Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd. För lång eller kort eller smal eller bred. Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel. Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå. Men herregud, jag kan få bättre än så!

Beslutsångest. Beslutsångest. HATA beslutsångest!
Hata att ha fler än ett alternativ. Hatar att välja. Hatar att bestämma mig. Kan du göra de åt mig?
Blir så kluven. Är så kluven just nu.. Skit också! Åsså jag och tajming. Alltid taskig tajming. Sjukt oflyt! Men jag bara skrattar åt de för de finns inget annat att göra.

Klev upp tidigt imorse. Gick ut och gick. Dammsög. Diskade. Kokade ihop lite mat och chillade i solen på altanen. For till jobbet och slog ihjäl åtta timmar.
Sen blev de käk på Gonzan med brudarna, och jäklar vad jag skrattade! Ena är dummare än den andra. Men på ett sjukt bra sätt!

Funderar på att hoppa i säng snart.. Eftersom jag börjar åtta imorgon. Lite tröttsamt men värt på ett sätt. Skönt att få sluta tre iaf.


Peace.


Du får passa dig som satan..

Goosch!
Kom in på en blogg på nå vänster. En tjejs blogg, i min ålder. Som mist sin mamma 2010. Hon skriver så otroligt fint, och jag blir så sjukt berörd. Och de får mig att tänka att man ska aldrig någonsin ta något för givet för.. imorgon kan de vara för sent. Så sjukt hemskt att livet är så orättvist!
Jag har en vän. En bästa vän. Som var med om något hemskt för snart två år sedan. Man ville finnas där, men inte göra fel. Samtidigt som man var rädd för att höra sanningen, verkligheten. När man själv är så lyckligt lottad att sånt inte existerar i ens egen värld. Bortskämd.

Uschja!
Känsligt såntdär.. såntdär skit som ingen ska behöva gå igenom ensam..

Hur som haver.
Dagen började med en promenad. En otroligt skön sådan! Blev frukost och mys i solen på altanen efter. Sen kom mami förbi med lite blommor och stannade på fika och lite skitsnack. Mor och dotter snack. Mer värt än allt annat! Strax efter två var de dags för lite dusch och tillfixning eftersom jag hade stängning ikväll. Gick finfint. Tiden bara rann iväg.
For hem med högjävla musiken i bilen och parkerade arslet o soffan med ett fat vindruvor. Fantasktiskt gott!
Tänkte tvätta fejjan nu och hoppa i säng och invänta att klockan ringer imorgon då promenaden och jobbet väntar!


Peace.


Ta det lugnt pojkar ni e bara halvvägs ner.

Underbara dag!!
Blev lite missförstånd kom jag och en vän fram till i förra inlägget. Nu är jag inte nykär som kär, utan bara otroligt glad och pigg. Så, då var de löst. Älskade missförstånd!

Hur som haver.
Drog till birsta och uträttade lite ärenden. Sen for jag och måladen pallen en andra gång. Blev fantastiskt fin! Blev gojäkla middagen på kronan sen massa snack och fiske från bryggan i skatan i massa timmar. John fick fisk och jag gräs.. Otroligt skönt att andas havsluft. Hesheten liksom försvann. Så får se hur jag mår imorgon när de är dags för promenad igen!

Nej nu har dom små blå svårt att hålla sig öppna så god natt gott folk!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace.


I'm the only girl in the world!


Jag kände mig pigg nog att ta mig en promenad imorse! Så otoligt skönt. Kom hem, duschade och nu sitter jag och inviger altanen med frulle. Tänkte ta mig en sväng till birsta snart och uträtta lite ärenden. Sen till allsta och måla klart pallen och sen ska jag hämta min älskade vän så ska vi middagsdejta sen åka ut till skatan och mysa på, så jag hoppas de blir varmt i eftermiddag!

Känner mig såhär fånigt glad idag. Som en nykär 12-åring. Ledig, fint väder och tjockispromenaderna är påbörjad igen.
Lyckan är total!



Peace.


Det är så jag säger det..

Somnade före elva igår, helt slut!
Vaknade och var minst lika trött men tvingade mig upp endå. Ville ut och gå, men ska bespara mig på de tills jag är helt frisk så de inte tar om, igen. Hur som haver hoppade jag in i duschen och drog ut till papi eftersom jag inte ville sitta hemma. Målade bordet och gjorde ren stolarna så nu är utemöbeln på plats här utanför, och dom nya finfina dynorna!
Ska kika på grill och någon blomma imorgon efter jobbet. Och kanske hämta pallen och måla lite mera. Mihi. Så kul å greja när de blir ett bra resultat!

Nej nu ska jag snart bädda ner mig.
Så slut hela jag. Men jag håller igång på dagarna så de är inte så knepigt.


 

 

 

 

Peace.


Old man´s car.

