Dra arslet över ögonen och försvinn ur mitt liv!

Dagen började bra. Vaknade pigg och kry. Klädde mig och gick ut och gick. Kom hem. Käkade gröt, duschade och gjorde mig iordning. For ner på banken och uträttade lite övriga ärenden.

Kraschade en glasflaska på ett ICA. Redan där blev min dag sne. For och drack kaffe i goda vänners sällskap och sen var det dags för jobb. Började bra. Men sen gick de åt helvete rätt snabbt där också och har inte riktigt släppt de eftersom de bara handlar om klantighet. Men men. Inget att göra nu efteråt.

Sen fick jag massa sms under kvällens gång. Några som fick mig att le och andra som fick mig att vilja slänga telefonen i soporna. Men tack och lov har man en papi som alltid ställer upp och stöttar en. Jag kommer nog aldrig kunna visa min tacksamhet till varken mami eller papi. Fast kommer någon någonsin kunna göra de? Dom har liksom fött och gött en. Hur ska man kunna tacka dom för det? Plus att dom stog ut med mig som barn och tonåring. Då man inte var någon ängel direkt.

Sen blir jag så sjukt ledsen när någon säger en sak. Så kanske man anförtror sig lite så blir de ett jävla snesteg där också.
Gaah idag har jag bara velat lagt mig ner och skrika rakt ut. Känns som att de skulle hjälpa ibland. Men de är inte sånt man gör..
Men usch vad djupt och sorligt dehär blev..

Öppnade iallafall deklarationen när jag kom hem. Och hoppade bokstavligt rakt upp i luften och gjorde några fåniga ljud. Så sjukt fina siffror. Men tänkte göra så att jag får dom sent. Så dom kommer under semestern. Då snackar vi semester!

Nu ska jag äta upp mina minimorotar och dricka min ramlösa sen hoppa i säng.


I love you

I miss you

I need you

Peace.


Dom är uppe på taken alla är högt över staden. Alla är högt över taken. Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort..

For ut till Allsta och blev bjuden på Jansson hos momma. Sen for jag och mami till huset och myste och skrattade. Jag tvättade bilen bland annat. Ååh så fin han blev.
Fick mig min älskade parfym jag velat haft länge. Dior Pure Poison. Eller som mamma sa Purén. Haha! Där fick jag och Kenneth oss ett härligt skratt!

Tvingade med mig Sara på birsta efter och handlade lite nödvändighter. Och en fantastisk fleecetröja. Åååh älskade fleece! Rosa dessutom! Så underskattat!
For hem, svidade om och begav mig ut på en promenad eftersom jag inte hinner med någon imorgon innan jobbet. Sen efter ska jag ut till papi och färga babysis hår. Sen till mami och hämta skor och ja.. Jag har de jag gör. Just! Inte skrivit packlista ännu. Ska börja smått sen.

Ska nog slå igen snart och hoppa i säng eftersom jag öppnar imorgon.


 

Peace.

Jag ville skriva en liten visa, där ögonblick blir till evighet. Men ord blir stumma och toner döva, och visans tanke blir hemlighet. Det bliver en hemlighet..

Sitter i soffan endast iförd underkläder, och en handduk på huve. Höhö! Näe men skämt å sido!
Käkar lite gröt och blir stor och stark efter morgonens gåochlöptur. Alltså en sak jag tänkt på.. Det är så sjukt skönt att springa, men de är såklart jobbigt också. Men sen har jag domdär gosiga mormorskinderna. Är de bara jag som har bulliga klämgoa mormorskinder som hoppar upp och ner när man slappnar av och springer? Känns sjukt värt att lägga energi på de..
Sen var inte motivationen på topp imorse men sen blev den ju de igen när jag kom på att de är några snygga byggarbetare här i området som jag kommer gå förbi varje morgon. Haha!

