt men jag tror jag sätter de rätt fort. De flesta PLU var rätt lika förutom brödet. Men de kommer väl de med.
Fick åka tre vagnar nu påvägen hem. Men de gick ju det med.
Så nu ska jag sova, nå jeevulskt! Och fryser gör jag, nå jeevulskt!
Men godnatt gott folk!
Imorgon börjar jag klockan 10. Så snart uppstigning!
Peace.

Jag trivdes bättre i dina ögon.

Då var dagen kommen. Min första arbetsdag på mitt nya Maxi.
15-22.15 står det på schemat, och dom två första timmarna ska jag sitta på utbildning, spännande! Så det är snart dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning.
Jag vaknade flera gånger inatt av att jag hade så ont i kroppen när jag vände mig, så träningen sätter sina spår och värken är total! Men ack så skönt!
Jag har en liten fundering just nu. Kanske att man skulle ta och klippa sig lite lugg? Ska jag?
Sen har jag även ett problem. Jag trycker på ENTER flera gånger för att hoppa ner nå rader. Den hoppar ner några rader, men det syns inte när jag publicerar inlägget, utan då ser allt bara ut som en gröt..
Hjälp mig! Jag kan inte med min Macbook tydligen..
Nå, kanske dags för en hairover?
Peace.

Blue october.

Älskade pass. Benpass!
Blev en promenad till och från gymmet. Vägen dit var snäppet mindre plågsamt än gången hem. Ska blir kul och se om man tar sig upp imorgon. Eller de är väl en sak. Trapporna ner blir nog ett helvete. Men då vet jag att de har tagit iallafall!
Var sjukt kul att träna ikväll och jag får den peppen jag behöver! Man tackar. Imorgon blir det vila för jobbet kommer ivägen men torsdag kör vi igen.
Nu ska jag äta banan och dricka ett glas vatten och kolla på när G kockar, sen blir det en Jönsson i soffan.
För det är vi värda!


Kvällsfika!
Peace.

Shopaholic.

Idag blev jag lite shopaholic.
Och fick precis allt jag hade skrivit på min lilla nota med mig hem vilket känns great!
Nu väntar jag in mig PT och sambo så ska vi gå och träna.
Laddar med lite bananas!
Peace.

Kom ihåg mig då..

Shakie shake säger jag bara!
Gustaf la fram som förslag att träna med Fredrik igår kväll och inte är jag den som är den som bangar inte! ICKE SA NICKE! Körde armar och axlar. Och medan dom bastade körde jag 20 min löp på bandet. Jag var riktigt slut när vi kom hem. Men så sjukt skönt och jag har saknat den känslan. Ikväll är det tydligen ben som gäller. Jag längtar riktigt mycket. Ser dock mindre fram emot träningsverken som kommer stå mig uppmot öronen imorgon.
Idag tänkte jag utforska lite. Men de är storm här. Riktig jäkla storm. Träden ligger nästan vågräta av vinden.
Men ska nog ta mig en sväng till köpcentrumet sen och inhandla lite saker jag saknar inför morgondagen bland annat. Eftersom. Jag har ju hela dagen på mig!
O när du står på toppen och tittar ner 
och det är ljust vart än du ser 
När du har vunnit 
Kom ihåg mig då
Peace.


Jag längtar inte längre efter att ha dig här, men jag saknar dig. Som om min själv har gått ifrån mig för att vara med dig.

Dags för update!
Klockan ringde 05.45 så det var bara att hoppa in i duschen och göra sig iordning eftersom vagnen gick 07.06 men jag hade inte riktigt koll på läget med vagnbyte och diverse. Men det gick som på räls! Hamnade rätt på en gång så de var sjukt skönt. Så nu slipper jag ha ont i magen över det!
Så nu är alla papper skrivna, jag har fått kläder och gjort lite kurser så nu är det bara att köra igång med en stängning på onsdag!
Gick och handlade lite käk på hemvägen och fick samtal att det behövdes bakverk till hemmet eftersom Ronia som är på besök ville baka en chokladpes! Fantastiskt!
Själv lagade jag mig lite blodpudding, bacon och lingonsylt. Så barnsligt enkelt men ack så gott!
Funderar på att slå ikull mig i soffan och kolla lite serier eftersom det regnar och jag är lite lätt trött.
Peace.

Söndag.

Igår var det party här hemma. Gustaf bjöd hem massa jobbfolk som var hur trevliga som helst!
Drog ner på stan och Neff. Supertrevlig kväll men supertrevliga människor.
Men idag har jag nog mått som jag förtjänat. Efter att ha valt fel skor och gått barfota vilket orsakade glasbitar i fötterna. Gick och la mig efter 5.30 efter tre sjukt roliga telefonsamtal och vaknade efter typ 3.5 timme. Så, så jäkla pigg har jag inte varit idag. Somnade sittandes i soffan och har sovit i omgångar. Hoppas dock på att kunna sova riktigt inatt eftersom jag ska på introduktionen imorgon. Åååh vad jag ser framemot de. Och ännu mer onsdagen då första jobbpasset är!
Dock lite orolig över spårvagnsåkandet. Bara för att de är jag lär jag ju hamna fel. Haha! Alla säger att de är så enkelt, så de är väl lite upp till bevis!
Nej nu ska jag fortsätta se på de jag kollade på!
Peace.

För att.. du lät mig gå.

Det har nu gått två dagar sen jag kom till denna stad, - Göteborg.
Har blivit rätt lugnt än så länge. Igår gick jag lös här och städade hela läggan sen tog jag mig en promenad och lagade lite mat och kikade på tv.
Nu snart ska jag ut och gå samma sväng. Jättemysig skogsväg på 5.2 km.
Sen måste jag gå och handla de jag ska förtära ikväll för här ska det partajas!
Ser framemot måndagen då jag ska på introduktion och på onsdag är det första jobbpasset! Ska bli så otroligt spännande och kul med allt nytt!
Men jag kan ändå inte neka att det är skönt med lite ledighet såhär innan!
Nej nu skriker springskorna efter mig!
Älskade pjux!
Peace.

Sundsvall -> Göteborg

Long time no seeee som man säger!
Har inte riktigt haft tid, ork eller lust att lägga ner någon energi på denna sida.
Har hänt rätt mycket runtom också.
Flyttat ur lägenheten.
Bott hemma en vecka efter tre år.
Jobbat mina sista dagar på Ica Maxi Sundsvall.
Haft avskedsmiddag på Bite Line med kollegorna.
Och just nyss för en stund sedan klev jag in i en lägenhet i Göteborg som ska föreställa min bostad på obestämd framtid.
Kort update men är så sjukt trött efter dagens resa som startade 7.57 från Sundsvall.
Peace.

RSS 2.0