Åh jisses säger jag bara!
Jobb igår. Sen hem och skynda göra mig iordning. Sen väntade påskmiddag hos papi ute i bergeforsen. Hann inte mer än att slå ner ändan på soffan så satt jag med en bacardi o näven. Åt gott, drack gott och surrade massa. Sen körde babysis och Simon mig till Paula för lite party. Bra med party! Massa glada och trevliga människor som var där.
Begav oss ner på stan och allstar. Träffade ännu mer trevliga människor. Sen var Emelie och Simon snäll att hämta mig också. Så for förbi hemma. Bytte om, greppade tandborsten och for vidare till papi där jag sov i mitt gamla rum. Nostalgi till tusen!
Vaknade, satte mig ute i solen och mös. Fortsatt att greja med bordet sen. Papi och AC kom hem sen med nya utemöbler till dom och nya jättefina dynor till mina möbler! Måste åka ut och måla bordet på tisdag, bara de blir finväder så jag kan ta hem dom och sätta ut dom på altanen!
Sen avslutades dagen med lite bilfix, så nu är den sportig och grann. Mihi! Också blev de grillning till middag. Så för ett tag sen parkerade jag arslet i soffan med gomusik.
Funderar dock på att slå på en film och bädda ner mig och hoppas på att förkylningen är helt borta imorgon. Dock tror jag inte de eftersom jag tappade rösten helt och hållet igår.. igen.. Tröttsamt.


 

 

 

Peace.


And all the bad boys are standing in the shadows. And the good girls are home with broken hearts..

Idag var de jobb. Massa jobb. Och haveri. Massa datahaveri! Efterlängtade och älskade påskhandel! Fick stanna en timme också.
For på bolaget och handlade. Sen for jag ut till papi och blev bjuden på gomat! Sen var Håkan och Lotta också på middag så de var riktigt trevligt. Massa skaratt och gråt. Gråt av skratt. Älskade familj!
Skjutsade babysis och nye pojken till någon fest sen låtsasmami och Lotta på Bergeforsparken.

Slog på musiken i bilen. Och begav mig hemöver. Där någon idiotjävel ställt sig på min parkering! Jag fattar inte vad problemet hos folk är. Även om jag blev förbannad i vintras så var de lite okej. Eftersom de var snöigt och så. Men nu är linjerna framme och de står klart och tydligt! Idiot med äckelvolvo! Åååh trött jag blir.. Men idag brann de. Älgade in och skrev en lapp. En arg lapp!

Imorgon blir de mera jobb. Sen får jag ser vad som händer. Har lite förslag. Så jag får se.
Betalade räkningarna nyss. Faktastiskt skönt att jag fick en bra lön denna månad. Mihi! Ser ljust ut mot resan. Så hoppas de blir av!

Ska nog vara snäll mot halsen och ta mig en piggelin. Kanske slänga mig i sängen och invänta de nattliga samtalet.


Peace.


To be with you..

Nu må jag säga att de var dålig update efter fjällenresan. Men jag har liksom inte haft tid.
Har jag inte jobbat så jag jag flängt runt. Eller bara inte orkat skriva.
Hur som haver. Fjällen var tokbra. Dock lite dåligt väder. Men bara att befinna sig på annan ort var guld värt!
Kom hem. Och jobbet väntade. Jobbade sex dagar av sju.

Mina favorittjejer var ju hemma i helgen. En av dom är kvar och en har lämnat norrland för ett bra tag..
Lördagen bestod av jobb till klockan 17, sen väntade fotboll på Norrporten. For hem och drog igång och drack. Jag och mina vapendragare. Sjukt mycket fest de blev tillslut. Och helt hysteriskt rolig och galen kväll.
Söndagen vaknade jag med mer eller mindre borttappad röst. Men jobbade stängning. Ledig måndag och tisdag. Tack och lov eftersom jag varit nästan helt utan röst. De har liksom mest pipit när jag öppnat munnen. Och idag var de tänkt att jag skulle jobbat 13-20.30. Men! Eftersom min röst inte behagat att komma tillbaka funkar de inte så bra att jobba en sån dag. När man har de jobb man har.. Så surt att förlora pengar på att bara vara hes! Annars är jag liksom frisk. Men.. man hör ju emellanåt inte vad jag säger..
Så efter ca tre till fyra timmars sömn gav jag upp. For och hämtade syster och käkade frukost och kikade på resor. Sen for jag ut till papi och har varit där hela dagen och började med mitt projekt. Och jag har nog aldrig varit så tyst som jag varit idag. Endast för att jag ska vila rösten. Så imorgon hoppas jag verkligen att den är tillbaka. Börjar nio så får väl kliva upp i ottan för att sjunga upp!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I love you papi.. <3

Peace.

 

 

 


Så jävla fin..

Som ni kanske förstår har jag lämnat Sunsvall för en vecka. Igår tog jag mitt pick och pack och drog till Duved med bröderna och pappa Öhrberg. Väl framme installerade vi oss i lägenheten. Gick ut och käkade och drack cider. Blev film och sen sova för alla var nog lika trötta efter dagen.
Imorse vaknade jag av att grannarna klampade med slalompjäxorna här utanför. Klev upp. Käkade frukost och begav oss till liften som bara är några meter här utanför.
Haft sjukt bra väder hela dagen. Strålande. Då menar jag strålande solsken. Såg de när jag kollade mig i spegeln när jag kom in. Så jag välkomnar mina fräknar. Kanske någon plusgrad för mycket. Men jag tänker inte klaga!

Blev chill på eftermiddagen. Kikade lite film och har precis tryckt i oss lite middag. Så nu väntar en film eller kanske lite kortspel. Sen ladda inför morgondagen och se vad den har att erbjuda!


 

 

 

Peace.


RSS 2.0