Hur som haver. Jobbade min sjätte dag igår och idag förtjänar jag ledighet. Var uppstigning strax efter halv fem igårmorse eftersom jag skulle börja sex. Har tyckt förut att de varit en vansinnestid att börja. Men sjukt skönt de var och tiden bara försvann när man inte hade massa klockor runtomkring sig.

Begav mig hem en snabbis för att duscha sen handlade jag lite tulpaner och for ut mot Midlanda i finbilen för att välkomna hem mami och Kenneth som var allt annat än bleka.
Tänkte att man kanske skulle fulsola lite innan vi drar. Nu är de bara 5 ynka dagar kvar. Shit jag måste börja skriva packlista ikväll och hämta resväskan och.. oj vad många måsten de blev nu. Måste sätta mig ner och skria en lista på allt jag måste få gjort innan vi drar eftersom jag jobbar alla dagar fram tills vi åker nu. Så måste jag få ärendena uträttade idag!

Nu blir de lite spackel och hårfix sen beger jag mig ut till huset för att mysa med mami och tvätta bilen!


Fantastiskt!

Peace.




Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig.

Ta med dig ditt liv härifrån och lämna mitt ifred!


Somnade som ett litet barn strax efter halv elva igårkväll. Minns nog inte när jag la mig så tidigt senast. Men jag var så sjukt trött efter dagen och fann ingen anledning att tvinga mig vara vaken längre när ögonlocken vägde bly. Vaknade av mig själv runt åtta. Pigg och utvilad! Betalade räkningarna. Förbannade äckelräkningar! Klädde mig och gick min runda. Shit vad de blåste! Var alldeles rödblommig när jag kom hem.
Precis duschat och nu sitter jag och äter min gröt. Ska nog brygga mig en kopp kaffe också.
Tänkte pilla lite med naglarna sen åka till mami och vattna blommorna, om jag inte gör de ikväll efter jobbet. 16-22 står de på schemat. Och imorgon börjar jag 11. Så det blir en lugn kväll.

Nu är de bara  9 dagar tills vi åker. Guuud vad jag längtar! Tur jag jobbar alla dagar förutom en fram tills dess så jag har något att göra på dagarna. Känns som att tiden kommer gå så mycket fortare då!


Peace.

Framför mina ögon öppnar sig en solig väg till dig..

Efter alldeles för få timmars sömn och en kanondag på jobbet och en superkväll i backen har jag precis intagit sängen! Underbara älskade säng!

Om man drömmer en dröm. Upprepande gånger. En dröm om en person. Vad betyder de då? Jag minns aldrig vad jag drömmer. Förutom när jag drömmer om Dig.. Och varför drömmer jag dehär för? Helt Talanglöst! Dravvel..

Jag ber om ursäkt om mitt skrivfel i gårdagens inlägg.. Ska ju vara elva dagar inte tretton. Slutade 16 idag och börjar 16 imorgon. Så jag får min dygnsvila. Så känns inte som jag kan klaga så mycket. Sen har jag bara tre dagar innan en ledig sen är de bara 5 dagar innan vi drar, längtar så otroligt mycket! Tror dock att alla domhär dagarna kommer gå fort eftersom jag vill ha söndag den 3 NU!


 

 

 

Peace.


Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än!

Vaknade sådär tidigt imorse igen. Sjukt skönt! Gick min promenad. Kom hem och skulle göra mig gröten när jag kom på att jag tog de sista igår.. lite panik fick jag. Men räddade de med två korvar och en hallonsmoothie och lite kaffe såklart!
Blev jobb sen. 13-20. Fantastik jobbdag. Suttit med Elin nästan hela dagen.
Blev lite spänande där ett tag också. Så tiden gick rätt snabbt.
Tog även på mig pass imorgon, 8-16. Nu nu är jag ledig på tisdag nästa gång, sen jobbar jag fram till löragen. Så räknade på en ledig dag av tretton! Catchiing!

Imorgon efter jobbet blir de hem en snabbis och byta om, sen till kronan för att få lite käk i magen sen väntar backen!
Wihooo Stenmark är tillbaka!


Och btw! Är de någon som vet vems detta är? Hittade den på lagret på jobbet idag..


Peace.

Pretty, pretty please. Dont you ever, ever feel. Like you're less than.. Fuckin' perfect!

Kanske skulle lagt upp lite bilder från helgen.. Men jag har inga egna. Men dom finns ju på fejjan. Där allt annat finns.

Kyss mig långsamt och länge säger jag bara!
Hade av någon anledning ställt klockan på 7.45 imorse. Dum i huve som man är. Hade även lyckats lagt huve precis bredvid luren så jag höll ju på att flyga ur sängen när den väl ringde. Fy tusan! Hade givetvis fått ett godmorgonsms. Så mycket roligare att vakna då! Kunde iallafall inte somna om. Så låg och filurade lite innan de var dags för promenaden. Sjukt skönt väder imorse.
Åt givetvis gröt, och duschade sen kom sis och hämtade mig så begav vi oss ut till momma i Allsta. Där vi mös och skratta massa timmar.
Sen dog jag när jag kom hem, och är nog inte levande än. Så sjukt slut brud! Har suttit under gofilten och kollat på tv och film och känt att jag heller inte orkar göra något.
Kastade lite ben efter promenaden och de får jag ju känna nu. Jädrans vad tränad jag måste vara! Men vägde mig hos momma och de var massa kilon som var borta. Wihoo!

Ska snart hoppa i sängen. Sova som ett barn och ladda inför prommisen sen jobbet.

- Syster hade bakat goda muffins på morgonkvisten som hon tog med sig till momma. Och givetvis lyckades jag bita mig i tungan.. Så har en böld på sidan nu. Ont ooont!
- Gjorde ett försök till en fiskbensfläta också. Ganska okej tycker jag!
- Peter. Oj oj. Lilla Peter som varit med sen mami var liten. Han hade ju fått finkostym! Kan de vara Armani tro?


 

 

Peace.

 

 

 

 


Det skulle vara som pricken över i:et..

Blev partaj igår. Hos Paula. Heelt fantastiskt roligt hade jag!
Blev lite mer än tänk. Men tack å lov mådde jag ju hyffsat imorse när den beställda väckningen ringde klockan 8.30. Var bara att kliva upp, tog mig en snabbdusch för att vakna till liv. For runt som en idiot i lägenheten. Först efter googelsen men dom hittade jag tillslut. Men skärpet är fortfarande spårlöst.. Jag förstår inte hur otroligt duktig jag är på att tappa bort saker på en yta som denna!?

Hur som haver, begav mig bortöver för att hämta upp John sen drog vi vidare till Nolbybacken där de var strålande solsken. Mysiga människor och gott fika som de bjöds på. Och en backe som väntade.
Första åket var jag lite nervös eftersom jag inte minns sist jag åkte. Men de släppte rätt fort så tillslut var jag både halvvägs in i skogen och svävade över hoppen.. Kanske inte riktigt svävade.. Men hoppade lite iaf. Nostalgi!
Blev smarrig mat på kronan efter.
Och nu sitter jag nerhalad i soffan. Men gosfilt och solsidan. Kunde inte mått bättre nu!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peace.


Jag lever mitt liv. Skit i de. Och lev ditt eget.

Ajjabajja!
Sitter och knaprar på lite mandelbeskvier.. socker socker.. Men ack så sugen jag blev på något. Och givetvis är det de suget man måste få bort.
Men jag gick min dagliga runda imorse. Sen blev de gröt med rivet äpple, två hårdbrödmackor med kaviar och ett glas vatten. Mums!
Duschade lite. Fixade lite. Så lite chill såklart, rätt lika dag idag som igår ser jag.

Väntar på telefonsamatal nu.
Sen blir de jobb ikväll. 15-21. Efter de ska jag åka till mamis lägenhet och vattna dom små liven som jag fått i uppdrag under tiden dom är utrikes. Hos sa även åt mig att inga skulle dö av torrhet eller drunkna som i ett hav. Men eftersom jag inte har domdär gröna fingrarna som jag faktiskt skulle vilja ha så har jag inte lovat något. Känner att det är lugnast så.

Är de fredag idag?
Skulle jag inte ha telefonen framför mig som jag skulle kunna dubbelchecka skulle jag inte har någon aning alls. Jag är helt dagvild.
..Och nu när jag vänder på huve och kollar på schemat som sitter på kylen så ser jag ju att de är torsdag.. Som sagt. Dagvild var ordet.
Vad lång veckan kändes helt plötsligt.. Jobb imorgon och på lördag också. Domdär älskade extra lördagarna..


Nej, nu säger jag hej hopp. Och fortsättningen kan ni själva!
Så får ni en bild från imorse.

Peace.

Så halv, så svart, så vitt. Men åhh så fri Så hal, så ful, så grann Men åhh så sann!

Jag som var på hugget förut idag och skulle blogga. Nå jeevulskt! Å så var de nå fel på sidan. Hmh!
Hur som haver. Vaknade. Klev upp. Gick ut och kände mig oerhört taggad till motionen imorse. Så otroligt skönt väder var de också! Men hade inte gjort något om de var plus istället för minusgrader.
Kom hem. Diskade lite. Åt god gröt med äpple och kaviarmacka. Badade. Drack svart kaffe. Chillade.
For till jobbet och hade hand om åtta mysiga barn. Men dagen gick fort ändå.
Sen bar de av till Sara med min rosa lilla västa/necessär. Nagellacken hade legat lite för länge. Så de blev lite nagelpill och mangoätning. Och en massa garv såklart.

Kom nästan precis hem. Parkerade i sängen och insåg när jag krypit ner under täcket att klockan inte var mer än 22.30. Trött tjej.
Men skönt på samma gång kanske jag vaknar av smset imorgonbitti.
Blir prommis. Gröt. Dötid att slå ihjäl och jobb på eftermiddagen.

Jag kanske är oförskämd när jag säger de. Men jag mår så fruktansvärt bra i kropp och själ nu. Tror mycket har med att göra dom dagliga morgonpromenaderna. Man blir så mycket piggare och får en så mycket bättre start på dagen!
Ett hett tips från coachen!


- 2008

Peace.



Tänk Om Jag Ångrar Mig Och Sen Ångrar Mig Igen..

Även denna dag började med en skön promenad i solen. Eller som jag fått lära mig att de heter, tjockisgång. I övrigt ett förbannat klockrent ord!
Gjorde mig iordning för en dejt på stan med Isabelle sen. Kikade runt lite och fikade lite på Charm. Där jag inte vart på huur länge som helst. Ett tag var de ju inne med en fredagsfika där. Men sen fick man ett liv och började jobba. Höhö.
Tvättade lite under tiden hos mami. Eftersom dom for utrikes igår så tjuvar jag lite tvättmaskin där. Så mycket skönare än att hålla på i tvättstugan här. Sen blev de bara två maskiner också. Så har de sista i tummlaren nu så får se om jag åker inöver stan senare ikväll.
För just nu är jag så sjukt opigg. Mår illa och blev allmänt slö. Kan de vara räkorna i skagenröran tro? Tänkte ta mig en kvällspromenad ju. Får se om jag orkar med de sen.

Tänkte försöka peta i mig lite mat. Om jag blir hungrig vill säga.. Har sådär äckligt ont i min jävla magmun eller vad de heter nu igen. Kanske är så ändå. Att jag kanske har en liten missbildning på den sen ca 8 år tillbaka. Skulle ju vara fint de..

Annars?
- Så jääla bra!


Peace.


Gör din tolkning, häll mig full med svar. Rita figurer, och dra en gräns!

Finfina dag!
Klev upp lite tidigare än behövligt. Men ack så skönt de var! Gjorde mig iordning sen väntade jobbet och de gick fortare än tåget så de var bara att åka hem igen. Sen kom efterlängtade Isabelle och hälsade på mig. Så vi har haft lite soffmys sen for vi till nordic och såg ett Sund vinna med tjusiga siffror.
Eftersom jag bara älskar mitt jobb så for vi och handlade lite efter matchen. Så nu jag har precis parkerat i soffan igen efter att Isa for hem. Så nu väntar jag på Josie som förmodligen ska komma så blir de lite hårfix om kvinnan kan bestämma sig.

Imorgon blir de långdag på jobbet igen. 10 timmar. Ser faktiskt fram emot de lite.


Peace.



Jag har seglat på ett stormande hav och tro mig, jag har velat stävja vinden. Det är kyligt här i natt, när Stockholm kysser mig på kinden.

Hemma!
Precis tryckt i mig två rostade med gurka och himlagott. Älskade the! Nu börjar kaffe och the perioden igen känner jag. Imorse vad jag så sjukt sugen på kaffe. Så jag kokade mig två korvar och bryggde mig lite kaffe. Haha jag kände mig nästan löjlig.

Jo. Hur som haver. Började ju 12 idag. Kom till jobbet och upptäckte att jag hade ju skorna hemma. Men jag hade ett par extra i skåpet.. trodde jag. Nej för dom har syster lånat. Så då var de bara att vända och åka hem och hämta dom. Less tjej!
Men blev inte så sen för de. Gjorde iallafall mina timmar på frukten. Så sjukt skönt att göra något annat också. Plus att vi skrattade kanske hur mycket som helst så klockan var ju liksom halv fyra på en gång då de var lite mattime för min del innan jag skulle vidare och stänga kassalinjen för kvällen.
Så blev som sagt ett tio timmarspass för mig idag. Gick hundra gånger bättre än förväntat.

Sitter nerhalad i soffan och lyssnar på gomusik och smsar lite. Får snart bli sängen känner jag. För imorgon är det jobb igen!


Peace.


And I think to myself it's a beautiful night. And I know everything is gonna be alright. Yes Now I know it'll be alright ..

Vaknade halv åtta. Åååh så skönt de är att kliva upp tidigt! Blev dock ingen promenad imorse eftersom jag inte visste hur mycket tid jag hade på mig innan skjutsen kom. Duschade och gjorde mig iordning. Sen kom den röda bilen runt halv tio och vi begav oss i solen mot Valbo. Dock försvann solen rätt snabbt. Så de har varit ett perfekt åkabilväder idag. Åsså gobilen med gomusik i. Aaah kunde inte vart bättre!
Stannade till i Hudik och hälsade på gubbarna på värket och fick oss lite kaffe sen ett stopp i tönnebro för en korv och kisspaus.
Väl framme i Valbo fick vi grejerna vi skulle ha med oss hem. Sen började hemresan med lite stopp i Söderhamn och Hudik för lite mat. Och ändå var vi inte hemma förän halv åtta nu ikväll.
Rätt bra jobbat att åka till Valbo och tillbaka på en hel dag. Haha.
Men vi har goåkt och tagit de lugnt så de har ju varit skönt! Och ännu skönare att få andas annan luft. Även om de bara vart några timmar. Men behövligt.

Fick även hjälp med mitt äckliga avlopp och datorn nu ikväll så de tackar jag och bockar för! Jag känner mig rätt handikappad ibland. Vad skulle jag liksom göra utan alla som hjälpte mig och ställde upp för mig hela tiden!? Sjukligt tacksam över allt jämt iallafall!

Nej nu väntar sängen.
Blir lite monsterpass imorgon, 12-22. Ska vara på frukten första fyra timmarna sen stänger jag kassalinjen. Sen blir de jobb hela helgen också. Så jag har de jag gör.


Älskade arga lappar!

Peace.

Så lite som gör så otroligt mycket!

Det bara värmer mer och mer i mitt lilla flickhjärta!

Blev en låång promenad imorse, över 1.5 timme. Så skönt även om solen inte stog lika högt som igår. Blev en fika och lite mys hos mami sen. Och efter de väntade barnen på jobbet.
Nu ikväll blev de två avsnitt Band Of Brothers. Så sjukt bra! Och nu sitter jag hemma i soffan och kikar på Mästerkockarna. Lite kul att dom ska göra mat åt soldater när jag precis sett på BOB, och ja.. Höhö.

Nej nu ska jag hoppa i säng och invänta morgondagen och den lilla roadtripen som står på schema! Skönt att lämna stan för en dag!


Peace.


Jag vet inte vad du tror. Men de du tror är helt fel. Och de vet jag..

Parkerade presis arslet i soffan efter en stängning på jobbet. Jobbade med bra människor så de gick fort så de var skönt.
Blev var på en stund utanför jobbet och snackade lite med Josie. Massa skit. Men skönt att få prata av sig ibland.
Imorgon ska jag be om väckning. Sen får de bli en promenad. Sen en sväng till mami. Sen jobb. Och sen på torsdag drar jag till Gävle en sväng som sällskap.

Ska tvätta fejjan och lägga mig och slå på en film nu!

Peace.

So I don't look back.

Vaknade 08.18. Prick! Av ett sms. Från ett nummer jag inte hade. Hmm.. Men de blev ändå en bra start på dagen! Att så lite kan göra så mycket.
Klev upp runt nio eller något. Klädde mig och gick en skön promenad i solen. Kom hem efter ca en timme. Ställde mig och lagade massa mat så jag ska klara mig på jobbet resten av veckan. Så mycket skönare att ha med sig mat än att äta dom där korvarna. Lite less på dom..

Känner mig rätt klar inför jobbet nu. Har stängning ikväll. Kunde haft de igår med. Men kände att jag inte riktigt hann med mig. Typiskt..
Hur som haver! Tänker inte sitta inne nå längre nu eftersom solen skiner så nu tar jag gula faran och åker ut i de fina vädret!


Peace.


Picture perfect memories, scattered all around the floor.

Blev en fantastisk helg!
Jobb fredag och lördag sen var bordet bokat och sällskapet väntade på Allstar runt klockan sex. Käkade en fantastisk pasta och kikade på ett Timrå som vann. Sen for jag och halva sällskapet upp till mig och drack lite gott och snackade gamla minnen. Synd att de är långt mellan gångerna bara.. Fick sedan skjuts ner på stan igen. Ännu en gång till Allstar.
Träffade lite kända och okända människor. Men hade en fantastik kväll!
Så tack tack till alla som medverkade!

Blev en tidig morgon och ett farväl med en knut i magen på tågstationen. Aldrig kul att krama någon hejdå.. Men snart kommer Du hem igen!
Sen blev de mat på kronan och en skön promenad på isen ute i Västanå.

Idag vaknade jag, hoppade in i duschen och ringde min måndagsdejt. For och slängde massa tomglas och pantade de andra. Hämtade mitt sällskap sen gjorde vi birsta med lite shopping och fika.
For till Sara och blev bjuden på mat och mys.
Så jag känner att jag inte kan klaga på något för fem öre på denna dag, eller helg!


Peace.


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Ååååh vad trött jag är!
Funderar starkt på att krypa ner snart.

Plockade upp Helena imorse så for vi ut till Allsta och tvättade bilen och mös massa. Kenneth kom med ut och hade med sig mat. Så vi satt och käka och surra.
Sen for jag och Helena ut till birsta och kikade lite. Sen var de jobbet som väntade. 16-22. Så jag är nästan nyss hemkommen.
Rostade mig två mackor och slog ner ändan i soffan med datorn.. som varit avstängd en hel dag.
Nu ska jag nagelpyssla lite sen krypa ner för en ny jobbdag imorgon!


 

Peace.


RSS 2.0